Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Εἰρήνη ὑμῖν… Κοντή γιορτή, αλληλούια…



  17:00 της Μεγάλης Παρασκευής, του σωτηρίου(!) έτους 2014. Εκατόν δώδεκα (112) σχόλια στο blog μας, με αναφορές για …Ασπρόπυργους, Γιουγκοσλαβίες, κουκούλες, συγχωροχάρτια, νεκροταφεία, χούντες, στρατόπεδα, κλπ, κλπ…

  Ένα σωρό «αποκαλύψεις» και «απόψεις» ΑΝΩΝΥΜΩΝ, για συμπολίτες μας που αναφέρονται και αναφέρονται σε δημοσιεύματα που φιλοξενούμε…

   Άπειρες κατάρες, ύβρεις, συκοφαντίες και αποκαλύψεις (ενδεχομένως), που δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιήσουμε (λόγω ανωνυμίας των συντακτών τους), οι οποίες, μοιραίως, για τον λόγο αυτό, έχουν ως τελικούς αποδέκτες τους διαχειριστές του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ.

  Η απάντηση μας…


Εἰρήνη ὑμῖν… Κοντή γιορτή, αλληλούια…

 Οὔσης οὖν ὀψίας τῇ ἡμέρᾳ ἐκείνῃ τῇ μιᾷ σαββάτων, καὶ τῶν θυρῶν κεκλεισμένων ὅπου ἦσαν οἱ μαθηταὶ συνηγμένοι διὰ τὸν φόβον τῶν Ἰουδαίων, ἦλθεν ὁ Ἰησοῦς καὶ ἔστη εἰς τὸ μέσον, καὶ λέγει αὐτοῖς· Εἰρήνη ὑμῖν. (Ευαγγέλιον κατά Λουκά, κδ, 36· πβ…

  Μπορεί να έχετε δίκιο. Ίσως και όχι.

  Μπορεί αυτά που σχολιάζεται να είναι γεγονότα αληθινά.

  Μπορεί και όμως και όχι.

  Για εμάς «αληθινό», είναι το επώνυμο. Τέλος.

  Οσονούπω αγαπητοί αναγνώστες, συνδημότες και συνδημότισες, φίλοι, κουμπάροι κλπ, η ανοχή σας στη μη δημοσιοποίηση των γραφόμενων σας πρέπει να ξεπεράσει τα όρια του …άπειρου!

  Κριτές, δικαστές και σχολιαστές επί παντός επιστητού –η μη-, με όση σοβαρότητα έχει απομείνει στην εποχή μας, είναι αυτοί που έχουν δημόσια παρουσία και όπως συνεπάγεται, δημόσιο λόγο.

  Εξ’ άλλου, κι εμείς με τους κουκουλοφόρους είμαστε… (τους καλούς όμως, αυτούς που βρίσκουν τον στόχο τους)…     

  Αλληλούια!!!

3 σχόλια:

  1. Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας του Δημοσίου, των περιφερειών, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, των δημοσίων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο, με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, στους δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης, μέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών. Στη ρύθμιση του προηγούμενου εδαφίου δεν υπάγονται οι διευθυντές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι διευθυντές τμημάτων, μονάδων, κλινικών και εργαστηρίων ιατρικής υπηρεσίας του Ε.Σ.Υ..
    Το να κανει την αγωγη ένας τοπικός σύμβουλος ( χωρίς έννομο συμφέρον ) να την υπογράφει ένας δημοτικός σύμβουλος ( αθάνατο συναδελφικο Χούι ) είναι ο ξεπεσμος του τόπου. Φάτε ματια ψάρια. Αυτοι είναι οι εθνοσωτηρες !! Το οτι ο νομικός δεν διάβασε καν τον νομο το παραβλεπω. Δεν είμαι δικαστής. Απλα ξερω πως ειναι μετοχος σε εταιρια που παρεχει υπηρεσειες στον Δημο...!!!! Πανω απο 5000 ευρω ετησιως βρε!!! Αντε και Καλο ασυμβιβαστο Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,ΕΓΩ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε Νίκο Χάσο, το όψιμο ενδιαφέρον σου για το νόμιμο η μη το αν ο Ρακόπουλος δικαιούται να είναι δημοτικός σύμβουλος λώγο της ιδιότητας του, την στιγμή μάλιστα που σε σαράντα ημέρες τελειώνει η θητεία του στον δήμο ώς δημοτικός σύμβουλος, κάθε άλλο παρά μονο εμπάθεια δηλώνει και γενιτσαρισμό, η ΕΠΜΑΘΕΙΑ φίλε Νίκο οδηγεί σε επικίνδυνη κατρακύλα δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι ένασ φίλος απο τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.