Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. «ΑΝΕΛΙΞΗ»…



  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. “ΑΝΕΛΙΞΗ”, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16/2/2014 στην αίθουσα ‘’Φίλιππος’’ και στο 2ο  όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού.

  Η ημερίδα θα έχει δυο σκέλη και  απευθύνεται στους μαθητές των λυκείων και στους γονείς τους.
Α’ Σκέλος: Ομιλία - εισήγηση από τον κ. Κότιο Κωνσταντίνο, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, διάρκειας  περίπου 50 λεπτών. 
Β’ Σκέλος: Επαγγελματικός Προσανατολισμός με τη μορφή στρογγυλών τραπεζιών διάρκειας 2 ωρών, όπου στο καθένα θα κάθεται ένας εκπρόσωπος επαγγέλματος – επιστημονικού φορέα, ο οποίος στην αρχή κάθε κύκλου θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση του επαγγέλματος (προοπτικές, ιδιαιτερότητες, δυσκολίες) και στην συνέχεια  θα δέχεται ερωτήματα από τους μαθητές . Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος από: Δικηγόρους, Γιατρούς, Μηχανικούς, Γεωπόνους, Καθηγητές Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., Ψυχολόγους, Επιστημών Υγείας, Στρατιωτικούς, Οικονομολόγους, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Παιδαγωγούς κ.α.
  Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 3 - 4 ενημερωτικοί κύκλοι .
  Η συνολική διάρκειά της ημερίδας θα είναι περίπου 3 ώρες, με ώρα έναρξης τις 11:00 π.μ.
  Περίοδος προσέλευσης  και επιλογής τραπεζιών – επαγγελμάτων  από  τις  10:30 – 11:00.
  Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη .
  Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Φροντιστήριο Μ.Ε. “Ανέλιξη” (Ι. Δραγούμη 2 - Αμύνταιο) μέχρι την Παρασκευή 14/02/2014 από τις 13:00 έως και τις 20:00 και στο τηλέφωνο 2386023432.
Υπεύθυνη: Βιβή Θωμαΐδου. 
e-mail:anelamyn@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.