Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΟΡΜΗ 19-20… (ΒΙΝΤΕΟ)



Η δύναμη της κερκίδας και το πάθος των αθλητριών, νικήθηκαν από την ατυχία που  «θρόνιασε» για τα καλά στον ΑΜΥΝΤΑ…

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ…


Ήττα στις λεπτομέρειες …
  Σ’ ένα επεισοδιακό από πλευράς εξέλιξης παιχνίδι, ο Αμύντας δεν μπόρεσε να υπερκεράσει τις απουσίες των Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη (έμειναν στον πάγκο) και αυτή της τελευταίας στιγμής, της Συζίνου, με συνέπεια να γνωρίσει τη δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Ορμή Πατρών με σκορ 19-20, περιπλέκοντας την κατάσταση για την 4η θέση.
  Η αναμέτρηση από το ξεκίνημα της ήταν ιδιαίτερα δυνατή και οι μονομαχίες σώμα με σώμα, προσέφεραν πλούσιο θέαμα ξεσηκώνοντας τον κόσμο, που κατέκλυσε το ΔΑΚ Αμυνταίου.
  Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν συγκεκριμένα πρόσωπα και τακτικές στο αγωνιστικό χώρο, με τον Αμύντα να παρατάσσει ουσιαστικά την ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2.
  Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν 2-0 , όμως ο Αμύντας σε σύντομο χρονικό διάστημα ισορρόπησε στον αγώνα και προηγήθηκε για πρώτη φορά 4-3 στο 13λεπτό.
  Με έμφαση στην ανασταλτική τους λειτουργία, Αμύντας και Ορμή εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, με τις Πατρινές να παίρνουν στην εκπνοή του Α’ ημιχρόνου ισχνό προβάδισμα, ενός τέρματος 10-11.
  Στο δεύτερο μέρος, η Ορμή βγάζοντας ατομικό μαρκάρισμα στην Τσιομπάνου (7γκ.), ανέκοψε την επιθετική δραστηριότητα του Αμύντα και παράλληλα ανέβασε τη διαφορά στα 2 τέρματα 14-16, όμως η 2λεπτη αποβολή που δέχτηκε η Παύλου, έδωσε την δυνατότητα στον Αμύντα να φέρει για μια ακόμα φορά το παιχνίδι στα ίσια 16-16 στο 47λεπτό.
  Οι Πατρινές δεν το έβαλαν κάτω, με πρωταγωνίστριες τις Σλιάκοβα (9γκ.) και Χατζηπαρασίδου (7γκ), έλαβαν προβάδισμα 3 τερμάτων για πρώτη φορά στο παιχνίδι 16-19 στο 51ο λεπτό, δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των γηπεδούχων.
  Με τον κόσμο να παροτρύνει τις παίκτριες του Αμύντα να τα δώσουν όλα στο τελευταία λεπτά, ο Αμύντας, επιχείρησε ακόμα ένα come back και με επί μέρους σκορ 3-1, έριξε τη διαφορά στο γκολ 19-20 στο 58:45.
  30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και αφού ο Αμύντας ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, μετά από χαμένη επίθεση των φιλοξενουμένων, ο Νίκος Γιώσκος κάλεσε ταιμ-αουτ, για να οργανώσει την τελευταία επίθεση της ομάδας του και να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή που είχε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της αποβολής της Σλιάκοβα στο 57:45 με 2λεπτη αποβολή.
  Το σουτ που επιχείρησε η Σκόδρα από θέση εξτρέμ στο 59:50, δεν είχε ευτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα να παραμείνει το 19-20 που ήταν και το τελικό σκορ.
  Μετά το τέλος του παιχνιδιού καμιά από τις αθλήτριες του Αμύντα δεν παραχώρησε δήλωση, ενώ η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της, με την διεθνή Κύπρια Ιωάννα Συζίνου, την οποία ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην αθλητική της σταδιοδρομία.
Διαιτητές: Αναστασίου – Κάργατζης
5λεπτα: 1-2, 2-2, 5-4, 7-6, 8-7, 10-11 (ημίχρονο), 12-12, 14-13, 14-16, 16-18, 18-19, 19-20
Αμύντας Αμυνταίου (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Μπάντη , Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Γαλμπάδη, Ρακοπούλου 2, Μίλασιτς 4, Τσιομπάνου 7, Ταιρίδου (τφ), Πάνου, Σκόδρα Τ. 2, Νούσια 4, Κωτσοπούλου, Σουμελίδου, Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη.
Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: ¾
Ορμή Λούξ (Νταμίρ Στογιάνοβιτς) Χατζηπαρασίδου 7, Στράτου, 1 Καρακίτσιου 1, Παύλου 1, Σλιάκοβα 9, Καρέλα 1, Κασάπη, Στάνκοβιτς, Ρόση, Αγγελοπούλου, Πολίτη.
Δίλεπτες Αποβολές: 6 , Πέναλτι: 2/3

