Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΕΤΕΠΑ ζεσταίνει και την προεκλογική περίοδο στο Αμύνταιο… BINTEO)


Έντονη κόντρα Θεοδωρίδη – Παπαχρήστου…

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου καλεί σε ΕΔΕ 
τον Γεν. Διευθυντή της ΔΕΤΕΠΑ

  Με ένα «θερμό» ημίωρο των ερωτήσεων, που μονοπώλησε το θέμα της αναβολής της δίκης εκ μέρους του Κ. Θεοδωρίδη σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε η κοινοπραξία Οκλαλιώτη στην ΔΕΤΕΠΑ, καθώς και θέματα όπως: οι μελέτες της ΑΝΦΛΩ, ο Τοπικός Πόρος, η στελέχωση και λειτουργία των γραφείων της ΔΟΥ και ΙΚΑ στο Αμύνταιο, το στρατόπεδο «Παπαπέτρου» κ.α., ολοκληρώθηκαν τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα της Δημοτικής συνεδρίασης του Δήμου Αμυνταίου, την Δευτέρα 24/2/14.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ


29 σχόλια:

  1. Τι είπε ρε παιδιά ο άνθρωπος?Στο 01:50 στους λόγους της αποστρατείας του αρχηγού ΓΕΣ είπε ότι άπτονται του θέματος στρατοπέδου,ότι δλδ έβαλε το χεράκι του και αυτός για να αποστρατευτεί?θα μας τρελανει όλους ο δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Μουφακο πες αλεύρι!!!
      Ο δήμαρχος σου απαντά και δεν μιλάς !!!
      Την συγνώμη πρεπει να σαι άντρας για να την πεις!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ...μπλα μπλα μπλα....ΕΓΩ....μπλα μπλα....ΕΓΩ....μπλα μπλα.ΕΓΩ...
    Μάκη θεέ εσυ σουπερ σταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά,πως είναι δυνατόν να μην είσαι καλεσμένος σε δικαστήριο (διάδικος),να ζητήσεις αναβολή;Μάλλον θέλει να μας τρελάνει ο Παπαχρήστου!Λιάση,επειδή είσαι ο ποιό καθαρός στην παράταξή σου,συμμάζεψε τον δήμαρχο και τον Παπαχρήστου!Σαν δικηγόρος ξέρω περισσότερα,ακόμη και από αυτόν της Πρίστινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΔΙΑΔΙΚΟΣ ,ΑΛΛΑ ΈΧΕΙΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ. Ο ΜΟΥΦΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΌΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗ

      Διαγραφή
    2. Ο Παπαχρήστου δε θα σε τρελάνει αγαπητέ μου.Τ ΜΟυφα θα τρελάνει με αυτά που του ετοιμάζει.

      Διαγραφή
    3. σωστα λες 4,42 αν και δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει το ονομα του προσθετως παρεμβαινοντος σε ενα δικογραφο για να τον νομιμοποιει.

      Διαγραφή
  4. ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ (ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ) Η Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ (ΔΕΤΕΠΑ) Η ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΖΕΤΑΙ (ΣΤΗΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ (ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ (ΔΙΑΔΙΚΟΙ) ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ "ΕΒΛΕΒΕ" ΟΤΙ ΣΤΗΝΟΤΑΝ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΆΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούγια όλα τα ξέρεις! Δώσε μας τη κάρτα σου θα μας χρειαστεί.

      Διαγραφή
    2. 6;25 εισαι για γελια

      Διαγραφή
    3. Ανόητε 8:25 αύριο έχει διάφορα δικαστήρια στη Φλώρινα. Δέν πάς και σύ σάν τρίτος να ζητήσεις αναβολή ωστε να γίνεις γραφικός?

