Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ: «PrimaVegoritida Festival», η Αμυνταιώτικη απάντηση στο «Primavera Festival» της Βαρκελώνης!!!



Επιτέλους! Το όνειρο κάθε Αμυνταιώτη για τουριστική ανάπτυξη, γίνεται πραγματικότητα!!!

(Παγκόσμια αποκλειστικότητα)!!!

  Μια απρόσμενη είδηση έρχεται να ταράξει τα πανευρωπαϊκά φεστιβαλικά δρώμενα, αποσπώντας τα βλέμματα από την ανακοίνωση του εξαιρετικά δημοφιλούς «Primavera Festival» της Βαρκελώνης, καθώς ο Δήμος Αμυνταίου προτίθεται να μετονομάσει το εγχώριο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ» σε «PrimaVegoritida Festival», το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει φαντασμαγορική πορεία στον ευρωπαϊκό φεστιβαλικό χάρτη!



  Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην ιστορία της Ελλάδας και μιλούν για σίγουρη επιτυχία, βασιζόμενοι στην ομολογουμένως εντυπωσιακότατη σύνθεση των καλλιτεχνών η οποία διαμορφώνεται μέχρι στιγμής ως εξής:

- JUSTIN TIMBERLAKE,

- EAGLES,

- BLONDIE,

- STATUS QUO,

- LADY GAGA,

- Ελένη Φουρέιρα,

- Vegas,

- Μέλισσες.

  Μάλιστα, αποκλειστικές πηγές του «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ» αποκαλύπτουν ότι οι διοργανωτές βρίσκονται σε τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης και με τους Αμυνταιώτες, Δημήτρη Μαρκούλη, Tequillers και Λεωνίδα Ιντζίρογλου, οι οποίοι θα συμπληρώσουν το πλούσιο ρόστερ του φεστιβάλ.

  Το «Prima ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ Festival» θα λάβει χώρα στις ακτές της λίμνης Βεγορίτιδας στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου και οι ορδές Ελλήνων αλλά και ξένων μουσικόφιλων αναμένεται φέτος να ξεπεράσουν τις 100.000!

  Επιπροσθέτως, ο διοργανωτής Δήμος Αμυνταίου, για να εξασφαλιστεί την ομαλή έκβαση της εκδήλωσης, ζήτησε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πυκνώσει τα δρομολόγια (6-8  την ημέρα) και από την ιδιωτική εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» να προστεθούν επιπλέον πτήσεις τις ημέρες του φεστιβάλ με προορισμό το Υδατοδρόμιο του Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο απέχει λιγότερο από 50 μέτρα από το σημείο διεξαγωγής του.

  Ο αναμενόμενος «χαμός» έκανε ήδη την εμφάνισή του στους κόλπους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναμένεται με αγωνία η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του «Prima ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ Festival»!

  Για οτιδήποτε νεότερο, μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις από το «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ»...

8 σχόλια:

  1. Λεωνίδας Μάλλιος λέγεται ο τελευταίος καλλιτεχνης και το κασέ του ειναι αρκετά υψηλό .
    Υ.Γ. Ξέχασες τον θρυλικό Πάντσο Παούνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΑΙΝΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ = ΟΒΟΛΟΝ =ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΑΝ Η ΛΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΔΩ ΕΝΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ == ΕΥΓΕ ==
    ΜΗΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΕΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ .
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΜΦΧ
    ΕΝΑ ΘΑΜΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Tequillers ανακοινώνουν οτι εκείνη την περίοδο θα είναι απασχολημένοι με το απαξιωμένο Music Camp Festival οπότε είναι φύσιν αδύνατον να παραστούν σ' αυτήν την μεγαλειώδη εκδήλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΕ ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το εξαιρετικά ειρωνικό σας άρθρο με έκανε να καταλάβω ποιοι πραγματικα είστε εσείς οι αρθρογράφοι της "επιτυχημένης" και "ανοθευτης" αυτής της ηλεκτρονικής εφημερίδας....ατομα ...οπισθοδρομικά και δογματικά.... που το μονο που τους νοιάζει είναι το πρωσοπικό τους συμφερων και τίποτα παραπάνω.... το λογο όμως δεν τον καταλαβαίνω ...γιατί τόση χολή για την οποιαδήποτε ψυχαγωγική δραστηριότητα που συμβαίνει περα απο τα σύνορα του Αμυνταίου ?.... το όποιο πραγματικα δεν έχει την ανάλογη τοποθεσία για να φιλοξενήσει ανάλογες εκδηλώσεις ....και σκέφτομαι μετα και το οικονομικό παράγοντα που όλοι αυτον αναφέρετε μήπως γνωρίζει κάποιος απο ποιον καληφθηκε το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης της περσινης συναυλίας....φυσικά και οχι !!!!....το μεγαλυρο μέρος της χρηματοδότησης το έδωσε ο Α.Σ Αγίου Παντελεημονα απο τα έσοδα που είχε απο τα ποτά και σάντουιτς που πουλισε ....Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως με τις πράξεις σας αυτές οδηγειτε τον τόπο σε μαρασμό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να γενικεύεις και να τσουβαλιάζεις όλους τους αρθρογράφους του εΠερισκοπίου.
      Και αυτή η νοοτροπία οδηγεί τον τόπο σε μαρασμό επίσης.
      Αν και διαφωνώ με αυτόν που το έγραψε, έχει ταγκ ΣΑΤΥΡΙΚΟ.

      Διαγραφή
  6. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΓΩΓΟ ΡΕΕΕ!!! ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΛΙΜΝΗ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΗ ΤΙΣ ΕΞΑΙΣΙΕΣ ΝΥΡΩΔΙΕΣ

    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ

    ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΣΕ 4ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.