Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ένας Βλαχο – Πόντιος ΧοΤσι Μινχ…



Του Α.Θ.Ρ. (Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Για όσους –ιδίως τους νέους- αγνοούν τον μικροκαμωμένο Βιετναμέζο Χο Τσι Μινχ, πρόκειται παρά την εμφάνιση του, για έναν κορυφαίο παγκόσμια ηγέτη και στρατηγό, που ανέτρεψε δεδομένα που έμοιαζαν για χρόνια παγιωμένα, στη διεθνή κονίστρα της Ανατολής.


  Πρώτα οι Γάλοι αποικιοκράτες, που ξεπάτωσε απ’ την πατρίδα του και μετά 30 χρόνια, οι πανίσχυροι κοσμοκράτορες Αμερικανοί, που μετά από φοβερές απώλειες σε δολάρια και αίμα …τα μάσαν σαν βρεγμένες γάτες και ξεκουμπίστηκαν απ’ την Ινδοκίνα, και ηρέμησε η όμορφη αυτή γωνιά της γης.
  Σήμερα, στο Βιετνάμ και την Ινδοκίνα ξανάρθαν σαν ειρηνικοί επενδυτές, εργοστασιάρχες, κεφαλαιούχοι, που δίνουν θέσεις δουλειάς στους εργατικούς Ινδο-Κινέζους… έστω και με μισθούς «πείνας» για μας, τους Ευρωπαίους – ανέργους.
  Θα προσπαθήσω στο κείμενο μου ν’ αποκρυπτογραφήσω την συντριπτική (5%) νίκη του Θεοδωρίδη κόντρα στον Ιωσηφίδη, που έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι για άλλη μια μάξι θητεία…
  Χωρίς φανατισμό καλογερίστικο και μονομέρεια και τα γνωστά σε όλους τα-ρα-τα-τζουμ. Όσων ξιφουλκούν τη Δευτέρα των εκλογών και γίνονται τσατσόνια και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, σε αφοσίωση και αγωνιστικότητα…
  Πιθανόν, το φτωχό μου πόνημα, να χρησιμεύσει σαν μίνι μπούσουλας, σε μελλοντικούς επίδοξους πολιτευόμενους, στον ζωηρούλη Δήμο του Σόροβοτς.
  Ξεκινώ με κάποιες κοινές παραδοχές.
  Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί –ακόμα κι ο φίλος μου ο Γούλης- ότι ο Θεοδωρίδης είναι το τέρας ευφυΐας, ότι είναι άφθαρτος, ότι είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπος του Δήμου μας…
  Απ’ την άλλη μεριά, κι ο πιο τσιμενταρισμένος αντίπαλος του –μην πω εχθρός του- μπορεί να του αρνηθεί ότι είναι παράδειγμα εργατικότητας, μεθοδικότητας, συστηματικού σχεδιασμού, που ξεφεύγει παρασάγγας απ’ τα χαρακτηριστικά προσόντα των αντιπάλων του.
  Κανείς δεν του αρνείται ότι κατέχει στη κάθε λεπτομέρεια, το θέμα Αυτοδιοίκηση, στη μακροχρόνια θητεία του σ’ αυτήν.
  Ότι μπορεί να βρίσκει κοινά σημεία και να φτιάχνει φίλους, με ανθρώπους που κινούνται στα δημόσια πράγματα, επ’ ωφελεία του εκάστοτε ρόλου του, στη πολιτική πραγματικότητα.
