Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Καρυπίδη στον Δήμαρχο Φλώρινας…



  Το Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης.


 Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, Στέφανο Μπίρο και τους συμβούλους του, Κων/νο Γέρου, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, Γιώργο Αντωνιάδη, Δημήτρη Πεσκέλογλου, Αθανάσιο Πετρουσιάνη, Τραϊανό Σουμπάση, Σταύρο Γεωργούλα, Πέτρο Γώγο και  Μιχάλη Κάγκα, αντάλλαξαν με τον κ. Δήμαρχο ευχές συγχαρητηρίων.
  Στη συνέχεια συζήτησαν σχετικά με τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και στο Δήμο Φλώρινας.
  Καταλήγοντας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα θητεία και υποσχέθηκαν την αμφίδρομη και άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Φλώρινας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υπηρετώντας πάντα το συλλογικό καλό των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. Και αυτοι μαλλον δεν ακουσαν τιποτε για πορισμα;Μπραβο παιδια ! καλα αρχισατε!Η ηθικη παντα δυστυχως εστω και για αυτους που πολιτευτικαν υποτιθεται ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ κατεληξε σε ρεαλιστικη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Αν δεν καταλαβατε το συμβολισμο της επισκεψης, μια πιθανη συγνωμη δεκτη,γιατι τα λαθη για τους καινουργιους αντιμετωπιζονται με κατανοηση!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....για να μην παει το μυαλο μας και σε αλλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.