Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κατάπτυστες προεκλογικές ιεροσυλίες…



  Ιεροσυλία, είναι, να κλέβεις τον οβολό του πιστού, απ’ το παγκάρι της εκκλησίας….
  Υπάρχουν όμως και ιεροσυλίες, που περνάνε απαρατήρητες, από μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας….
  Μια απ’ αυτές είναι, να κουβαλάνε, στο ζενίθ της προεκλογικής περιόδου – όπως καλή ώρα – Δημοτικοί σύμβουλοι – και στελέχη του συνδυασμού του απερχόμενου  Δημάρχου Ιωσηφίδη, τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο και να τα μοιράζουν σε ψηφοφόρους συνδημότες μας, με προφανή στόχο, την εξαγορά της ψήφους τους.

  Η «φιλανθρωπία», όταν μπλέκει με την εκλογική σκοπιμότητα, γίνετε Ιερόσυλη, εξαγορά συνειδήσεων….
  Τέτοιες πρακτικές δυναμιτίζουν έναν Ευρωπαϊκό σωστό θεσμό, που είναι, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».
  Ιεροσυλία είναι, στη πιο δύσκολη οικονομικά, για τους πολίτες συγκυρία, να διαδίδεις ψευδώς, ξεδιάντροπα, κύριε Ιωσηφίδη, ότι θα πάρεις – όχι θα διεκδικήσεις – την εργολαβία των ανασκαφών της περιοχής, και να εμπορεύεσαι , την υποτιθέμενη θέση δουλείας, με την ελεύθερη ψήφο του Πολίτη.
  Στην κατάπτυστη αυτή πολιτική σου συμπεριφορά, που παραπέμπει σε άλλες μαύρες εποχές, θα μας βρεις απέναντι σου, κύριε (Μαρουσιώτη)– Ιωσηφίδη, απερχόμενε του Δήμου Αμυνταίου…
  Εμείς θα συνεχίσουμε εδώ….
 Πάντα εδώ – Πάντα μαζί !

Για τον συνδυασμό «Με Συνέπεια και στο αύριο»
Κώστας Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

10 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ
    ΠΟΙΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ
    Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....Kι ασε τον καημενο το Μακη να κουρσεψει μια πενταετια το Δημο ανενοχλητος....

      Διαγραφή
  2. Το να αλλάζεις τους σάκους με τα ψηφοδέλτια και να βγαίνεις δήμαρχος δεν είναι ιεροσυλία;
    Το να μοιράζεις ηλεκτρικές συσκευές προεκλογικά δεν είναι ιεροσυλία;

    Αυτά να τα λες στους νέους καλλικρατικούς δημότες.
    Εμείς οι παλαιοί δημότες που σε δοκιμάσαμε και ως δήμαρχο, μάθαμε από εσένα τι είναι ιεροσυλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς θα συνεχίσουμε εδώ….Πάντα εδώ – Πάντα μαζί ! σιγά σιγά με συγκίνησες.....μήπως ήθελες και εσύ να ψωνίσεις και δεν σε αφήσανε..... γιατί επειδή εχεις 2 Α.Φ.Μ. και Αθηναία και Αμύνταιο και δεν μπορείς να δικαιολογισεις τα λεφτά σου??? που όλα τα λεφτά τον δημοτών έγιναν πλακάκια..αυτό δεν ειναι ιεροσυλία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη..ταμπακερα των καταγγελιων του Θεοδωριδη εχετε να μας πειτε κατι ..λαλιστατα παπαγαλακια του Μακη ???Η θα συνεχιζετε το...τραγουδι....και σεις βασανιζατε τους μαυρους....

      Διαγραφή
    2. Ποια καταγγελία; για τα Μπάνια που δεν λειτουργούσαν ενώ ο Μουφας και ο Αναστασιάδης τα είχαν όλα τέλεια;;; Χαχαχα ρε σεις δείχνετε πόσο δεν ξέρετε τι σας γίνετε, έχετε σαλέψει!

      Διαγραφή
  4. "ιεροσυλία" επίσης είναι το να χρησιμοποιείς μη συνετά επιχειρήματα, μη πολιτικά, για να στηρίξεις τον προεκλογικό σου αγώνα. Δυστυχώς κ. Θεοδωρίδη, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ραγδαία το ποσοστό των ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνική εξαθλίωση και ζουν στα όρια της φτώχειας. Τα εν λόγω κοινωνικά υποκείμενα χρειάζονται την στήριξη και την βοήθεια τόσο του δήμου όσο και την δική μας, ώστε να μην βιώσουν- νιώσουν τον κοινωνικό αποκλεισμό. Επομένως, καλό θα ήταν αν δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε, να αφήσουμε έξω από την επιχειρηματολογία μας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. N αφησουμε δηλαδη κυριε 7-50 τους λεβεντες του χουβαρντα Μακη να κανουν προεκλογικο παρτυ με τροφιμα και...ξενα κολυβα??Πως το βλεπεις ??Μοιαζουμε για θυματα ???Τωρα ειναι εκλογες..Εχει χρονο ατελειωτο για τα φιλανθρωπα τσακαλια του..επενδυτη Μακη...

      Διαγραφή
    2. Εξ ιδιων κρίνετε τα αλλοτρια κύριε 6.56. Δείτε λίγο γύρω σας ποιοι είστε, ο κόσμος το βλέπει ήδη!!! Τον μούφα δε τον έχει δει 25 χρόνια τώρα, και θα τον στείλουμε πλεον σε μόνιμη εξορια...

      Διαγραφή
  5. όσο δεν αναφέρεται ονόματα και συγκεκριμένα γεγονότα η παραπάνω "καταγγελία" σας κ. Θεοδωρίδη παραμένει κακογραμμένη συκοφαντία.
    "Ο έχων μέση κοινή αντίληψη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.