Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Με την ισραηλινή ΧΟΛΟΝ ο ΑΜΥΝΤΑΣ στο ευρωπαϊκό κύπελλο ΧΑΝΤΜΠΟΛ…



  Την ισραηλινή ΧΟΛΟΝ υποδέχεται η γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου για τον  3ο γύρο του Challenge Cup, αγώνας  που θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
  

  Στον ίδιο γύρο του Challenge Cup, η Ορμή Πατρών φιλοξενεί την πορτογαλική Κολέγιο ντε Γκάια στον πρώτο αγώνα και ο Μέγας Αλέξανδρος ταξιδεύει στην Ισλανδία για την αναμέτρηση με τη Φραμ.

  Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 15 ή 16 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 22 ή 23 Νοεμβρίου.

  Για τον 2ο γύρο του EHF Cup,  πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία θα παίξει με την αυστριακή Τέκτον Βατ Άτζερσντορφ και η Αναγέννηση Άρτας με την ολλανδική HB Ντουντελάνγκε. Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν στην Ελλάδα. Οι πρώτοι αγώνες στις 18/19 και οι επαναληπτικοί 25/26 Οκτωβρίου.



ΥΓ: Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ εύχεται, το παρθενικό ταξίδι του ΑΜΥΝΤΑ στα ευρωπαϊκά σαλόνια να χαρίσει πολλά – πολλά χαμόγελα σους φιλάθλους, που αναμένεται και φέτος να κατακλύσουν με την παρουσία τους το ΔΑΚ Αμυνταίου ώστε να δώσουν ώθηση στην τεράστια προσπάθεια της ομάδας…

2 σχόλια:

  1. γιατι δεν λετε για το -2 των ανδρων και των γυναικων ; φοβαστε την γιουχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιταξτε μην σας καταριψουν οι παλαιστινιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.