Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μήνυμα του νέου Δημάρχου Αμυνταίου…



Συνδημότισσες και Συνδημότες.
Αμυντιώτισσες και Αμυντιώτες.
  Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για τη μεγάλη ΝΙΚΗ, που μας δώσατε απλόχερα.
  Αντιστοιχεί ειλικρινά σε έναν εκλογικό ΘΡΙΑΜΒΟ.
  Πρόκειται για μια εποποιία, ένα συλλογικό επίτευγμα άξιο επαίνου, εναντίων της ψευτιάς, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, των πιέσεων και δυστυχώς της ασύστολης προσπάθειας εκμαυλισμού συνειδήσεων για την υφαρπαγή της ψήφου.
  
  Φίλες και φίλοι.
  Η εκλογική μας ΝΙΚΗ στις 25 Μαΐου 2014, όπως και εκείνη στις 18 Μαΐου, ανήκει σε όλους εσάς, που από την Κέλλη και το Κλειδί ως το Φαράγγι και τον Πελαργό και από τον Άγιο Παντελεήμονα ως το Νυμφαίο, το Λέχοβο και το Βαρικό, μας συμπαρασταθήκατε, αγωνιστήκατε μαζί μας, αντισταθήκατε σε κάθε είδους σειρήνες και μας ακολουθήσατε στο μαγευτικό ταξίδι για την αυτοδιοικητική μας «Ιθάκη».
 Να είστε σίγουροι πως αυτό το ταξίδι δεν θα σας απογοητεύσει.
 Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
  Η αντιπαλότητα των προηγούμενων εβδομάδων ανήκει κιόλας στο παρελθόν.
Την διαγράφουμε.
  Είμαι ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου και είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών.
  Σας καλώ ειλικρινά, όλες σας και όλους σας, σε ενότητα, σύμπνοια και συνεργασία για την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου μας.
  Σας υπόσχομαι πως όλοι εμείς του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» θα δουλέψουμε, θα ιδρώσουμε για να αναδείξουμε το Δήμο Αμυνταίου σε Πρωτεύοντα Δήμο της Μακεδονίας.
  Έχουμε το σχέδιο, έχουμε την εμπειρία, έχουμε την επάρκεια.
  Θα είμαστε πάντα εδώ και πάντα μαζί.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

4 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στον νεο δημαρχο και σε ολους οσοι εξελεγησαν αλλα και σε ολους οσους ειχαν το κουραγιο να εκτεθουν στην κριση των δημοτων ...δημαρχε ολα ωραια και καλα αλλα προσεξε να μην μεινεις στα λογια ...εμεις εδω θα ειμαστε να σου το θυμιζουμε μεσα απο τα τοπικα μπλογκ αλλα και οπως αλλιως μπορουμε ...καιρος ειναι τωρα να σηκωσουμε τα μανικια και να προσπαθησουμε να κανουμε κατι για τον δημο ολοι μαζι εαν χαθουν αυτα τα πεντε χρονια αλιμονο μας και αλιμονο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι του παροντος, αλα θα προτεινα απο τις πρωτες ενεργειες που θα κανετε σαν νεα δημτοκη αρχη,θα πρεπει να απομακρινετε το περιπτερο απο τον κυκλο που ειναι δηπλα στο μνημειο γιατι προκαλει αισθητικο εκτρωμα πιστευω πως η αποψη αυτη δεν ειναι μονο δικη μου.ΥΓ χρειαζετε μονο βουληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ανωνυμε εδω λεμε πως να δημιουργησουμε θεσεις εργασιας οχι πως να τις χαλασουμε.θεωρω πως η θεση που εχει το περιπτερο ειναι σε κεντρικο σημειο,ωστε να εξυπηρετηται ο κοσμος ,αλλα και ο ιδιοκτητης να ανταμοιβεται για τους κοπους του.οσο γιατο μνημειο αν καποιος θελεινα αποφερει φορους τιμης η νατο θαυμασει θα το κανει οπου και να βρισκεται αυτο.ηδικη σου δουλεια,τεριαζει απολυτα με το χωρο που βρισκεται η με το κερδος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.