Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση του πλάνου αδειοδότησης του υδατοδρομίου Βεγορίτιδας...



  Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, θα παρουσιαστεί το πλάνο για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Βεγορίτιδας.

  Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν στελέχη της εταιρίας «Ελληνικά Υδατοδρόμια» που έχει αναλάβει την εκπόνηση του φακέλου για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου στη Βεγορίτιδα.
  Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Βουλευτής Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη και θα παραστεί στην εκδήλωση.
  Όσοι δημότες επιθυμούν να ενημερωθούν για το υδατοδρόμιο στη Βεγορίτιδα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρουσίασης του πλάνου αδειοδότησης του υδατοδρομίου.
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

12 σχόλια:

  1. Αχ που πάει το κρατικό χρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ.

    πρόεδρος γριβαδοφάγων λίμνης Βεγορίτιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τακτικός Αναγνώστης18 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:22 μ.μ.

    περισκόπιε σαν να ήταν εχθές που στις προηγούμενες εκλογές ο Μάκης έταζε στους νέους μία πίστα φόρμουλα ένα και μοτο κρός σε ανεκμετάλευτες εκτάσεις ορυχείων στο Αμύνταιο .Είχα εντυπωσιασθεί με τις προχωρημένες ιδέες του φαντάζομαι και άλλοι νέοι σαν εμένα... Και σήμερα διαβάζω ότι θα γίνει πίστα για υδροπλάνα...και ΑΕΡΙΟΠΛΑΝΑ...

    Περισκόπιε ....Κάποτε οι υποψήφιοι θα πρέπει να ΜΑΘΟΥΝ να σκέφτονται με τα πόδια στην γή και το μυαλό μέσα στο κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://vounisios.pblogs.gr/2014/02/ydroplana-isws-kai-exwgihnoi-tha-prosgeiwthoyn-se-limnh-t-amynta.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://vounisios.pblogs.gr/2014/02/ydroplana-isws-kai-exwgihnoi-tha-prosgeiwthoyn-se-limnh-t-amynta.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν θα δουμε το τα αεροπλάνα να ανεβοκατεβαίνουν μόνο τοτε θα πιστουμε οτι το πλάνο δεν ειναι μαιμου για να φαβε κάποιοι ημέτεροι τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το δειτε να πραγματοποιειται ,να μου τρυπησετε την μυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΜΥΝΑΤΙΟΥ) ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω με το φίλο,το εγχείρημα δεν αφορά καθόλου τον Μακη,το εκμεταλεύεται όμως για πολιτικά οφέλη ,όπως είναι η προσφιλής του τακτική.Αυτό που φοβάμαι όμως δεν είναι αν λειτουργήσει υδατοδρόμιο αλλά πόσο βιώσιμο θα είναι.

      Διαγραφή
  9. 9:21 & 11:21 πως φαινεστε οτι οτι είστε εκτός εαυτού και μας αραδιαζετε ηλιθιοτητες ?? Ποιος νομίζετε οτι σας πιστεύει??
    Γιατί δεν του τολετε να πάρετε την απάντηση σας??
    Γατουλες πίσω απο την ανωνυμία σας καταλάβαμε...
    Ο ψευτοθοδωρος και ο αλατιερας αυτοπροσώπως χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια μουφα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα πόσο οπισθροδρομικοί είστε ορισμένοι, όπου βάζετε τις προσωπικές σας αντιδικίες και εκτιμήσεις, όντας αμαθείς ή ακόμα χειρότερα ημιμαθείς περί του θέματος.
    Αν και όποτε δουλέψει το υδατοδρόμιο (εύχομαι σύντομα), θα είναι πολύ πιο εύκολο για έναν τουρίστα να έρθει ας πούμε από τη Ρόδο όπου πληρώνει 3 χιλιάρικα τη βραδιά και να κάνει μια βόλτα στα γύρω χωριά.
    Κοιτάξτε να ασχοληθείτε με το θέμα, να προωθηθεί ο τόπος, να γνωρίσει τα προϊόντα της περιοχής και λίγος κόσμος παραπάνω μπας και από σπόντα ασχοληθεί και κανένας άλλος με εξαγωγές (των εξαίρετικής ποιότητας εννοείται), εκτός από μετρημένες στα δάχτυλα εταιρείες υποδείγματα.
    Ενωθήτει επιτέλους και αφήστε τις εμπάθειες κατά μέρος στο συγκεκριμένο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.