      Διαγραφή
    4. εσυ που λες οτι το δικαστηριο μπορει να ζητησει αναβολη εαν καταλαβει??? οτι κατι παιζεται....εισαι επικινδυνος.ασχετος και ανιδεος.δεν εισαι ο μονος βεβαια,,,,,,μαθε λοιπον και εμπεδωσε το καλα οτι κανενα δικαστηριο και ποτε δεν μπορει να ζητησει αναβολη διοτι ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΒΡΕ 5,45 ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. Ο ΜΟΥΦΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ....ΤΡΙΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ. ΞΕΡΟΛΑ ΑΛΑΤΙΕΡΑ!

      Διαγραφή
    6. 6.25 εισαι αστειος,λεξη κομπλιμεντο για σενα.εσενα και να σου δωσουν να διαβασεις με μπολτ γραμματοσειρα τι ειναι και πως ασκειται η προσθετη παρεμβαση και τα δικαιωματα αυτου που παρεμβαινει δεν θα καταλαβεις τιποτα.

      Διαγραφή
  5. Αν καταλαβα,ο εν λογω εργολαβος,θελει να ξαναπληρωθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι να πάρει τα λεφτά που ΔΕΝ του έδωσε ο Μούφας.
      Δηλαδή τα κράτησε.
      Δηλαδή τα έφαγε.
      Δηλαδή είναι ΚΛΕΦΤΗΣ

      Διαγραφή
  6. ασχετοι ολοι σας,ανιδεοι και δηθεν γνωστες του δικαιου.ο μουφας καλα εκανε και ζητησε αναβολη,ο νομος του δινει το δικαιωμα για αυτο απο τη στιγμη που κανει προσθετη παρεμβαση,τοτε μπορει να επιχειρησει ολες τις διαδικαστικες πραξεις που θα μπορουσε να κανει ο κυριος διαδικος.για τις πραξεις του αυτες ΔΕΝ απαιτειται η συγκαταθεση του κυριου διαδικου,δηλαδη της δετεπα,εκτος αν αυτες απαγορευονται απο το νομο.ο δετεπας βεβαια σαν κυριος διαδικος ειχε το δικαιωμα να εναντιωθει στο αιτημα αυτο της αναβολης αλλα δεν το εκανε!οποτε για τι καταναλωνετε τοσο σαλιο???επισης για να γνωριζει ο κοσμος η αναβολη που πηρε ο μουφας ειναι σαν να την πηρε ο κυριος διαδικος,δηλαδη ο δετεπας,αφου ο μουφας στην ουσια ενηργησε για λογαριασμο της δετεπα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΈΡΓΕΙΑ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. κανενας δεν μπορει να ξερει αν ειναι συνεργασια η συνεργεια οπως λες,το θεμα ειναι οτι ειναι δυο διαφορετικα υποκειμενα στη δικη που ανοιξε.η αγωγη στρεφεται καθαρα κατα της δετεπα που εκπροσωπειται νομιμα απο τον παπαχρηστου.ο μουφας με την προσθετη παρεμβαση που εκανε στηριζει τον εναν διαδικο(δετεπα) απλα το γεγονος οτι υπεβαλλε αιτημα αναβολης αν μη τι αλλο προκαλει ερωτηματικα.

