Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά ποίησης και μουσικής στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Τιμώντας τα 150 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μας ποιητή, Κ. Π. Καβάφη, το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Αμυνταίου, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα για την ζωή και το έργο του «γέρου της Αλεξάνδρειας», την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Η εκδήλωση περιλάμβανε προβολές βίντεο, αναγνώσεις ποιημάτων από τους μαθητές του Γυμνασίου και την εκπαιδευτικό, Τάνια Σερμπίνη, ενώ για τον ποιητή μίλησε ο Τριαντάφυλλος Η. Κωστόπουλος, επίκουρος καθηγητής Ελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα «Μια άνω τελεία στον Καβάφη».

  Η ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, έκλεισε με συναυλία μελοποιημένων τραγουδιών του Κ. Π. Καβάφη, στην οποία έπαιξαν οι καθηγητές του Ωδείου Νίκος Γεωργίου, Γιούλα Κόπτεβα – Κωτοπούλου, Γιάννης Παυλίδης και τραγούδησε η μαθήτρια, Ελένη Βαλιάγα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.