Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στήριξη της Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στον Θ. Μουμουλίδη…



  Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μείζον πολιτικό γεγονός. Οι δυνάμεις της Αριστεράς, με τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν  μια ιστορική μάχη για την ανατροπή της σημερινής αδιέξοδης κατάστασης.


  Οι οργανώσεις μελών ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας και τα εκλεγμένα όργανα τους, δηλώνουν ολόπλευρη στήριξη, στον Περιφερειακό Συνδυασμό «αλλαΖουμε εποχη», με επικεφαλής τον Θέμη Μουμουλίδη.
  Μέλη που είναι υποψήφιοι, συμμετέχουν και δρουν σε άλλους συνδυασμούς, δεν έχουν καμία οργανωτική σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ και είτε έχουν παραιτηθεί, είτε έχουν διαγραφεί. Η οικειοποίηση των αγώνων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση της κοινωνίας, δεν  χαρίζεται σε κανέναν.
Ελπίζουμε σε μια υγιή πολιτική αντιπαράθεση, θέσεων και επιχειρημάτων, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη δημοκρατική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Για την Π.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Ο συντονιστής
Τσαούσογλου Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.