Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γλέντι …Α’ Εθνική! (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα των τμημάτων ΧΑΝΤΜΠΟΛ του «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 15/2/14, στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στον Σύλλογο, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, Βαλάντης Κωστόπουλος και Παναγιώτης Δημητρίου, την Νοσοκόμα Μέμα Γιώσκου, καθώς και όλες οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας, για την άνοδο τους στην Α1 Εθνική κατηγορία.

  Η επιτροπή Χάντπολ του ΑΜΥΝΤΑ, βράβευσε επίσης τους μεγάλους χορηγούς των ομάδων: Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου, Συστεγαζόμενα Φαρμακεία Αμυνταίου, Αφοι Ιωαννίδη, ΓΑΙΑ Τεχνική, Παπαϊωάννου Σταύρο, Κων/νο Θεοδωρίδη, Πάνου Απόστολο, Del Lago και VODAFON – Αμύνταιο.

  Ακολούθησε προβολή ΒΙΝΤΕΟ – αφιέρωμα στα τμήματα Χαντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ (παραγωγής του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ), λαχειοφόρος αγορά και γλέντι μέχρι πρωίας…

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.