Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο της Έλσας Παναγιωτίδου…



  Θα ήθελα να απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με φέρατε στη δεύτερη θέση προτίμησης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία» της Π.Ε Φλώρινας.
  Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου είναι πρωτίστως εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τη διάθεση των ανθρώπων της νέας γενιάς να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά του τόπου μας.


  Η εντολή στον συνδυασμό μας να είναι η νέα περιφερειακή αρχή με επικεφαλής τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αποτελεί μήνυμα με βαθύ κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα αποδεικνύει την ανάγκη όλων μας για εφαρμογή των αρχών της άμεσης δημοκρατίας και της συναπόφασης στην Αυτοδιοίκηση και στη πολιτική διαχείριση γενικότερα.
  Δεσμεύομαι, όπως και στην αρχή της υποψηφιότητας μου ότι θα αγωνιστώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας. 
  Στα πλαίσια της συλλογικότητας θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, τη διασφάλιση των δημόσιων αγαθών μας και την προστασία των δικαιωμάτων του πιο αδικημένου τμήματος της κοινωνίας μας, της νέας γενιάς.
                                                                    
Με εκτίμηση,
Ελισσάβετ Παναγιωτίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.