Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στήριξη στην Γ. Ζαμπιλιάδου από ΠΑΣΟΚ, «Δυναμική Ελλάδα» και Λοβέρδο…



Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας:
   Η πατρίδα μας κερδίζει το στοίχημα της εξόδου από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τις μεγάλες θυσίες τους να πιάνουν τόπο και μπορούν πλέον να αισιοδοξούν και να ελπίζουν σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.


  Τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσουμε την ανασυγκρότηση της χώρας και ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης που τις εκφράζουν.
  Γι΄ αυτό στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους που να πιστεύουν πραγματικά στους ισχυρούς και αυτόνομους αποκεντρωμένους θεσμούς, να έχουν όραμα και αγάπη για τους ανθρώπους και τον τόπο μας, γνώση, εμπειρία, και πάνω απ΄ όλα ξεκάθαρο και ρεαλιστικό σχέδιο.
  Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για την χώρα μας μπορεί και πρέπει να αναδειχτεί σε παράγοντα λύσεων τοπικών που πλέον έχουν και εθνικό χαρακτήρα.
  Για μας τρεις είναι οι λέξεις που πρέπει να χαρακτηρίζουν την πορεία προς το μέλλον: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ  και ΕΥΘΥΝΗ.
  Οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις για την Περιφέρειά μας πρέπει  να είναι στοχευόμενες και να έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.
  Η εξωστρέφεια, οι εξαγωγές, η παραγωγή είναι τομείς γνώριμοι για τους Δυτικομακεδόνες.
  Στα πλαίσια αυτά συμμετείχαμε στο διάλογο για μια νέα πρόταση για την Περιφέρεια μας, συνομιλώντας με φορείς, με πολίτες, με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και νέους ανθρώπους με συμμετοχή στα κοινά .
  Μέσα από αυτή την διαδικασία η Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της και το έκανε με παρρησία. Κατόπιν η Π.Ε. ΠΑΣΟΚ  συνεδρίασε και αποφάσισε την στήριξη της προς τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.
  Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου είναι το πρόσωπο το οποίο εγγυάται ότι η απόλυτη γνώση, η συγκεκριμένη στόχευση και η οργάνωση μπορούν να γίνουν Ελπίδα και Λύση  για τους Δυτικομακεδόνες. Η εμπειρία, η γνώση και η μαχητικότητα αποτελούν εκείνες τις ιδιότητες της,  που  μπορούν να φέρουν τα καλυτέρα αποτελέσματα για την Περιφέρεια.
  Είναι εν τέλει  το πρόσωπο που προσθέτει και δεν αφαιρεί  από τους στόχους που πρέπει να έχουμε στην Δυτική Μακεδονία.
Με τις σκέψεις αυτές καλούμε τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να στηρίξουν ανεπιφύλακτα τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.
Για την Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ

Η «Δυναμική Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου
  Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Δυναμικής Ελλάδας, ανακοινώνει την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.
  Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ καλύπτει ένα ευρύτατο τόξο κοινωνικών και πολιτικών που περιλαμβάνει την κεντροαριστερά και το φιλελεύθερο κέντρο. Συσπειρώνει κόμματα και πολιτικές κινήσεις σε ένα σχέδιο ανασυγκρότησης, απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία.
  Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου προτείνει λύσεις και δεν απαριθμεί απλά τα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας. Αναλαμβάνει την ευθύνη να εργαστεί για να βγει η Δυτική Μακεδονία από την κρίση.
  Η πολιτική πρόταση και η συγκρότηση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στις αρχές της Δυναμικής Ελλάδας για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς όσο και της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου γι’ αυτό στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως υποψήφια περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Η «Συμφωνία για τα νέα Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου με δήλωση του Προέδρου του Ανδρέα Λοβέρδου
  Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος έκανε την εξής δήλωση:  
  «Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τις διπλές εκλογές του Μαΐου το τοπίο γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο. Εμείς στην Ελιά και εγώ προσωπικά, πιστοί στις δεσμεύσεις και τους στόχους μας, στηρίζουμε τα πρόσωπα εκείνα που με τις ιδιότητές τους μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να συμβολίσουν την Ελλάδα που έρχεται, την Ελλάδα που μας αξίζει. Εκείνους που με τα προσόντα, την εμπειρία και την όρεξή τους εγγυώνται  πως μπορούν να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους και να υλοποιήσουν έργο, άμεσα, για τους πολίτες.
  Στη Δυτική Μακεδονία το πρόσωπο που συγκεντρώνει με τρόπο υποδειγματικό όλα τα ανωτέρω είναι η άξια επιστήμονας Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Στο πρόσωπο της ήδη επετεύχθη μια υποδειγματική συναίνεση και συνένωση δυνάμεων, από ένα ευρύ μέτωπο, τέτοια που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για ευρύτερες συνεργασίες. Η ίδια, με το πλούσιο και απόλυτα συναφές με τη θέση του Περιφερειάρχη που διεκδικεί, βιογραφικό της, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για την περιοχή. Τη στηρίζω ολόψυχα και της εύχομαι καλή επιτυχία».