      Διαγραφή
  7. Στην όλη υπόθεση δημιουργούνται κάποια σοβαρά ερωτηματικά.Πως είναι δυνατόν να μην έχει προσκληθεί κάποιος ως διάδικος,(μάρτυρας),να καταφέρει να πάρει αναβολή από κάποια δίκη η οποία μπορεί να τον ενδιαφέρει;Πως είναι δυνατόν να πάει κάποιος ο οποίος εγκαλείται,δηλαδή είναι κατηγορούμενος,στην προκειμένη περίπτωση η ΔΕΤΕΠΑ και να μην έχει δικηγόρο για να στηρίξει την υπόθεση αγωγής;Πως είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα να προσλάβεις δικηγόρο την 14:00 της προηγούμενης ημέρας της δικασίμου και μάλιστα χωρίς να του δώσεις τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται;Σε όλα αυτά,αλλά και σε πολλά άλλα ερωτήματα πρέπει να απαντήση ο Παπαχρήστου,αλλά και ο δήμαρχός,διότι άλλο είναι να βρεθείς κατηγορούμενος και άλλο να κατασκευάσεις συντεχνία για πολιτικούς λόγους και να σπιλώνεις άτομα που δεν φταίνε,ώστε να δημιουργήσεις κατηγορία και επιδιώξεις την καταδίκη μιας τέτοιας βιώσιμης επιχείρησης,η οποία έχει να κάνει με τα συμφέροντα των δημοτών και γενικότερα του δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για πολλοστη φορα μπερδευεται το αστικο με το ποινικο δικαιο,οι μηνυσεις με τους διαδικους και δε συμμαζευεται!τι δουλεια εχει να αναφερεται το ποινικο και οτιδηποτε ποινικης φυσης απο τη στιγμη που η υποθεση ηταν αστικης φυσης,στο μονομελες πρωτοδικειο φλωρινας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσυ που ρωτας πιο πανω γι απροσκλησεις και μη δεν εχεις ιδεα περι προσθετης παρεμβασης κτλ και δικαιωματων αυτης γι ααυτο και κανεις ασκοπες ερωτησεις και μπερδευεσαι και ο ιδιος.ρωτα εναν δικηγορο και θ ασου απαντησει με ακριβεια.και μην αναρωτιεσαι τι εκανε η δετεπα και πιος δικηγορος την υπερασπιστηκε και κατι τετοια ασχετα.το θεμα εδω ειναι η ΑΝΑΒΟΛΗ που ζητησε και πηρε αυτος που εκανε την προσθετη παρεμβαση!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παπαχρηστου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με μια συνέντευξη προς όλα media τι ποιο καθαρό. Ο ΜΟΥΦΑΣ που είπε ψέματα στο δημοτικό συμβούλιο διαψεύστηκε από τα πρακτικά του δικαστηρίου που τα έχει πλέον όλος ο κόσμος τι προσπαθεί να αποφυγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο να κατασκευάζει φανταστικά σενάρια για να μπερδεύει τον τον κόσμο είναι πρώτος ο μουφας δήθεν πολιτική δίωξη , τον κηνυγαει ο Παπαχρηστου και αλλά τέτοια για την ουσία του θέματος τίποτα . Είσαι καθαρός κατσε να δικασθεις δέκα λεπτά θα διαρκούσε και μετά στειλτους αδιάβαστος όλους , τώρα με αυτή σου την στάση ποιον μπορείς να πείσεις ότι δεν τα πήρες , ότι δεν έχεις κάνει τις λοβιτουρες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ Ο ΨΗΦΙΖΩΝ ΤΟΝ ΜΑΊΟ .
    ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ,Η, ΤΕΣΕΡΑ ΠΟΔΙΑ , ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΣΥ ΑΜΟΙΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ;;
    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι καθόλου στην θέση του μουφα . Προσπαθεί ο κακομοίρας να το ρίξει στην πολιτική . Συνέχεια διαψεύδεται . Πρέπει να έχει πάθει νευρικό κλωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί ο μουφας να μας πει ενα στοιχείο που να φένεταιι ότι ο Παπαχρηστου τον διώκει πολιτικά γιατί το θέμα της αναβολής μετά την δημοσίευση του πρακτικού του δικαστηρίου διέψευσε τον μουφα . Αν όχι τότε ο μουφας κατασκευάζει σενάρια για να αποπροσανατολισει τον κόσμο . Την έχει λερωμενει την φωλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κριμα μπρε παπακριστο ντεν μπορεσες να κανει σωστα το ντουλια και τα αναγκαστη το κυριο Μακη να αναλαβη αυτο γκιατι εσυ εισαι ανικανο .Μπρε το κυριο μακη ρεζιλι σε εκαμε ΡΙΨΑΣΠΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.