Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Καταπληκτικό! Βρέθηκαν τα συντρίμμια της Ελλάδας στη Μαλαισία…



Του ανταποκριτή μας
  Μπορεί να μην έχει βρεθεί ίχνος ακόμα από το Μαλαισιανό αεροπλάνο, όμως οι εντατικές έρευνες που γίνονται σε ευρύτερη περιοχή 4.000 μιλίων, ανακάλυψαν κάτι εκπληκτικό!
  Βρέθηκαν στη θάλασσα της Μαλαισίας τα συντρίμμια της Ελλάδας που διαλύθηκε πριν 4-5 χρόνια και πιστοποιούν με επίσημο πια τρόπο τη μεγάλη καταστροφή.

  Έκπληκτοι οι διασώστες σε ένα σημείο 700 μίλια έξω από την Κουάλα Λαμπούρ είδαν αρχαίους κίονες από την Ακρόπολη να έχουν πέσει σε ακατοίκητα νησάκια και ένα τεράστιο ογκώδες και τυμπανιαίο αντικείμενο να επιπλέει, που ήταν όμως άνθρωπος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
  Σε ακτίνα 200.000 μιλίων ήταν σκορπισμένα λεφτά, κάτι που επεβαβαιώνει ότι πράγματι ο κ. Παπανδρέου είχε δίκιο που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν.
  Βρέθηκαν γυαλιά που εικάζεται ότι ήταν του Λουκά Παπαδήμου και 3 μόνο από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
  Εντοπίσθηκε και το μαύρο κουτί της Ελλάδας. Οι τελευταίες λέξεις του κυβερνήτη ήταν «Αλλάζουμε η βουλιάζουμε»...
  Επέπλεε ακόμα ένα τσεκούρι που πιθανολογείται ότι είναι του Μάκη Βορίδη, ενώ από αυτόν τον κατακλυσμό έχει διασωθεί μόνο μια Ελιά από τις 58.
  Βρέθηκε επίσης καλά κρυμμένο στη ρίζα ενός ανανά η λίστα Λαγκάρντ άθικτη, το μεγαλύτερο όμως εύρημα ήταν ότι στα βάθη της θάλασσας Ινγκόγκ της Συγκαπούρης βρέθηκε βουλιαγμένος βέβαια ο Τιτανικός με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να μην έχει προλάβει να το εγκαταλείψει.
  Υπάρχουν και χιλιάδες διάσπαρτα σωσίβια που γράφουν «σαξές στόρι» και «πρωτογενές πλεόνασμα», που επιβεβαιώνουν όλα τα άλλα ευρήματα.
  Υπάρχει μόνο ένας επιζών, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
  Τα γεγονότα τρέχουν. Θα είμαστε συνέχεια μαζί σας με τις νεότερες εξελίξεις.
Πάμε λουκέτο…

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.