Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Απάντηση στις κατηγορίες για ευτελισμό θεσμών…  Με ένα μήνυμα γεμάτο ειρωνεία και κακοψυχιά, ο κ. Θεοδωρίδης κατηγορεί τον Μάκη Ιωσηφίδη και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ για ευτελισμό του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της αναβολής της χθεσινής συνεδρίασης.


  Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο Μάκης Ιωσηφίδης έπρεπε εκτάκτως να μεταβεί στην Αθήνα και για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Θυμίζουμε όμως ότι στις 22 Μαΐου ο κ. Θεοδωρίδης και τα στελέχη της παράταξής του συντεταγμένα και σκόπιμα δεν παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράταση της προθεσμίας υλοποίησης έργου ΕΣΠΑ. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον μονίμως αποχωρόντα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδωρίδη, όποτε τα θέματα δεν τον συνέφεραν.
  Είναι σίγουρο ότι από την πλευρά μας δεν υπάρχει θέμα ευτελισμού του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιθέτως, ο κ. Θεοδωρίδης εδώ και χρόνια ευτελίζει το θεσμό…
  Το ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο είναι ότι ο κ. Θεοδωρίδης, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, επιμένει με ύβρεις και αστήρικτες κατηγορίες που εκφράζονται με ειρωνικό τρόπο, να αποδεικνύει ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος γεμάτος μίσος.
  Όχι κ. Θεοδωρίδη δεν χρειαζόμαστε ψυχαναλυτή! Ίσως να τον χρειάζονται όσοι έχουν εμμονή με την εξουσία και μετέρχονται κάθε μέσο για να την αποκτήσουν υφαρπάζοντας τη ψήφο.
  Παρ’ όλα αυτά ευχόμαστε να ξεπεράσετε αυτό το κακό και επιθετικό ύφος και να είστε Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Δημοτών του Αμυνταίου. Το έχει ανάγκη ο τόπος.
  Επίσης, ευχόμαστε να είστε υγιής και δυνατός για να μπορέσετε να συνεχίσετε το τεράστιο έργο των 70 εκατομμυρίων ευρώ στο ΕΣΠΑ και των 60 εκατομμυρίων ευρώ στις τηλεθερμάνσεις με βιομάζα που σας αφήνουμε.

4 σχόλια:

 1. Από ότι φαίνεται τούτος ο άνθρωπος και μετά την πανωλεθρία του δεν συνετίστηκε..
  Ποιός μιλαάει για μίσος ειρωνία και κακό ύφος... Ο άνθρωπος που την τελευταία βδομάδα απειλούσε και εξύβριζε τους πάντες και τα πάντα... Του βγήκε όμως ο πραγματικός του εαυτός και εξέλαβε αυτό που του άξιζε. Έφτασε στο σημείο να βρίζει ακόμη και τους συνεργάτες του...
  Είναι κρίμα που ευτελήστηκε τόσο και έπεσε σε αυτό το επίπεδο.

  Ο Θεοδωρίδης ήταν ασυνεπής σε 1 πράγμα: 2 χρόνια πριν είχε πει ότι θα κέρδιζε με 1000 ψήφους διαφορά. Τελικά μόνο με 730....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακη ασε μας σε παρακαλω,μη συνεχιζεις να λες οτι να ναι σε καταλαβαν ολοι.και οσο για το συμβουλιο εσυ πηγες στην αθηνα οι υπολοιποι δημ. σου συμβουλοι που ειχαν παει για καφε?μονο ο χασος ηταν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κ. Δήμαρχε , μην μπερδεύεστε ς
  άλλο να λείπει η πλειοψηφούσα παράταξη και άλλο η αντιπολίτευση.
  Για το λόγο αυτό η παράταξη του Δημάρχου έχει πλεοψηφία και συνεπώς παίρνει αποφάσεις και χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης. Συνεπώς αν έλειπε η αντιπολίτευση , ως πλειοψηφών συνδυασμός δεν είχατε πρόβλημα να συνεδριάσετε αν δεν έλειπαν δικοί σας σύμβουλοι. Επιπλέον είχατε την ευκαιρία να περάσετε αποφάσεις χωρίς αντίδραση όπως για παράδειγμα κάποια έκπτωση σε συνεργαζόμενη εταιρία (όπως Τσάνταλης κλπ…. ξέρετε εσείς) . Τέλος για υφαρπαγή ψήφου δεν δικαιούται να ομιλεί αυτός που μοιράζει συμβάσεις του ….. την παραμονή εκλογών .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συνεχίζει να απαντάει πουλώντας τρέλα.
  Κ. Ιωσηφίδη πλέον ότι και να λες
  ευτυχώς θα το λες από τη θέση της αντιπολίτευσης
  γι αυτό το λόγω
  να απαντάς όπως θες και να νομίζεις ότι μας δουλεύεις όσο θες
  επιβεβαιώνοντας καθημερινά αυτούς που δε σε ψήφισαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.