Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο κύριος Ιωσηφίδης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την νοοτροπία του απέναντι στον δήμο, τους πολίτες και την ίδια την νομοθεσία.



  Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, ο κύριος Ιωσηφίδης, χρησιμοποιεί τα μηχανήματα και τους υπαλλήλους του δήμου, αυτά που όλοι μας έχουμε πληρώσει, για να στήσει την εξέδρα για την σημερινή αποχαιρετιστήρια ομιλία του. Είναι παράνομη η χρήση εξοπλισμού του δήμου για προσωπικό όφελος και το ξέρει ο κύριος Ιωσηφίδης.


  Όπως και τον χειμώνα που μοίραζε κάρβουνα με αυτοκίνητα του δήμου προς εξαγορά ψήφων, έτσι και τώρα, λειτουργεί σαν πειρατής σε αυτόν τον τόπο.
  Αυτή η νοοτροπία μας βούλιαξε σαν χώρα και κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μας πάνε όλο και περισσότερο στον πάτο.
  Εσείς κύριε Ιωσηφίδη μπορεί να ανήκετε στον βούρκο, όχι όμως εμείς. Ντροπή σας.


Για το συνδυασμό:
“ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμυνταίου

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΟΛΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΝΤΑΜΗΝΙΤΕΣ.ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα τα ειδατε? 3 χρονια τα καλυτερα αυτοκινητα του δημου ειναι στις αυλες των αντιδημαρχων. ο τσακιριδης εχει αυτοκινητο του δημου που ουτε στα ονειρα του θα ειχε φανταστει οτι μπορει να οδηγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.