  Χωρίς να ‘ναι οπορτουνίστας ή χαμαιλέων, τώρα που γέμισε ασφυκτικά η χώρα, από τέτοια φρούτα.
  Δεν υπήρξε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ή άλλης Δημοτικής Επιτροπής που συμμετέχει, χωρίς να ξεσκονίσει στη κάθε λεπτομέρεια της, ένα προς ένα, τα υπό συζήτηση θέματα, σαν σπασίκλας μαθητής Λυκείου.
  Στα ακαταμάχητα όπλα του είναι οι ορκισμένοι πιστοί φίλοι και υποστηρικτές του, που τον ακολουθούν 20 σχεδόν χρόνια παντού.
  Η διάρκεια αυτής της μακρόχρονης σχέσης, είναι αστείο –να ισχυρίζονται κάποιοι- ότι στηρίζεται σε αμοιβαία συμφέροντα, τόσα χρόνια.
  Τότε θα ‘πρεπε να μιλάμε για μια μυστική Μασονική Στοά ή μια μαφιόζικη οργάνωση, που δρα και βασιλεύει υπόγεια, τόσα χρόνια στο μικρό μας Δήμο. Πράγμα που είναι δύσκολο, ακόμη και για την σύγχρονη Σικελία.
  Κανέναν δεν διόρισε ο Θεοδωρίδης στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ, το ΕΣΥ, το ΙΚΑ, το ΔΗΜΟ, τη, τα, τότε που γίνονταν το πάρτυ των διορισμών, από Πασόκους και ΝεοΔημοκράτες.
  Άλλοι κάναν πρωταθλητισμό στο σπορ αυτό και χρόνια βρίσκονται απέναντι του…
  Είναι λογικό κι ανθρώπινο, όποιος πολιτεύεται χρόνια, σ’ ένα μικρό τόπο με επιτυχία, να δημιουργεί αντιπάλους ακόμα κι εχθρούς, μέσα στην οξύτητα της αντιπαράθεσης. Πολλοί όμως απ’ τους αντιπάλους του ξέφευγαν άπαυτη την κατανοητή θέση και φτάναν στη μικροπρέπεια ενός «κατινισμού», επαρχιώτικου…
  …Γιατί αυτός, κι όχι εγώ;
  …Τι παραπάνω έχει;
  …ποιος είναι αυτός;
  Αλλά, αλλά, αλλά …δεν τολμώ να κάνω το βήμα στο προσκήνιο της κρίσης, που κάνει αυτός…
  Απλά ξιφουλκώ, όλος οίστρο, στη καφετέρια κι εξαπολύω «φονικούς» μύδρους εναντίον του, κι όσων τον περιβάλλουν…
  Γνωστά κι ανθρώπινα, κι εν μέρει …κατανοητά.
  Εγώ, παραδέχομαι αυτούς που ξεσπαθώνουν ανοιχτά και καταβαίνουν στον ανοιχτό στίβο και μετράνε τα κουκιά και το μπόι τους… τα’ άλλα είναι να ‘χουμε να λέμε.
  Όταν πριν 30 χρόνια, κατέβηκα με Νίκο Νικολαϊδη στις Δημοτικές στο Αμύνταιο, εγώ, ο Ελευθεριάδης, ο Τατσίδης, ο Λιάσης. Κυμανθήκαμε από 17 ψήφους εγώ, μέχρι τριανταριά ο Λιάσης, όταν ο μακαρίτης ο Μόρτης έπαιρνε 180!! 300 πήρε όλος ο συνδυασμός μας!!!
  Και βέβαια δεν σημαίνει ότι όποιος νικάει είναι …κι ο πιο μάγκας! Και ωραίος…
  Μάγκας είναι αυτός που τολμάει να μετρήσει το …έτσι του, φανερά.
  Τι έκανε λοιπόν ο δικός μας …Βλαχο-Πόντιος Χο Τσι Μινχ και κέρδισε τον πληθωρικό, αν όχι υπερβολικό Ιωσηφίδη, που έμοιαζε κυρίαρχος κι αμετακίνητος;
