Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στους δρόμους από αύριο και οι αγρότες της περιοχής Αμυνταίου … (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αγροτικά και γεωργικά μηχανήματα, στον Κόμβο Φιλώτα, αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι…

  Στους δρόμους θα βρίσκονται από αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό καθεστώς και στις υψηλές τιμές των πρώτων υλών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Η απόφαση πάρθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.  Μετά από συζήτηση και κατάθεση προτάσεων, αποφασίστηκε η συμμετοχή των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών της Περιοχής Αμυνταίου στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αγροτικά και γεωργικά μηχανήματα, στον Κόμβο Φιλώτα, αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

5 σχόλια:

  1. Ήμαρτον φίλοι αγρότες,ήμαρτον!Όχι πάλι τέτοια!Τι θα πει κινητοποιήσεις σε βάρος άλλων επαγγελματικών κλάδων!Μπορείτε να μας πείτε πότε πληρώσαται έστω και κάποιον φόρο;Να οι επιδοτήσεις,φυσικά με στρέμμετα που δεν υφίστανται,βλέπε πρόεδρος χωριού με μεγάλο υψόμετρο του δήμου Αμυνταίου,ο οποίος δεν έχει ούτε στρέμμα χωράφι,όπως και κάποιοι που όλοι τους γνωρίζεται,κάποιοι κολλητοί του!Άλλοι από παραλίμνιο χωριό ακόμη και τα πλακωμένα της Βεγορίτιδας τα δηλώνουν και παίρνουν επιδοτήσεις!Νισάφι παιδιά!Τι διαφορετικό υπάρχει σε σχέση με τους άλλους επαγγελματίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πιο ευνοημενη συντεχνια. κλεινανε τους δρομους, χωρις να νοιαστουν στιγμη για την ταλαιπωρια και την οικονομικη ζημια που προκαλουν σε αλλους κλαδους αλλα και στον απλο κοσμο και κερδιζανε προνομια. Οχι κυριοι. Ηρθε ο καιρος να βαλετε επιτελους για πρωτη φορα το χερι στην τσεπη.

      Διαγραφή
  2. Πληρώστε κορόιδα του ιδιωτικού τομέα για να χρηματοδοτείτε τους δημόσιους υπάλληλους και τους πρωταθλητές της φοροδιαφυγής, δηλαδή τους αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιμοποιούν τη (γιγαντιαία) φοροδιαφυγή της αγαπημένης τους εκλογικής πελατείας!! Αφού το 90% των αγροτών δηλώνουν κάτω από 10 χιλ. το χρόνο, καταλαβαίνετε ότι το πάρτι της φοροδιαφυγής θα συνεχιστεί, τώρα και με τις ευλογίες του κράτους!! Αλλά έννοια σας, έρχονται εκλογές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ζείτε στη χώρα της απόλυτης αδικίας;Εξάλλου πλησιάζουν κι εκλογές,μην τό ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.