Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Υπάρχει και φιλότιμο…


Κόπηκαν τελικά τα χόρτα στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου
(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)... 
  Με πρωτοβουλία συμπολίτη μας, ο οποίος πληροφορούμενος την αδυναμία που αντιμετώπιζε το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου  λόγω έλλειψης προσωπικού στο καθαρισμό των χόρτων που περιστοίχιζαν το συγκρότημα, ευαισθητοποιήθηκε και αποπεράτωσε τις εργασίες του απαραίτητου καθαρισμού, αποκαθιστώντας έτσι τον ευπρεπισμό και την ασφάλεια -από τον κίνδυνο πυρκαγιάς- στον περιβάλλοντα χώρο του.
  

  Μέσα σε διάστημα 2 ημερών από την μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, αρκετοί πολίτες του ευρύτερου Δήμου Αμυνταίου, προθυμοποιήθηκαν να συμβάλουν στην προσπάθεια καθαρισμού του αύλιου χώρου, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι σε τούτους χαλεπούς καιρούς, η αλληλεγγύη και η ευαισθησία δεν έχουν χαθεί ακόμα!



  Ύστερα από τη θετική έκβαση που έλαβε το ζήτημα, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου κ. Άγγελος Ρακόπουλος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Πετρίδη Λάζαρο, κάτοικο Πετρών, που με προσωπικό κόπο, κόστος και χρόνο βοήθησε τον Κέντρο Υγείας να απαλλαγεί από  τα ξερά χόρτα και την πυκνή  βλάστηση που αποτελούσαν παράγοντες κινδύνου για την πρόκληση πυρκαγιάς.

  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον τύπο για την ανάδειξη του προβλήματος μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα».



Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


  Σε δημόσια έκκληση μας από μηνός, είχαμε απευθύνει σε ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΓΡΟΤΗ να κόψει με τρακτέρ, τα ύψους ενός μέτρου χόρτα της αυλής του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, αφού ο Δήμος μας περί άλλων τυρβάζει…

  Την λύση έδωσε ο ευγενέστατος κος Λάζαρος Αναστασίου Πετρίδης, τον οποίο από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.



Ο Δ/ντης του Κ.Υ.Α.

Άγγελος Θ. Ρακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.