Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Αμύνταιο…



  Οι Κομματικές Οργανώσεις περιοχής Αμυνταίου του ΚΚΕ σας προσκαλούν, την Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2014, στις 7:30΄μ.μ., στο Δημαρχείο Αμυνταίου, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες, υπάρχει ελπίδα - υπάρχει προοπτική. Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση. Για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

  Κεντρικός ομιλητής: Αντώνης Τσάκωνας, - μέλος του Γρ. Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, - των Συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ στις τοπικές εκλογές, - στην Π.Ε. Φλώρινας και στο Δήμο Αμυνταίου.  
Κομματική Οργάνωση ΚΚΕ Αμυνταίου

1 σχόλιο:

  1. Λυστε μου σας παρακαλω κυριοι του ΚΚΕ μια βασικη και ευλογη απορια. Πως ειναι δυνατον να θελετε να συμμετεχετε και δυναμικα μαλιστα στις ευρωεκλογες τη στιγμη που ουτε την ΕΕ αναγνωριζετε και κατ'επεκταση ουτρ το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο??? Αν ειστε λοιπον αντιθετοι να το αποδειξετε στην πραξη και οχι μονο στα λογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.