Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!



  Εθνική συγκίνηση προκάλεσε η χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν Wi-Fi. Ανατρίχιασαν και οι πρωτεργάτες και οι αγωνιστές της Επανάστασης του ’21 -στον πίνακα πίσω από τον Σαμαρά-, μόλις άκουσαν πως το όραμα της Επανάστασης για δωρεάν Wi-Fi επιτέλους δικαιώνεται και πως δεν έχυσαν το αίμα τους άδικα.

  Το ότι ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της χώρας, επιλέγει μετά από τέσσερα χρόνια χρεοκοπίας της Ελλάδας να υποσχεθεί στους Έλληνες δωρεάν Wi-Fi, δεν λέει και τόσα πολλά για τον ίδιο αλλά λέει πάρα πολλά για τους Έλληνες.
  Θλιβεροί κατσαπλιάδες και ραγιάδες, έτοιμοι να ψηφίσουν όποιον θα τους τάξει κι ένα καθρεφτάκι. Κι αυτό, ο γελοίος Σαμαράς το ξέρει.
  Ο Σαμαράς είναι ένας ψεύτης χωρίς καμία ντροπή και ξέρει πως σε έναν χρόνο δεν θα είναι πρωθυπουργός.
  Από τον Σαμαρά θα απαλλαγούμε, από τους εαυτούς μας όχι.



Pitsirikos

2 σχόλια:

  1. κα καλυτερα συννεφα καπνου παρα τον σαμαρα μουντρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...να σας πω εμένα τι μου λέει...ο προκάτοχός του κάτι ψέλλιζε για "ηλεκτρονική διακυβέρνηση"...Κάτι βρώμικο έχουν στο μυαλό τους και σε λίγο καιρό θα φανεί.

    Είδαν όλοι το τυρί αλλά τη φάκα υπάρχει κάποιος που να την είδε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.