5 σχόλια:

  1. Βενιζέλος,λοβέρδος,κουκουλόπουλος,λιάνης και ολοι οι τοπικοί παράγοντες βλέπουν φως στο τούνελ και στηρίζουν την ξαδέφη του παρι........ανεργία,φτωχοποίηση του κόσμου,ανασφάλιστοι,νεολαία στη σειρά για να φύγει στο εξωτερικό,κόσμος που δουλεύει για 350 κ 400 ευρώ,γέροι να κλαίνε που δεν έχουν να δώσουν χαρτζιλίκι στα εγγόνια και ολοι αυτοί είναι αισιόδοξοι .......τι να πω?πραγματικά δώστε κ σε εμάς απ αυτό που πίνετε ρε γιατί θα τρελαθούμε...η νεκρανάσταση που περιμένετε δεν θα έρθει,κάτω απ τα σάβανα είναι το πτώμα του πασοκ σε πλήρη αποσύνθεση κ ζέχνη απο μακριά.κρίμα σε όσους δήθεν αριστερούς(απο αμύνταιο κ φιλώτα) έβαλαν την υπογραφή τους κ στηρίζουν αυτά τα φαντάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ένα εμπόρευμα δεν αξίζει το επαινείς για να το πουλήσεις. Το ίδιο γίνεται και με τον συνδιασμό της κ. Ζεμπιλιάδου. Τι να γίνει βρε απόγονοι του ΠΑ-ΣΟΚ! Ήρθε η ώρα να μείνετε εκτός κυβερνητικών εξελίξεων, ΕΣΠΑ, επιδοτήσεων, προσλήψεων, χρηματοδοτήσεων, ρουσφετιών, κ.τ.λ. Άντε ήσασταν και τυχεροί γιατί μαζί με σας τελείωσαν και όλα αυτά. Και αν κάτι ξέμεινε θα σας το βάλουμε στο φέρετρο. Αλλά η Ζεμπιλιάδου είναι με τον ΓΑΠ , τον Κουβέλη και τον ΤΗΕΟ ή με τον Μπένυ ? Μια τοποθέτηση καθαρή βρε παιδιά, έτσι για να δείξετε καλή θέληση και μεταμέλεια????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος με τις αντιγραφή/επικόλληση ,δεν βλέπετε τι αναρτήσεις κάνετε ζαμπιλιάδου ακόμα γελάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;;
    ΖΕΜΠΙ.......ΔΟΥ, ΖΑΜΠ.......ΔΟΥ. ΖΟΜΠΙ..;;;;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ;;; ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΚΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν με τον ΓΑΠ στη Στοκχόλμη και ασβέστωναν για το Πάσχα. Μόλις τελείωσαν ήρθαν για τις εκλογές και πάλι θα φύγουν άρον-άρον για να δουλέψουν σε ελληνική ταβέρνα κουζίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.