Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Κεχωδεν η φορβας εν τη αλω» (Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι)!



Μικρά – μικρά …(στο μάτι)…
- Και η φωτογραφία της χρονιάς! Πήγε ο Μητσοτάκης στο Μαράθι, την κοπάνησε τη νύχτα ο κροκόδειλος...
- Πέθανε ο 66χρονος που επί 18 μέρες δεν τον χειρουργούσε ο γιατρός, που του ζητούσε φακελάκι. Τον είχε προειδοποιήσει ο γιατρός. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
- Τραγικά αυτά που γίνονται στη Γάζα. Τραγικά κι αυτά που γίνονται στα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν υπάρχει ούτε γάζα. Λωρίδες της γάζας.


- Παραλίγο ελεύθερος ο Παπαγεωργόπουλος από το Εφετείο, με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μηνός στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
- Ξετρελαμένος είναι ο Κάρολος Παπούλιας... με την υπογραφή του στη «μικρή ΔΕΗ». Κάθε μέρα ζητάει τον νόμο και τον υπογράφει πάλι.
  Πού να του πάνε και το νομοσχέδιο για τη «μεγάλη ΔΕΗ». Σαν μωρό παιδί θα κάνει.
- Σταματήσαμε να βλέπουμε τις άπειρες φωτογραφίες του Κωστόπουλου στη Μύκονο και πλημμυρίσαμε από τις φωτογραφίες του Τσίπρα στη Νάξο. Μόνο η Μπαλατσινού λείπει.
Φοράει πέδιλα, αλλά ευτυχώς χωρίς άσπρη κάλτσα.
- Έλεος πια, με τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ που είχε 5 χρόνια να πάει στη δουλειά του. Δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ το θέμα του, αν δεν έκανε καταγγελία ότι επί 5 χρόνια δεν είχε πάρει άδεια.
  Δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα. Έπειτα από 5 χρόνια έχει παραγραφεί η υποχρέωση να παρουσιάζεται στην εργασία του. Δικαιολογήθηκε ότι επί 5 χρόνια μετέφερε έναν ασθενή στο νοσοκομείο, αλλά είχε κίνηση.
- Ο Σαμαράς υποσχέθηκε στην τρόικα ότι θα συλλάβουν τη φοροδιαφυγή. Του υπενθύμισαν ότι δεν μπορούν να συλλάβουν ούτε έναν κροκόδειλο.
  Στα προαπαιτούμενα και η πώληση-παράδοση των δασών. Έτσι, να μη γίνονται μισές δουλειές. Πώληση δηλαδή μόνο αιγιαλών.
- Πουλώντας τα δάση σε ξένους, γλιτώνουμε και από το τεράστιο πρόβλημα των πυρκαγιών. Ας τις σβήνουν αυτοί.
- Το ότι τελείωσε το Μουντιάλ φαίνεται, κυρίως, από ένα ακράδαντο στοιχείο: άρχισαν οι γυναικείοι πονοκέφαλοι.

Του Λάκη Μπέλλου

1 σχόλιο:

  1. === ΕΛΛΑΣ =====
    η χωρα των ΣΟΔΟΜΩΝ και ΓΟΜΟΡΩΝ

    ΤΩΡΑ Ο ΠΥΡΙΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΨΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.