Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση – κάλεσμα…



  Θα θέλαμε πρώτα από όλα να χαιρετήσουμε τους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε Δήμο και Περιφέρεια, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΚΕ και της συνείδησης τους κατάφεραν ξεπερνώντας Συμπληγάδες να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

  Χαιρετίζουμε όλους εκείνους οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες ενός ψεύτικου διπολισμού, του μεγάλου εργολάβου και του ακόμη μεγαλύτερου εργολάβου. Παρά την καταγραφή του αποτελέσματος, ο λαός μας πρέπει να σταθεί όρθιος και ισχυρός για να στείλουμε τώρα μήνυμα αντίστασης χωρίς να έχουμε αυταπάτες. Πορευόμαστε, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν, για να βελτιωθεί η θέση της λαϊκής οικογένειας.
Για εμάς η εκλογική μάχη δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζεται στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ στο οποίο καλείται να απαντήσει ο κάθε εργαζόμενος, ο άνεργος, ο επαγγελματίας, ο αγρότης το οποίο είναι:
  Αν ο λαός πρέπει να μείνει υποταγμένος στην πολιτική της Ε.Ε. που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μονοπωλίων, αν πρέπει να μείνει υποταγμένος σε όλους όσους συναινούν σε αυτή την πολιτική, αν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να ικανοποιηθούν οι ανάγκες μας από τα κόμματα που εξωραΐζουν την Ε.Ε., αν πρέπει να μείνει υποταγμένος στο αντιλαϊκό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει ο Καλλικράτης, που μετατρέπει τους Δήμους και τις Περιφέρεις στο μακρύ χέρι των κυβερνήσεων.
  Ή αν πρέπει να χειραφετηθεί από τον Ευρωμονόδρομο και όσους τον αποδέχονται ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΚΕ.
  Καλούμε:
  Στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης τις ανυπότακτες δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, Να μην αποδεχτούν τις ψεύτικες λογικές του μικρότερου κακού. Να μην μπουν στο δίλλημα ποιον υπηρέτη αντιλαϊκής πολιτικής θα επιλέξουν.
  Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ. Καλούμε τους πολίτες ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις τοπικές εκλογές, να καταδικάσουν την Ε.Ε., που κυριολεκτικά είναι χτισμένη πάνω στο αίμα των λαών της Ευρώπης. Να στείλουν μήνυμα αντίστασης και ελπίδας!
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.