  Ο Χο Τσι Μινχ, ακολουθώντας το δόγμα του άλλου μεγάλου ηγέτη Μάο, ξεκίνησε τον αγώνα του από την ύπαιθρο.
  Χωριό – χωριό, έφτασε να περικυκλώνει τη Σαϊγκόν και να τρέχουν οι Αμερικάνοι να γλυτώσουν με τα ελικόπτερα. Η πρώτη τους, νομίζω και μοναδική, ήττα.
  Δεν άφησε λοιπόν ο δικός μας, απ’ την επόμενη των εκλογών του 2010, μέρα, να μην επισκεφτεί κάποιο χωριό, ένα καφενείο, κάποιους φίλους, κάποιους γνωστούς ή άσχετους, απλώς.
  Δεν άφησε γιορτή, πανηγύρι, εκδήλωση, γάμο, κηδεία, χωρίς να δώσει το παρόν του.
  Έγινε δέκτης και γνώστης των προβλημάτων, των αδυναμιών, των αβλεψιών, των λαθών, των υπερβολών, των παρεμβάσεων του αντίπαλου συνδυασμού, σε χρόνο 3ετίας, κι όχι μόνο προεκλογικά.
  Δέθηκε με το Δημότη προσωπικά, σε πρώτο πρόσωπο, χωρίς μεσάζοντες και παρατρεχάμενους, σαν ίσος προς ίσον, πράγμα που κάνει τον δεσμό αδιάσπαστο, ειλικρινή, μακροημέρευτο.
  Άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας και δεσμών με στελέχη του Ιωσηφίδη, που διαχώρισαν τη θέση τους απ’ αυτόν σε κάποια φάση.
  Ήρθε σε επαφή με ανθρώπους, που άλλοτε δεν υπήρχε σχέση και χτίστηκε αμοιβαία κατανόηση και συστράτευση σ’ ένα κοινό αγώνα, που διεύρυνε την έως τα τότε δυναμική του.
  Την ίδια στιγμή, ο Ιωσηφίδης, έτρεχε με Κινέζους Δημάρχους, πόλεων 20 εκατομμυρίων, σε Παγκόσμια συνέδρια, γα την ενέργεια!
  Συμμετείχε σε συνεδριάσεις ατέλειωτων περίεργων επιτροπών, που γέμιζαν αυταρέσκεια τις σελίδες του Ευρωφάγου «Δρώμενα του Δήμου», χωρίς να καταλαβαίνει «γρι» ο Δημότης, που δεν έβλεπε να «πέφτει» καρφί έργου στο χωριό του…
  Διεκήρυσσε πλειοδοσία «αυτόνομων τηλεθερμάνσεων» σ’ όλα τα χωριά μας, σαν το ευκολότερο και πιο λογικό πράγμα στον κόσμο! Σαν κάτι συνηθισμένο…
  Υποδέχονταν με επισημότητα αρχηγού κράτους, υδροπλάνο της συμφοράς, που κωπηλατούσαν οι πιλότοι για να φτάσει στην προβλήτα!
  Σκηνές απείρου κάλλους, που παρουσιάζονταν σαν «χρυσά αυγά» χρυσοτόκου όρνιθας.
  Καλούσε και πάμπολλοι υπέγραψαν, συμβάσεις θέσεων στις ανασκαφές, σε μια εργολαβία που δεν είχε ακόμα αναληφθεί από κανέναν.
  Ένας τελείως αντίθετος δρόμος προσέγγισης του Δημότη, του πολίτη, του Τράϊκου, του Κωστίκα, του Λιάκου, της Μάρως, που ήταν πρόσωπα σχεδόν άγνωστα ή τελείως άγνωστα μέχρι πρότινος γι’ αυτόν, που τώρα, τους χαμογελούσε φιλικά.
  Ακούστηκαν, σκόπιμα ή βλακωδώς, ότι θα «πέσουν» χοντρά λεφτά στο δεύτερο ιδίως γύρο…
