Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

H ευρωβουλευτής Mαριλένα Kοππά, υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ- Προοδευτική Συνεργασία, παρουσιάζει το βιβλίο της στη Φλώρινα…



  Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Μαριλένας Κοππά, ευρωβουλευτού της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία, στην πόλη της Φλώρινας, θα διοργανωθεί συνέντευξη τύπου την Τρίτη 13 Μαΐου και ώρα 19:30,στον πολυχώρο «Οδός Ονείρων» (Κων/νου Καραμανλή 66).

Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούνοι θέσεις της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία για την πορεία της Ευρώπης, την εσωτερική πολιτική κατάσταση και το διακύβευμα των ευρωεκλογών.
Στις 20:00, στον πολυχώρο «Οδός Ονείρων», η ευρωβουλευτής συνδιοργανώνει μαζί με τη ΔΗΜΑΡ Φλώρινας συζήτηση με θέμα: «Ευρωεκλογές 2014 - Για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, της εργασίας, της ανάπτυξης». Η συζήτηση διοργανώνεται με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά «Το αύριο αργεί πολύ… Για τη σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση».
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι:
Κατερίνα Μέλφου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία
Νικήτας Κακκαβάς, καρδιολόγος
Θα συντονίσει η παιδαγωγός Έλσα Πετρίδου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μου στην Αθήνα, τηλ: 210-3627512, email: mkoppa@otenet.gr
Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης: http://www.flickr.com/photos/97425528@N07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.