Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αμυνταίου ο Κώστας Θεοδωρίδης…



Πρόσκληση στην εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του
Κώστα Ν. Θεοδωρίδη για το Δήμο Αμυνταίου

  Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» προσκαλούν τους πολίτες, τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης την Τετάρτη 2-4-2014 στις 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, όπου θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για το Δήμο Αμυνταίου.

Με τιμή

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος

7 σχόλια:

  1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ = ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ =ΔΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ =ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ= ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΕ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΤΖΙΚΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΗ ΝΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ .
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΜΕ ΥΔΡΩΤΑ.
    ΜΦΧ
    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή δύναμη στον αγώνα σου. Είσαι η μόνη ευκαιρία για τον τόπο...μετά απο 3 χρόνια ούτε ένα έργο δεν εκάνεσ ο μακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουφακο κάτσε σαν άντρας να απαντήσεις στη συνεδρίαση και μην αποχωρείς..στην ανακοίνωση τι θα τους πεις; οτι δεν αντεχεις να ακούς αλήθειες;;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  3. απο την γερμανια ψηφιζεις εδω??? βρε τι μαθαινει κανεις....παντως αν δουμε τα τρια σχολια σου [ενα για τον αγωγο των πετρων και ενα για το μνημοσυνο στον αετο] το μονο που καταλαβαινει καποιος ειναι οτι προκειτε για διχασμενη προσωπικοτητα ...βεβαιως δεν θα διαφωνησω οτι η μεγαλη πλειοψηφια οσων πολιτευονται ειναι για προσωπικο συμφερον γιατι δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα αλλα φτανει που μας δουλευουνε οι σωτηρες μην μας δουλευεις και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ?
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ?
    ΟΥΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ
    ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ?
    ΕΜΑΣ ΟΧΙ! ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ
    ΕΔΩ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!
    ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.