Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2014 στο Άγιο Παντελεήμονα…



Στην μαγευτική Βεγορίτιδα του Δήμου Αμυνταίου στις 26 και 27 Ιουλίου…
  «Σας καλωσορίζουμε στο beach bar «Άμμος» των αδελφών Ναουμίδη, σε ένα άκρως καλοκαιρινό και θεαματικό άθλημα με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, το οποίο θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε φέτος.


  Παρά την οικονομική κρίση εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και το ελληνικό βόλεϊ και Μπιτς βόλεϊ.
  Φέτος λοιπόν το Μπιτς βόλεϊ πάει λίμνη Βεγορίτιδα και Μπιτς μπαρ «Άμμος».
  Εδώ, στην καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας, στην καρδιά της Εορδαίας, το μοναδικό δήμο της χώρας με της 4 λίμνες, τον οποίο δεσπόζει η λίμνη Βεγορίτιδα, υποδεχόμαστε το Μπιτς βόλεϊ, αρχίζοντας έτσι τη συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
  Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley Ανδρών - Γυναικών 2014 Masters Λίμνης Βεγορίτιδα, στην περιοχή μας, παράλληλα με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον παραλίμνιο χώρο από τους συλλόγους της περιοχής, στον χώρο του κάμπινγκ.
  Η φετινή οργάνωση αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαίωση των δυνατοτήτων που ´έχει η περιοχή μας να φιλοξενεί και να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία προβολής της σε όλη την Ελλάδα.
  Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της περιοχής και οι επισκέπτες μας θα ευχαριστηθούν το όμορφο θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητές και οι αθλήτριες, και σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε με τον πλέον καταξιωμένο άθλημα του καλοκαιριού.
  Ανυπομονούμε και φέτος να προσφέρουμε την απαράμιλλη φιλοξενία μας στα μέλη της ομοσπονδίας, τους αθλητές και της αθλήτριες, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή διανομή στους φιλοξενούμενους».

Με εκτίμηση
Η οικογένεια Ναουμίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.