  Πάπαλα… Πάντοτε κάποιοι εξαγοράζουν τη ψήφο τους, τίποτε το νέο δεν έπαιξε στη περίπτωση. Ή έλειψε το μπαγιόκο, ή κανείς δεν σκορπάει στον αέρα χρήμα, ιδίως σήμερα.
  Πάντως, σαν έρπουσα προπαγάνδα, έκανε τη δουλειά της όσο μπόρεσε. Και κάποιων δικών μας, ήταν πεσμένα τα’ αυτιά.
  Ένας έμπειρος επικοινωνιολόγος, μ’ αυτά τα δεδομένα, θα πόνταρε σε στοίχημα ένα εκατομμύριο υπέρ του Θεοδωρίδη
  Είναι απλά τα πράγματα –όπως σχεδόν σ’ όλα τα ζητήματα- κι έχουν τις εξηγήσεις τους.
- Πολλή έγκαιρη δουλειά, διαχρονικό τρέξιμο, κι επαφή με τον Δημότη.
- Όχι παράλογες, ανεδαφικές, πολιτικάντικες κι εμφανώς αγχωμένες υποσχέσεις.
- Όχι υποτίμηση κι απαξίωση της αξιοπρέπειας του κάθε ανθρώπου, κι εκμετάλλευση της δύσκολης σημερινής συγκυρίας, προς όφελός σου.
  Κι επειδή στην Ελλάδα συνήθως καταδικάζουμε πολιτικές πρακτικές, παρά ψηφίζουμε νέες καινοτόμες απόψεις, δεν …του ‘κατσε του Μάκη
  Υπήρξε μια εύλογη – υγιής αντίδραση – τιμωρία, σε ανθρώπους, κι ένα καθεστώς ευνοιοκρατίας, που ξεπερνούσε το μέτρο, που συνήθισε έως τα τώρα ο Δημότης.
  Πέρασε προκλητικά το μήνυμα, για 3,5 χρόνια, που έλεγε ότι …στηρίζω με έργα όποιον είναι δυνατά κοντά μου
  Κι αυτό, σ’ ένα μικρό τόπο που γνωρίζουν οι πάντες σχεδόν τα πάντα, λειτούργησε αρνητικά για τον μέσο ουδέτερο Δημότη.
  Δεν έφερε, έδιωξε κόσμο, αφού πάντοτε η μεγάλη πλειοψηφία είναι έξω από τον λουφέ.
  Η ψήφος του πολίτη σε ανάλογες περιπτώσεις τιμωρεί την ύβρη και διδάσκει – αν διδάσκονται- τους επόμενους κουμανταδόρους… ότι η καρέκλα της εξουσίας, καλό είναι να μην είναι αναπαυτική… Ακόμα και για τον καταφερτζή, ή λαοπλάνο πολιτευτή.
  ΥΓ: 1) Το Λυσάρι – βοήθημα – λεξικό αυτό για φερέλπιδες μελλοντικούς σωτήρες, αλλά και στους προσφιλείς αποτυχόντες αντιπάλους μας (όχι εχθρούς μας), προσφέρεται δωρεάν από τον ΑΘΡ, μαζί μ’ ένα μαύρο καλσόν, κι ένα πακετάκι καφέ …για παρηγοριά!
  Άλλωστε, 5 χρονάκια ειν’ αυτά, δεν είναι η αιωνιότητα… κλαψ… κλαψ… κλαψ…
  …Και ζωή να ‘χουμε, να συνεχίζουμε…
2) Ακούσαμε ότι ο Ιωσηφίδης πήρε την εργολαβία της Αρχαιολογίας για ένα δίμηνο. Χαιρόμαστε αληθινά. Εμείς ήμασταν αντίπαλοι του στο ΔΗΜΟ, όχι στις μπίζνες του…
3) Κώστα, ο σπασμένος αγωγός των λυμάτων του Αγίου τρέχει ανενόχλητος στη Βεγορίτιδα…
  Πρώτη φροντίδα σου, να σταματήσει να βρωμίζει την βιασμένη λίμνη. Μετά ας λειτουργήσει η γραμμή «Πάτελι – Ραφίνα» των υδροπλάνων… 

