Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 14 Ιουλίου 2014 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  19:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σύμφωνα με το άρθρο 96 παρ 3 του Ν. 3463/2006  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
  

- Ανακήρυξη επίτιμου δημότη του Δήμου Αμυνταίου του Herrn Wolfgang Holscher – Obermaier πρώην  Πρόξενου της Ομοσπονδίας της Γερμανίας της Θεσσαλονίκης.

- Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις επαγγελματιών-μισθωτών ακινήτων (καταστημάτων) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου, για επιστροφή του Ε.Ε.Τ.Α.Α. 2013.

- Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτηση επαγγελματία για μείωση μισθωμάτων καταστημάτων ιδιοκτησίας Δήμου Αμυνταίου.

- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκλογή του υδρονομέα.

- Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής «Περί της υλοποίησης του προϋπολογισμού α΄ τριμήνου του 2014»

- Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής «Περί υλοποίησης του  προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου του 2014»

- Συζήτηση και λήψη απόφασης την με αριθμό 39/2014 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού που αφορά την  Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» - Εξουσιοδότηση του Προέδρου για την υπογραφή της Σύμβασης με την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, - Εξουσιοδότηση της Προέδρου για την έκδοση Εγγυητικής Επιστολής συμμετοχής στο Πρόγραμμα από την Τράπεζα Πειραιώς.

- Συζήτηση και λήψη απόφασης την με αριθμό 40/2014 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού που αφορά την Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ).

- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου (Βαρικού)».

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Λιάσης Ιωάννης

1 σχόλιο:

  1. Αμάν με αυτούς τους Γερμαναραδες κ.δημαρχε!Την μια ο κολλητός σου ο Φούχτελ,τωρα αυτος,που θα παει τελών πάντων;Απο ΔΗΜΟΣ Γαιαμυνταιο,θα γίνει Γερμαναμυνταιο;Εκτός αν θέλετε να συνεχίσετε το ξεπούλημα,όπως την "μικρη ΔΕΗ" και τον δήμο Αμυνταιου!Βλεπετε έχουμε το εργοστάσιο του Ξινου Νερού,την υπεροχη Μπανια,την "κορόνιδα του τουρισμού",το πανέμορφο Νυμφαιο!Μαλλον κατι θα έχετε κατα νου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.