Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ξύλο στο Κοινοβούλιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



Το βίντεο σοκ: Ο ξυλοδαρμός των Χρυσαυγιτών από τον γιο Μπαλτάκου στη Βουλή…

«ενδοοικογενειακή βία», αληλοκαρφώματα, ρουφιανιλίκια, μια κατάσταση αφόρητης μπόχας στη βουλή…


  Το πανδαιμόνιο που επικράτησε στα γραφεία της ΧΑ και στους διαδρόμους της Βουλής, κατά την εισβολή του εξαγριωμένου γιου Μπαλτάκου στα γραφεία των Χρυσαυγιτών καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

  Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύουν τα Parapolitika.gr και το οποίο προφανώς τράβηξε με κινητό κάποιος από όσοι έγιναν μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού, καταγράφονται όλες οι απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός των γραφείων της ΧΑ στη Βουλή κατά και μετά την εισβολή σε αυτό του γιου του Τάκη Μπαλτάκου.  «Το κ@@@παιδο, οι κ@@μπατσοι» ακούγεται μεταξύ άλλων κάποιος να ουρλιάζει, καθώς και άλλες ύβρεις, ενώ επικρατεί το απόλυτο πανδαιμόνιο. «Ο γιος του Μπαλτάκου έδωσε δυο μπουνιές... », ακούγεται να λέει κάποιος άλλος εξηγώντας προφανώς τα... ανεξήγητα σε βουλευτές άλλων κομμάτων και υπαλλήλους της Βουλής που έσπευσαν να δουν τι συνέβη.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος  εκτός εαυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε», ενώ στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε μπουνιά στον Μιχάλη Αρβανίτη και μια σφαλιάρα στον Νίκο Κούζηλο.

  Ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει χυδαία στους διαδρόμους της Βουλής. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@», ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει μεταξύ άλλων.


6 σχόλια:

  1. τζάμπα τόση εκπαίδευση τα παιδιά της ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρά ; τζάμπα εκπαίδευση; έτσι σε δασκαλέυουν στα γραφεία της νέας ¨δημοκρατίας και του αποθανόντως ΠΑΣΟΚ; με εκπαίδευση με επιθέσεις σαν τον πιτσιρίκο του Μπαλτάκου; σας πόνεσε που σας ξεβράκωσε η χρυσή αυγή με αυτά που αποκαλύφθηκαν; λοιπόν ....εκπαιδευτήτε από τώρα για ισόβια διαβίωση σε φυλακές που σας σίγουρα σας περιμένουν...κ@θ@@@κακια της νδ και του ΠΑΣΟΚ...

      Διαγραφή
    2. Πάντως αυτήν την περίοδο στις φυλακές είναι ο αρχηγός σου και τα άλλα ναζιστάκια.
      Ώρε γλέντια που θα κάνουν οι πακιστανοί, αλβανοί κλπ συγκρατούμενοι...

      Διαγραφή
  2. κανείς ως τώρα δεν διατυπώνει την απορία πως μπηκε μέσα στην βουλή!
    κανείς ως τώρα δεν διατυπώνει την απορία πως και δεν κρατήθηκε εξ αρχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν συνελήφθη ο πιτσιρίκος του Μπαλτάκου επ αυτοφόρω μέσα στον..."ναό της δημοκρατίας και δικαιοσύνης" την ώρα που ο ...φρούραρχος τρομάρα του της βουλής τον φυγάδεψε άρον άρον από την πίσω πόρτα; ΕΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...τότε κανένας φρούραρχος δεν θα σας προστατεύει ...θα τρέχετε και θα σας φέυγουν τα παπούτσια απ τα πόδια από το κυνήγι δημοκράτες της σφαλιάρας είστε με τα κακομαθημένα σαν του μπαλτάκου...την πολιτική μπουνιά που θα φάτε από την χρυσή αυγή στις εκλογές θα την θυμάστε μέχρι να ....ψοφήσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Πάσχα αγοράζουμε μόνο Ελληνικά Χρυσά Αυγά. Θα τα βρείτε σε συμβεβλημένους Φούρνους με σήμα τον Αγκυλωτό Σταυρό.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.