Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών Φλώρινας…



Αγαπητοί φίλοι, σας προσκαλώ στην πρώτη δημόσια εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο café «Οδός Ονείρων».
Παντελής Αργυριάδης
Καρδιοχειρουργός
Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. KI OΠΟΙΟΣ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tελικά πήγε ο Καρυπίδης στη συγκέντρωση του Αργυριάδη , μαζί με τον Τσαούσογλου και τον Λιθοξοίδη και με επώνυμους Πασόκους όπως Θ.ΝικολαΪδης, Μιχάλης Τσότσκος κλπ κλπ , που πήγαν μαζί με τον Καρυπίδη και για τον Καρυπίδη.
    Αυτός που οφελείται από την επίσκεψη Καρυπίδη είναι ο Αργυριάδης, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα κάνει τελικά συνδυασμό.
    Αυτός που αδυνατίζει είναι ο Καρυπίδης, γιατί φαίνεται ότι στηρίζει ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ υποψήφιο Δήμαρχο Φλώρινας.
    Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίξει άλλον Περιφερειάρχη θα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στον Δήμο Φλώρινας ο άλλος υποψήφιος Περιφεριάρχης.
    Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίξει με συμφωνία Παπαϊορδανίδη ο Παπαϊορδανίδης θα κάνει έναν υγειϊνό περίπατο.
    Και θα εισπράξει πίσω και όλους του πρώην Πασόκους ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τον Καρυπίδη μόνον με 2-3 γραφικούς δεξιούς να τον στηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν κάνει συνδυασμό θα ξεφτιλιστεί δεδομένου της πορείας που έχουν πάρει τα πράγματα,κοινή πεποίθηση είναι όμως ότι θα το πάει μέχρι τέλους.Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την στηρίξη που θα ανακοινώσει στην περιφέρεια μην ξεχνάμε ότι το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται κυρίως από δυσαρεστημένους Πασόκους και ο Καρυπίδης άνηκε παλαιότερα στον χώρο αυτό πέραν από τον χώρο της Αριστεράς με τον οποίο μεγάλωσε και τον χώρο της Δεξιάς στον οποίο έχει ερείσματα.Οπότε τον υγιεινό περίπατο τον βλέπω για τον Καρυπίδη.

      Διαγραφή
  3. Aντιγραφάκιας ο δικός σου;
    Χτυπήστε στο διαδίκτυο +δημιουργία να δείτε πόσα πράγματα θα βγάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Παντελής έκανε έξυπνη κίνηση να χρησιμοποιήσει τον Καρυπίδη και να εκβιάσει και τον ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει για να κάνει τελικά συνδυασμό, μιας και στη Φλώρινα απέναντι στο Βοσκόπουλο ούτε ο Μπέλτσος-Στάθης μπορεί να κάνει ούτε το ΠΑΣΟΚ-Τσώκας ούτε οι σολο-κουλο 2 άλλοι.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει άλλον (και καλό) και θα ανακοινώσει πλήρες συνδυασμό στο τέλος Μαρτίου, θα αιφνιδίασει και θα το πάρει το παιχνίδι.
    Δύσκολα πράγματα και για τον Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.