Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Παντελής Νικολαϊδης νέος υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου… ΒΙΝΤΕΟ)


  Η υποψηφιότητα του Παντελή Νικολαϊδη για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Αμυνταίου, αποφασίστηκε σήμερα (19/3/14), μετά και την δεύτερη κατά σειρά συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο Δήμο Αμυνταίου και πολιτών του διευρυμένου Δήμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Η απόφαση αυτή πάρθηκε δια βοής, καθώς δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και έτσι ο Παντελής Νικολαϊδης να ηγηθεί του Συνδυασμού για τις αυτοδοικητικές εκλογές του επερχόμενου Μαΐου.

  Μετά από διαλογική συζήτηση, οι επόμενες κινήσεις της Δημοτικής Κίνησης αποφασίστηκε να είναι οι περιφερειακές συναντήσεις με φορείς και κατοίκους όλων των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου, με σκοπό την ενημέρωση των και την προσπάθεια για στελέχωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στο συνδυασμό.

22 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχια παληκαρι μου. Θα ειμαστε μαζι σου! ΔΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H επιτυχία σου είναι δεδομένη χέρι με χέρι με τον Θεοδωρίδη. Παντελή σκέψου καλά ξέρω ότι είσαι παιδί που στοχάζεσαι. Εκεί είναι το μέλλον σου και σαν νεος θα μπορείς να προσφέρεις, αλλιώς αυτή σου η κίνηση έχει ύποπτα κίνητρα!

      Διαγραφή
    2. Πέτυχε τίποτα; σαν επιχειρηματίας; τι έχει κανει στη ζωή του;
      Ενα βιογραφικό ρε παιδιά!!!

      Διαγραφή
    3. καλη επιτυχια.

      Διαγραφή
  2. O Θεοδωρίδης είναι ο δήμαρχος μας παιδιά, πρέπει να έρθετε σε εμάς, ενωμένοι να πάρουμε το δήμο για να κάνουμε επιτέλους έργα! Μην κάνετε μόνοι σας αποσπασματικές κινήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυστας για Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ?ΤΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙΘΕΟΔΩΡΙΔΙΚΟΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΗΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΕΝΟΙ ΑΔΕΙΟΙ ΑΟΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα άτομα άσχετα με το χώρο της αριστεράς εξυπηρετόντας ύποπτους σκοπούς να ηγούνται της κίνησης υποθηκεύοντας το μέλλον του αριστερού κινήματος στη περιοχή. Άρε Τάσο παντού μπάχαλο τα έχεις κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι δήλωσε υποψηφιότητα δεν σημαίνει ότι θα φτιάξει και συνδυασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανάσχετε στο 10:24 καταρχήν καλησπέρα σου!Να με συμπαθας για το κοσμικο επιθετο αλλα το ζηταει ο οργανισμό σου!Η κίνηση δεν απατρτίζεται από ατομα που ανηκουν στο χωρο της αριστερας απαραίτητα αλλα απαρτίζεται από ατομα οποιασδηποτε πολιτικης πεποιθησης ή ιδεολογιας...και αυτό γιατι δεν κρατάμε ομπρελα!Τωρα αν δεν καταλαβες τι εννοω μην αγχωνεσαι δεν εισαι ο μονος..Όσο για Τασο που μαλλον τον ξερεις και από χθες , μην εκφραζεις ετσι αυθαιρετα την γνωμη σου γιατι δεν τον ΄πιανεις΄ σε πολλα πιστεψε με!Και σου κλείνω με την παρακάτω φράση: ''καληνυχτα κεμαλ αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.29 m.m.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ , ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά ο Νικολαΐδης τη δουλειά του θέλει να κάνει...Αν ο Συριζα είναι ζώα και δε βλέπουν τι είναι αυτός κακό που μας βρήκε αν ποτέ κυβερνησουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παιδι είναι συμπαθητικό.Ο τσαουσογλου και ο ΣΕΛΤΣΑΣ κανουν τη ζημια....ετσι γίνεται καθοδήγηση? Δεν θέλανε τον Στάιο μη τους φάει το βουλευτιλικι ,αυτος όμως ΑΛΕΠΟΎ απέσυρε το ενδιαφέρον του και αφησε την ευθύνη σε αυτούς. Η καθοδήγηση. Χρειάζεται φροντιστηριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:46 «Αγάπα τον πλησίον σου» καταρχήν σημαίνει: «Άφησε τον πλησίον σου στην ησυχία του». Και ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια της αρετής συνδέεται με τις μεγαλύτερες δυσκολίες.Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι μην έχεις τέτοιου τύπου αυταπάτες.Αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι ξαφνικά στις δημοτικές εκλογές σας έπιασε ο πόνος περί κομματικής ταμπέλας;; όταν μέχρι χθες ψηφίζατε πρόσωπα;;(βλέπε τον θείο , τον ξάδερφο κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΟΥΦΑΣ χάνει από την ανάδειξη του νεου ανθρωπου. Γιατί μονο από τον Θεοδωρίδη παίρνει σε μεγάλο ποσοστο! Όλοι ήταν τσιράκια του λιανη. Γιατί αποχωρησε ο Σταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4.29να ουμε,να ουμε,να ουμε,να ουμε,........................αλλαγη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3.56,γραφε οσες κακιες και μ@@@@ες σουρθουν στη γλαβα σου,αρκει το Σελτσας να το γραφεις με κεφαλαια.Ανατριχιασα,Σταιος για βουλευτης?να ουμ ,να ουμ,να ουμ,σο μα ναιντι μποζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:33 ετσι ετσι! πεπελες ποτε θα κερασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΕΛΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΠΕΛΑΡΓΟ

      Διαγραφή
    2. Είσαι από την τετράδα που σήκωσε χεράκι να υποθέσω!Μάλλον ήσουν διαβασμένος...!Ο Σταιος έχει προοπτική μόνο όταν UFO σχηματίσουν τα αρχικά του ονόματός του σε κάποιο αγροτεμάχιο!

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.