Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Ο γάμος του Καραγκιόζη με την εξουσία» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε, την Δευτέρα 25 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2014», την μουσική παράσταση - φαρσοκωμωδία «Ο Γάμος του Καραγκιόζη», που μας έκανε να «γυρίσουμε» πολλά χρόνια πίσω και να γελάσουμε με την ψυχή μας, μαζί με τα πιτσιρίκια που κατέλαβαν κυριολεκτικά τον χώρο... 


  Ο Καραγκιόζης, με την ξεχωριστή του γλώσσα, καυτηριάζει μικρούς και μεγάλους, επιθεωρεί την σύγχρονη Ελλάδα με τα χαράτσια και την ανεργία, μέσα από μια ιστορία με κυνηγητό, φάρσες, ξύλο και γέλιο. Ξύλο και δολοπλοκίες από όλους εκείνους τους γαμπρούς – κηφήνες, που επιδιώκουν να ξεγελάσουν την Εξουσία για να την παντρευτούν.

  Ξεχωριστή η παρουσία του ρεμπέτη  τραγουδιστή ΑΓΑΘΩΝΑ  και της ορχήστρας του, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του έργου και συμπρωταγωνίστησαν στο ξύλο, την αναμπουμπούλα και τις φασαρίες.

  Η βραδιά έκλεισε με την συναυλία του Αγάθωνα και της ορχήστρας του με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.