Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Γιορτή Φασολιού στην Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η «Γιορτή φασολιού» στην Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου, μια εκδήλωση που πραγματοποίησε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του οικισμού, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Η εκδήλωση, εκτός από την προβολή ενός από τα προϊόντα που παράγει ο εύφορος κάμπος της περιοχής, είχε και παιδαγωγικό χαρακτήρα καθώς στο προαύλιο του σχολείου πραγματοποιήθηκαν βιοματικά εργαστήρια όπως: συσκευαστήριο, ρομποτική, φασολοπινελιές, φασουλομαγειρέματα και κινητικά εργαστήρια, δράσεις όπου συμμετείχαν και παιδιά από το Σχολείο της Τ.Κ. Βεγόρων, καθώς και φοιτήτριες της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας.

  Μετά το πέρας των παραπάνω σχολικών δράσεων, ακολούθησε δεξίωση με φασολάδα και πολλά άλλα τοπικά εδέσματα που με μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού.

  Η ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση έκλεισε με την εμφάνιση του Ποντιακού χορευτικού τμήματος Μανιακίου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.