Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Φλώρινα: Η δεύτερη «μεγάλη» Κυριακή!  Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»  αποπνέει αισιοδοξία και αξίες, συστρατεύτηκαν ανεξάρτητοι πολυσυλλεκτικοί υποψήφιοι όλων των κοινωνικών και πολιτικών στρωμάτων χωρίς εξαρτήσεις και πολιτικές δεσμεύσεις, μόνη δέσμευση την προσφορά τους για την Φλώρινα και τη θέληση τους για δουλειά.
  Ο Γιάννης Βοσκόπουλος είναι Φλωρινιώτης  με αξιόλογη επαγγελματική παρουσία και μεγάλη  προσφορά  στα κοινωνικοπολιτικά του νομού μας.


 Είναι δοκιμασμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση και πετυχημένος πολιτικός μηχανικός.
Ανεξάρτητος και αυτόνομος με μεγάλη έμπειρος στα Δημοτικά θέματα, αντικειμενικός  και τεχνοκράτης.
  Ο Δήμος Φλώρινας αυτή την εποχή χρειάζεται ένα υπεύθυνο άνθρωπο με γνώστη των οικονομικών και διοικητικών θεμάτων να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
  Ήρθε  η ώρα που πρέπει να αποφασίσουμε  για τον υποψήφιο δήμαρχο της δεύτερης Κυριακής, στο ερώτημα πώς να επιλέξω τον καλύτερο, όταν έχω δύο επιλογές απαντώ… αυτός που αποδεδειγμένα θα τελειώσει την τηλεθέρμανση, που θα εξαντλήσει την πενταετία με υπεύθυνη πολιτική διοίκηση, αυτός που μπορεί να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και απορρόφηση περισσότερων κονδυλίων ανάπτυξης και νέα προοπτική στην Πόλη μας, αυτός που κάνει μεγάλα  έργα, για χώρους πράσινου, για δρόμους χωρίς λακκούβες και άσφαλτο, για στήριξη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού για μικρότερους  φόρους και περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη στους Δημότες.
  Υ.Γ: Να προσέχετε πως φέρεστε στους ανθρώπους, η ζωή έχει τάσεις να επιστρέφει συμπεριφορές!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.