Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιος χορός του «ΑΙΑΝΤΑ» Αμυνταίου…



  Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «bellα toumpa» στον Άγιο Παντελεήμονα.

  Τον χορό θα πλαισιώσει η ορχήστρα των Σεχίδη και Τζαμπάζη.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ.

9 σχόλια:

  1. Σιγά ρε παιδια!Εσεις του Αιαντα Πρεπει να είστε πολυ χουβαρδαδες!Δηλδη για ένα ζευγάρι θέλει:15,00 € ο καθένας,Ειναι 30,00 €!Την αναλογία στο έφερνε της παρέας για τα κρασιά απο ακόμη 10,00-15,00 €,έχουμε στην καλύτερη περίπτωση 40,00 €,αλλα και τα λαχεία τότε πάμε στα 50,00 €!Αφηστε δεν θα πάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ο λόγος να το γράψεις; Αν δεν θέλεις δεν πάς. Κανείς δεν σε αναγκάζει να πας με το ζόρι. Είμαι σίγουρη πως και 3€ να ήταν η είσοδος κάτι άλλο θα έβρισκες για να γκρινιἀξεις...

      Διαγραφή
    2. ακομα και ο χορος της γ λυκειου που εγινε στο μπελα τουμπα προπερσι ειχε εισοδο 12 ευρω. σιγα πια, τον λεμπρον θα φερετε μεταγραφη;

      Διαγραφή
  2. Αυτο ειναι κλεψια.απαραδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον λαρι μπερντ θα φερετε και μας κλεβετε στην εισοδο? Ή τον κορωναιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι ξεχειλιζετε μιζερια;; αν σας φαινονται πολλα τα 15ευ ναμην πατε.Σας υποχρεωνει κανενας;;οι συλλογοι αυτοσυντηρουνται πλεον οποτε πρεπει να βρουν πορους.Τι θελετε να παρετε δωρεαν προσκληση να φατε τσαμπα και να σκασετε στο κοτσομπολιο;;;;;ουστ απο εδω ελεεινοι και τρισαθλιοι.Δεν προσφερετε τιποτα τουλαχιστον μην βγαζετε χολη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φιλόξενο σχόλιο,γεμάτο αγάπη και καλοσύνη. Βρε υποκριτές αμάν με το χρήμα...

      Διαγραφή
    2. δεν προσφερουμε τιποτα επειδη λεμε οτι ειναι ακριβη η εισοδος; ενταξει, είναι παμφθηνη ευχαριστουμε τον αιαντα για την αγαθοεργια του. Ενταξει τωρα; προσφεραμε εργο; αρε προβατα

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.