33 σχόλια:

  1. Από Αλαζονια καλά πάμε! Επομενο βήμα η Αγιοποίηση! Μονο που παρέλειψε ,σκοπιμα,να περιγράψει ο παλιοφιλος,για την συνεπεια που επέδειξε στην ιδιοτέλεια και την ιδιοποίηση των πάντων ο αρχηγος του μεταφέροντας την επιχειρηση του ακόμα, στο δημαρχείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Ο Κ ΑΘΡ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΑΙΓΚΟΝ Ο ΘΕΟΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ[ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ.]ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΑΙΓΚΟΝ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΑΘΡ

      Διαγραφή
    2. Η συντριπτικη νικη με ποσοστο5% κ ΑΘΡ ειναι πολυ μικροτερο ποσοστο σε ψηφουσ που πηρες παρανομα εσυ και οεγολαβος κ Ακριτιδης οι οποιοι ενω δεν ειχατε δικαιωμα συμμετοχης στις εκλογες λογω ασυμβιβαστου ο αρχηγος σας επελεξε να σας χρησημοποιηση.Το που θα πανε τα δωρα του ΑΘΡ θα το κρινουν τα εκλογοδικια

      Διαγραφή
    3. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ΜΟΥΦΟΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;;;;;
      ★★★★★★★★★★★★★★★★★★

      Διαγραφή
  2. Η ωραιοποιηση,για να φτάσουμε στην ολοκλήρωση!λιγη αυτοκριτική δεν βλάπτει!!!! Απολωλοτα πρόβατα! Τη θέση, και τιςθεσεις που επικαλεσθηκατε,ταψηφοδελτια που βάζατε μέσα στα βιβλιάρια ασθενειας,οι εκβιασμοί, οι απειλές, οι απολύσεις και αλλα πολλά ,δεν μετράνε?Εφω φαίνεται ισχύει,αφου πρόκειται για Ίδιον συμφέρον είναι ΔΙΚΑΙΟΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ....!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ !........! ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΣΗΦΙΔΗ !!!! ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ !!!!!! ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ !! ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑ Ι!!!!! ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ , ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνα με πληροφοριες απο τον αερολιμενα του Πατελι ο προεδρος του Ξινου νερου κ Χασος ανεχωρησε με το υδροπλανο της γραμμης για Ραφηνα συνοδευομενος απο τον νομικο του συμβουλο κ Τσιρωνη

      Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ....!!!!? Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ !!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ !!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ !!!!!!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!! Ο Κ.ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ , ΓΙΤΙ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΘΑΡΗ !!!!!!!! Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. M αρεσει που η βλακεια σου ,,,συνοδευται ..απο ευγενεια ΑΘΡ.

      Διαγραφή
    2. Hταν κολητος του Τσοχατζοπουλου ο Ρακοπουλος κι εχει αναμειξη στο σκανδαλο των υποβρυχιων που γερνουν...Και βεβαια εχει βαρυτατες ευθυνες για την οικονομικο κραχ της αμοιρης Ελλαδας,,Και μεγαλες για το..λιωσιμο των παγων στην αρκτικη..και,,,και,,και,,στον εμφυλιο εσφαζε με κοσερβοκουτι,,,ΑΘΡ

      Διαγραφή
    3. Γιατρε κοψε την ειρωνια...γιατι εχει παραγινει το κακο με εσενα και βλεπω να τρως κανα χερι ξυλο οταν θα επιστρεφεις βραδυ στο σπιτι σου απο αγανακτισμενους πολιτες...

      Διαγραφή
    4. ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΕΤΗ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ?

      Διαγραφή
    5. Κοιταξε μικρε...ο Ρακοπουλος εχει ξεπερασει καθε οριο αγενειας και αυτοθαυμασμου οποτε ασε με εμενα στην ακρη

      Διαγραφή
  5. "Με εντολή Εισαγγελέα που διαβιβάστηκε με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, διενεργείται προκαταρκτική ανάκριση και ηδη έχει σταλεί κλήση για απολογία στον υποψήφιο δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψου.

    Η εξέλιξη της υπόθεσης δείχνει ότι εκτός από την ένσταση, η Εισαγγελία διέγνωσε ενδείξεις "για ψευδή δήλωση ενώπιον του δικαστηρίου" από τον Ι. Αναγνώστου, πράξη που όπως έχουμε επισημάνει ειναι κακουργηματικού χαρακτήρα και προβλέπει βαρειά ποινή.

    Μέχρι το Σάββατο, ημέρα ανακύρηξης των υποψηφίων, οι εξελίξεις θα ειναι ραγδαίες και θα αποφασιστεί εάν ο Αναγνώστου θα είναι υποψήφιος η όχι γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού."
    ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΑΓΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ κ.κ. ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΡΙΤΙΔΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΚΑΙ ΦΟΥ ΜΑΝ ΤΣΟΥ ΝΤΟΚΤΩΡ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....Εξορια παντως η απαγχονοσμο δεν προβλεπει φανταζομαι η νομοθεσια μας..για τετοιο κακουργημα???ΑΘΡ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 8.35 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ.΄==== ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΕ Π3ΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ Κ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

      Διαγραφή
    3. Ψηφησα τον κ Θεοδωριδη.Τον κ Ακριτιδη προσωπικα δεν το ξερω.Ξερω παρα πολυ καλα ποιοι τον στηριξαν να εκλεγει οπως ξερει και ο τελετευος υπαλληλος των τεχνικων υπηρεσιων του δημου οτι εχει κωλυμα εκλογιμοτητος και οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να κερδισει την ενσταση που ειναι σιγουρο οτι θα υποβληθη εναντιον του' δεν ειναι αφελης να πιστευει το αντιθετο Η απορια μου ειναι γιατι επιμενει να μη παραιτηται διευκολυνοντας ετσι τον Δημαρχο αλλα βαζει σε περιπετειες τον συνδιασμο ολοκληρο.

