Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εκδηλώσεις από τον συνδυασμό «ΑλλαΖουμε Εποχή» σε Αμύνταιο και Φλώρινα…



  Ο συνδυασμός «ΑλλαΖουμε Εποχή» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας το Θέμη Μουμουλίδη και o υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάββας Σαπαλίδης, με τους υποψηφίους περιφερειακούς  συμβούλους Φλώρινας,  σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις του συνδυασμού μας:


  Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, ομιλία - συζήτηση με τον καθηγητή Ε.Μ.Π και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γιάννη Μηλιό, υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. 
  Στη συνέχεια 9:30 μμ, ακολουθεί λαϊκή συναυλία με τον Κώστα Θωμαϊδη, στο bar Dizzy του Ξενοδοχείου «Άτερον», στο 1ο χιλ. Αμυνταίου – Αγ. Παντελεήμονα. 

  Οι ίδιες εκδηλώσεις  θα επαναληφθούν την επομένη, Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και στη Φλώρινα, στο πολυχώρο καφέ ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ, Κ.Καραμανλή 66 Φλώρινα.

  Πρώτα  θα πραγματοποιηθεί η ομιλία με το Γ.Μηλιό  7:30μ.μ και στη συνέχεια 9:30μμ,η μουσική εκδήλωση με τον τον Κώστα Θωμαϊδη.

  Όλοι στο μεγάλο ξεκίνημα για αλλαγή σελίδας στη Δυτική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.