Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου τον ετήσιο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας, το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Μπούτσης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που κατέκλισαν την αίθουσα και αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που περνά ο κλάδος, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από όλους. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Το εμπόριο σήμερα ζει σε συνθήκες πολέμου. Μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. Πραγματοποιούμε τον χορό αυτό γιατί αποτελεί ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός για το Αμύνταιο, με ιστορία πάνω από 30 χρόνια.

  Οι έμποροι του Αμυνταίου έχουν μάθει να λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες και να τα καταφέρνουν.

  Τη νέα χρονιά ας δείξουμε σεβασμό στις προσπάθειες όλων, γιατί μόνο έτσι, ενωμένοι, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

  Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Λιάσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, Νίκος Παπαχρήστου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Κιοσές, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου, Τρύφων Γρομπανόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστας Θεοδωρίδης, και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης.

6 σχόλια:

  1. Πως δήμαρχε να αγωνιστούμε για τον τόπο μας;όταν η δημοτική αρχή σκέφτεται μόνο τον εαυτό της;Πως είναι δυνατόν να μην έχει γίνει τίποτε,κανένα όραμα για τον τόπο μας,να αγωνιζόμασται!Δήμαρχε σύλλογος και δημοτική αρχή είστε αποτυχημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την ορχηστρα πρεπει να τη ψαχνατε καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός μπορεί να μας απαντήσει.για ποιό λόγο έγινε ο χορός στην Λέσχη Αξ/κών και όχι σε κάποιο κατάστημα του Αμυνταίου,ή των χωριών,μιας και ο εμπορικός σύλλογος,είναι Αμυνταίου και περιχώρων;Για ποιό λόγο δώθηκε το κέτερινγκ στην Πτολεμαίδα και όχι σε κατάστημα του Αμυνταίου;Με τέτοιες ενέργειες πως είναι δυνατόν να βοηθηθούν οι έμποροι;Πως θα στηρίξουμαι τους τοπικούς εμπόρους όταν κάποιοι ψωνίζουν από τα Βίτολα,ακόμη και από Φλώρινα,ή Πτολεμαίδα;Ο κόσμος περιμένει κάποια απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ". ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ etc etc. ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ . . . "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ" . ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.
    ΣΕ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.