Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Σε μεγάλα κέφια η θεατρική ομάδα της Β' ΓΕΛ Αμυνταίου παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Παρωδύσσεια»…



   Με πολύ χιούμορ, αχαλίνωτη φαντασία και ευρηματικότητα, οι μαθητές της θεατρικής ομάδας της Β' ΓΕΛ Αμυνταίου παρουσίασαν την θεατρική παράσταση «Παρωδύσσεια» χαρίζοντας ασταμάτητο γέλιο στους θεατές που κατέκλισαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, στις παραστάσεις που δόθηκαν την Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Μαΐου.


  Πρόκειται για μια «περίληψη» των επεισοδίων της Οδύσσειας και της πολύχρονης περιπέτειας του Οδυσσέα, μέχρι να βρεθεί στο δρόμο της Ιθάκης και να δώσει τον τελευταίο αγώνα του με τους μνηστήρες της Πηνελόπης, που η θεατρική ομάδα της Β' ΓΕΛ με την συμμετοχή μαθητών της Α’ τάξης αλλά και φοιτητών, με περίσσιο χιούμορ και αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια, κατέθεσαν αφειδώλευτα τη νεανική τους φρεσκάδα, το υποκριτικό τους μεράκι και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές των παραστάσεων.

  Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική στήριξη του Δήμου Αμυνταίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αμυνταίου, την δε σκηνοθετική επιμέλεια είχε η εκπαιδευτικός Ευγενία Πετρίδου - Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.