Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς»...



  Ο συνδυασμός «Φλώρινα αλλιώς» και ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γκέκτσης ευχαριστούν θερμά τους δημότες του Δήμου Φλώρινας για τη στήριξη του Συνδυασμού μας στην πρώτη του εμφάνιση στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου μας.

  Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε μαχητικά παρόντες με προτάσεις και κριτικές παρατηρήσεις στη διάρκεια της θητείας μας στο δημοτικό συμβούλιο για να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και στη μετατροπή του Δήμου σε κύτταρο δημοκρατίας, δημιουργίας και συμμετοχής όλων των συμπολιτών μας στο σχεδιασμό και υλοποίηση όλων των προτάσεων που τους αφορούν.
  Επίσης ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους συμβούλους μας που μόχθησαν και βοήθησαν στην υλοποίηση του Συνδυασμού και είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι αγώνες πού θα χρειαστούν για τη βελτίωση του τόπου μας θα μας βρούνε πρώτους στις επάλξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.