  Εξωαγωνιστικά, οι ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς για άλλη μια φορά ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής που δήλωσε δυναμικά το παρόν του, συνέβαλε (χωρίς να δώσει δικαιώματα) τα μέγιστα, ώστε η ατμόσφαιρα στο Κλειστό του Αμυνταίου να θυμίζει …Χαριλάου!

22 σχόλια:

  1. Βουνό η Σλιάκοβα .
    Πώς τα κατεφεραν στη μέση της χρονιάς να χάσουν την Συζίνου αποτελεί ερώτημα
    Από εδώ και πέρα 1 διαδικαστικό παιχνίδι με το παοκ για το κυπελλο και αν η ορμη δεν κανει την εκπλήξη να κερδίσει την αρτα άλλα δυο ξανα με το παοκ .Τέλος η χρονιά . Οσοί θέλουν να χρυσωσουν το χαπι θα πουν τα νεοφώτιστοι βγήκαμε στην ταδε θέση κτλ οσοι το δουν κυνικά θα πουν χαλασανε το ξεκίνημα και να θέσουν τις βάσεις για να διεκδικήσουν κατι καλύτερο του .με κάποιες προσθήκες παιχτριών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε ομαδαρα , με τοσες ελλειψεις και το παλεψατε.Δεν πειραζει εμεις ειμαστε κοντα σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Στέλιο Αριανάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πες μας 11.12 σ εμας που δεν ξερουμε και πολλα,, αν αληθευουν οι φημες οτι εκβιασε η Συζινου τι επρεπε να κανει η διοικηση;;; οσο για τα υπολοιπα απο την αρχη ηταν γνωστο οτι ο στοχος ηταν η παραμονη.Αυτο εχει επιτευχθει και η ομαδα κατα 99% θα παρει την τεταρτη θεση και θα παιξει στα πλαιυ οφ.Δεν ειναι επιτυχια αυτο;;; Τι ηθελες πρωτη χρονια και να παρει πρωταθλημα;;;Να ειμαστε λιγο σοβαροι αν δεν ειμαστε βεβαια σκατοψυχοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου δεν πέφτει κανένας η παραμονή ηταν σιγουρη από την αρχή,εδω δεν ειχαν ομάδες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όποιος δήλωσε συμετοχή παιζει α1 .

      Διαγραφή
    2. Μαλλον δεν τα ξερεις καλα πεφτει η εβδομη και η ογδοη αν επαιζαν τα Χανια.Οταν δηλωσε συμμετοχη ο Αμυντας και 1 εβδομαδα πριν το πρωταθλημα κανεις δεν ηξερε οτι το πρωταθλημα θα γινει με λιγοτερες ομαδες

      Διαγραφή
  5. Ελα τα πραγματα ειναι απλα, την σουταρε την κυπρια ο αμυντας για να γλιτώσει το χιλιαρικο, δεν θα μου φανει παραξενο, αμα σουταρει ακομα μια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Πως τον θελεις δεν μας ειπες!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσυ 4:27 ζοριστηκες?

      Διαγραφή
    3. Γιώσκος στο Ανδρικό και Βακάλης στο γυναικείο. δεν βλεπω τον γιωσκο να καθεται για πολυ στις γυναικες, καταλαβε οτι το πρωταθλημα ειναι μουφα και θα παει μαλλον να ανεβασει το ανδρικο του χρονου στην α2 και απο κει θα μαζεψει ολη την δυτικη μακεδονια για να την παει στην α1, βλεπεις αλλο ειναι να παιζεις με αεκ, παοκ, διομηδη, δουκα κτλ και αλλο να περιμενεις 2-3 παιχνιδια στις γυναικες για ερθει ο κοσμος!

      Διαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η Α2 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην β παίζουνε ακόμα κάτσε να ανεβουνε α2 αλλα μάλλον θα περιμενεις πολυ καιρο ακομα ,το πιθανότερο ειναι να ανεβούνε κάποτε μονο αν μεινουν στον ιδιο ομιλο αυτοί και οι πεθαμένοι φλωρινώτες

      Διαγραφή
    2. και πάλι πολύ δύσκολα...

      Διαγραφή
  8. Συγνώμη κιόλας.Εκβιαζμος είναι να ζητάει τα χρήματα που της έταξαν.Την ρώτησε κανείς πως τα βγάζει πέρα;ούτε απο το Αμυνταιο είναι ούτε απο την Ελλάδα .η συζινου και τσιομπανου είναι προπονητριες στης ακαδημίες (βγάζουν λεφτα για τον σύλλογο).για να μας πει ο πρόεδρος που είναι τα λεφτα απο όλες της εκδηλώσεις της ομάδας;τα εισιτήρια των αγώνων;τα ημερολόγια;
    Ένας φίλαθλος του Αμυνταιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Ειναι εκβιασμος γιατι πεντε μηνες πληρωνεται κανονικα σαν δημοσιος υπαλληλος χωρις να εχει προσφερει τα αναμενομενα.
      2.Τα βγαζει περα ανετα γιατι ολα τα εξοδα της ειναι πληρωμενα .Τρωει απο την Λεσχη που πληρωνει ο ΑΜΥΝΤΑΣ,την βλεπουμε καθε μερα που περναει μεσημερι βραδυ για να παει σπιτι.
      3.Ρωτας για τα εσοδα,που πανε και ποσα ειναι.Αναρωτηθηκες ποσα ειναι τα εξοδα;;;;

      Διαγραφή
  9. Κατ αρχην εσυ εχεις πληρωσει ποτε εισιτηριο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω λεω Ελευθεριάδης στο Γυναικείο και Βακαλης στο ανδρικο του Αμύντα, Γιωσκος Πρόεδρος Ανδρικού - Στρατάκης Πρόεδρος Γυναικείου, προπονητές στα μικρα Δημητριου, Τσιομπανου, Κούπας, Κιοσες και Λιοτσκα....και παμε για κυπελλα πρωταθληματα και ευρωπαικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5:32.δεν είμαι υπερασπιστής ούτε της συζινου ούτε της τσιομπανου ούτε της μιλασιτς.ειπα ότι είμαι φίλαθλος και δεν μου αρέσει αυτό,ο Αμυντας φέτος ανέβηκε ένα επίπεδο με αυτές της κινήσεις πάμε πάλι πίσω.του χρόνου θα θελουμε και άλλες φίρμες πως θα σου έρθουν αν έχεις τέτοια φαινόμενα;δεν θέλω να σας μειωσο για την προσπάθεια που κάνετε τα τρία άτομα που είστε αλλά είναι καλό να ακούτε και α'πεξω απο κανέναν.Υ.Γ έχω διαρκείας των 20€ όταν πάω στο γήπεδο πληρώνουν κανονικά με το παραπάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως πισωγύρισμα ,στην μεση της χρονιας από εναν τραυματισμό και μια παραξήγηση που θα λυθεί με αμοιβεες υποχωρήσεις να χαλάει η καλή εικόνα που είχε δείξει ο σύλλογος .Για του χρόνου τα πράγματα ειναι συγκεκριμένα όσο και απλά ,καλές αθλήτριες στην Ελλάδα ειναι καμιά 20 όλες κιόλες, εάν βρεθεί ζεστό χρημα μπορεις να τους κανεις προταση να ερθουν και αν .Από τις γύρω πόλεις δεν υπάρχει καμια αθλήτρια επιπέδου ωστε να έχεις φθηνή λύση .Αν δεν βρεθεί χρήμα ,πας για να σωθείς ή απλώς να παίζεις για την συμετοχή όπως φέτος !!!

      Διαγραφή
    2. Και επρεπε να κανει η διοικηση για να μην εχει η ομαδα οπωσ λες τετοια φαινομενα; να δεχτει τον εκβιασμο;;;

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.