      Διαγραφή
    4. ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΝΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΟΙ ΟΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΝ ΞΕΡΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΩΝΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. «Ἒστι μὲν οὖν τραγῳδία
    μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας,
    μέγεθος ἐχούσης,
    ἡδυσμένῳ λόγῳ,
    χωρὶς ἑκάστου τῶν εἰδῶν ἐν τοῖς μορίοις,
    δρώντων καὶ οὐ δι’ ἀπαγγελίας,
    δι’ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα,
    τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν». Οιμέ, Οιμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε ,λες να το καταλαβε ??

      Διαγραφή
    2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΧΑΣΟ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  7. ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΜΑΚΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΚΟΥΤΑΛΑ
    ΝΑ ΔΙΝΗ ΣΤΟΥΣ == ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ==
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χο Τσι Μινχ, ακολουθώντας το δόγμα του άλλου μεγάλου ηγέτη Μάο, ξεκίνησε τον αγώνα του από την ύπαιθρο. Και ο Χίτλερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου ρε Χο Τσι Μουφ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλαμοκαβαλαρηδες!!!!!! Δεν ανεβάζεις,εναν ανθρωπο,ουτε τον εξυψώνειςέναν εκμεταλευτη που όλα και όλους τους βλεπει σαν χρήμα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψευτης ψευτης ψευτης ......στις εκλογες του 82 οχι μονο δεν ηταν με τους τρεις που αναφερει αλλα τους "κυνηγουσε" κιολας αφου ετρεχε με τον Σταιο για να διοριστει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εκανε ο πακοπουλος να ακουτε το ονομα του και να φευγετε

      Διαγραφή
  12. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ Κ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    Κ Τσιρωνη διαβαζοντας αυτο το αρθρο σας μας πεισατε χρησημοποιωντας πολυ λογικα νομικα επιχειρηματα για το ασυμβιβαστο των υποψηφιοτητων των κ.κ ρακοποθλο και ακριτιδη λεγοντας μας οτι δεν μπορουν να μας εκπροσωπησουν στο δημοτικο συμβουλιο ακομη και αν εκλεγουν αναφεροντας μαλιστα και για σοβαρες πονικες ευθυνες λογω ενδεχομενων ψευδων δηλωσεων εαν προχωρουσαν στις υποψηφιοτητες.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΑΙΞΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΗΠΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΥΡΥΧΘΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ Κ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΣΙΡΩΝΗ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΗ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 812 Απο ποιους περιμενεις τετοιες ευαισθησιες

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8:12 ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΙΣΩΣ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΧΟΝ ΤΣΙΝ ΜΟΥΦΑΣ ΣΑΣ ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΟ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

      Διαγραφή
  13. [ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ ..] ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ! ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΙΩΣΗΦΙΔΗ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ; ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ,Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ,ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ !! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΗΝ ΛΑΣΠΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΣ!!!!!ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ !!!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ !!!! ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ; ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΑΘΑΡΑ ,ΧΕΡΙΑ , ΨΥΧΗ,!!! ΤΗ ΣΗΜΕΗ ; ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΜΕΤΩΠΟ !!!!!!!!! ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ !!!!! { ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ } ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ DNA ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ,ΕΙΝΑΙ !ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ !!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ,ΗΤΑΝ ,ΕΣΕΙΣ !!! ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΣΠΗΣ!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ , ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΛΕΙ !! ΔΕΣΤΕ ! ΠΟΝΑΕΙ , ΑΥΤΗ ΕΙΣΤΕ !!!!! { ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ , ΕΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ .{ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.