Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

H Εθνική έκανε τον πλανήτη να... παραμιλά! Όλοι οι Σαμαράδες δεν είναι το ίδιο…



  Ήταν 55' μετά τα μεσάνυχτα όταν μία φήμη για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Σαμαρά διαδόθηκε από τηλεοράσεως στα πέρατα του κόσμου και χιλιάδες Λαού, αστραπιαία, σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους επιτέλους και ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας!
  Δυστυχώς για μας δεν ανετράπη ο... πιτσαδόρος, αλλά ο μπαλαδόρος Γιώργος Σαμαράς στο ματς - τελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού.
 
  Ο Σαμαράς με πέναλτι στο 90΄ έκανε το 2-1 και έστειλε την Εθνική στους «16».
   Δίκαιη πρόκριση για τους παίχτες του Σάντος που είχαν τρία δοκάρια. Το πρώτο γκολ για την Ελλάδα το πέτυχε ο Σάμαρης στο 42΄, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 74΄ ο Μπονί.
  Επιτέλους, έστω κι έτσι γέλασε το χειλάκι μας, 10 εκατομμύρια Έλληνες πήραν πρόσκαιρη χαρά κι αισθάνθηκαν μετά από πολλά χρόνια Εθνικά υπερήφανοι, έστω για λίγο, έστω ως την Κυριακή το βράδυ που θα αντιμετωπίσουμε την Κόστα Ρίκα, η οποία πέταξε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο Αγγλία και Ιταλία!

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς για μας δεν ανετράπη ο... πιτσαδόρος, ποιος ξερει τι να εννοεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.