Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Συλλαλητήριο στο Αμύνταιο για τη «μικρή ΔΕΗ»…



  Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες, τους νέους και όλους τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να νομοθετήσει και να διαμελίσει τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, στοχοποιώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα την ΠΕ Φλώρινας.

  Το ζήτημα αυτό αφορά όλους τους Δυτικομακεδόνες.
  Η σύγκρουση με την κυβέρνηση θα πρέπει να είναι καθολική και η συμμετοχή όλων κρίνετε απαραίτητη.
  Πρέπει να στείλουμε μήνυμα ότι την απόφαση που θα πάρουνε οι καθοδηγούμενοι βουλευτές στο θερινό τμήμα για τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, εμείς θα την ανατρέψουμε στην πράξη και δεν πρόκειται να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο στις πλάτες του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.
  Η τοπική κοινωνία όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αποτρέψουμε το σχέδιο της κυβέρνησης και την καταστροφή του τόπου μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

  1. Ο απερχόμενος δήμαρχος Αμυνταίου θα είναι εκεί;Αν είναι θα παραστεί ω δήμαρχος ή ως εργολάβος - "επενδυτής";Ποινών συμφέροντα θα στηρίξει;Των κεφαλαίων,που λέει ότι είναι και αυτός ή του λαού;Τι κάνει ακόμη με τις αρχαιολογικές ανασκαφές;Πάνε οι ημερομηνίες που έλεγε ότι κάποιοι θα δούλευαν!Μάλλον στο δούλεμα είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίπεδο κάτω του μετρίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μουφας σαν τι θα είναι? σαν ο ,αναμενων, την έκπτωση του!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.