Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Φλώρινα: Η Δημοτική αρχή υπηρετεί την τοπική κοινωνία…  Η ορθή πολιτική είναι κάτι συγκεκριμένο από την ίδια την κοινωνία και τις ανάγκες της.
  Οι ενεργοί πολίτες του Δήμου μας έδωσαν σαφή μήνυμα στον «συνασπισμό των κενταύρων», ουσιαστικά τους απαξίωσαν δεν ενώθηκαν μαζί τους και δεν στήριξαν τις επιλογές τους… τους θεώρησαν νάνους και φτηνούς καιροσκόπους, η συντονισμένη και συλλογική δράση τους με σκοπό την επίτευξη των στόχων εκείνων που θέλουν όφελος των ιδίων δεν πέρασε.


  Αντίθετα οι πολίτες επέλεξαν και πάλι τον νυν Δήμαρχο της ευημερίας και προόδου των δημοτών.
  Οι φετινές Δημοτικές εκλογές του Μαΐου χαρακτηρίστηκαν όχι τόσο από πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά, αλλά χυδαιότητα και λασπολογία, βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του προπορευόμενου Δημάρχου.
  Η αγωνιστική όμως φιλολαϊκή δράση της παράταξης «Αναπτυξιακή Πορεία» έχοντας επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο ξεπέρασε κάθε αντίσταση και έφερε την νίκη με σημαία την δημοτική αρχή που θα υπηρετεί την τοπική κοινωνία, τους πολίτες, τα συμφέροντα του δήμου, ακυρώνοντας τις παλαιό κομματικές λογικές και συνήθειες παραπλάνησης και εξαπάτησης του λαού για το όφελος των ολίγων.
  Πάλεψε με απόλυτη διαφάνεια και εντιμότητα, έδωσε μάχη να παραμείνει ο Δήμος Φλώρινας λειτουργικός και καθαρός με μοναδικό γνώμονα τον άνθρωπο, αντιτάχτηκε στις μεθοδεύσεις και στις πολιτικές εκείνες που υπονομεύουν την τοπική αυτοδιοίκηση και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.
  Σήμερα απόδειξε ότι ξέρει να παλεύει για ένα καλύτερο αύριο, μπορεί να αντιστέκεται σε αυτούς που αντιπροσωπεύουν το βρώμικο σύστημα της κομματικής συνδιαλλαγής και των παρασκηνιακών υπερσυμφερόντων.
  Πάνω από όλα όμως η νικηφόρος παράταξη απέδειξε με αξιοπρέπεια άποψη και θέληση, ότι μπορεί να κάνει τον δήμο μας ακόμα καλύτερο.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.