Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Θυελλώδης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου στην Τ.Κ. Νυμφαίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Νυμφαίου, την ιστορική έδρα του Δήμου, καθώς οι κάτοικοι του Νυμφαίου κατηγόρησαν ανοιχτά την Δημοτική Αρχή για αδιαφορία και αναποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιστορικός οικισμός, τα δε έντονα παράπονα και ο έκδηλος προβληματισμός τους, εκφράστηκε σε αρκετά σημεία της συνεδρίασης. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…


  Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Νυμφαίο μετά από πρόταση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδη, με σκοπό να συζητηθούν και να δοθούν λύσεις σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα.


7 σχόλια:

  1. Τελικά έρχετε η ώρα που θα αποχωρήσει ο δήμαρχος με τις ενέργεις των δημοτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε εμείς περιμέναμε να μας έρθετε με λύσεις,αλλά εσείς όχι μόνο δεν έχετε λύσεις αλλά νομίζεται ότι περάσατε αλλόβητος.Δήμαρχε με λίγα λόγια υπογράψατε την πολιτική σας καταδίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νυν Δήμαρχος κ. Ιωσηφίδης είναι πλέον σαφές ότι ήρθε στην περιοχή για άλλους λόγους, απλά η αναπάντεχη Κρίση δεν τον βοήθησε. Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής, όταν ο κ. Ιωσηφίδης θα είναι παρελθόν, θα ζητήσουμε τον λόγο από τα "πρωτοπαλίκαρα" του, τον Λιάση, τον Παπαχρήστου, τον Μπάντη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι καλά που περνούσαμε με τον Θεοδωρίδη και δεν το ξέραμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα τσιριβαρβαρα του Αμυνταιου " θα βαλουμε μια μεγαλη πυρκαγια " ακουσα σε ραδιο της περιοχης και φοβηθηκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε ο δήμαρχος οτι έταξε διάφορα προεκλογικά διότι δεν φανταζόταν οτι θα έρθει αυτη η οικονομική κατάσταση της χώρας!Δημαρχε εισαι και "επιχειρηματίας" και δεν κατάλαβες τίποτε;Αρα και στις επιχειρήσεις σου έχεις αποτύχει!Φαινεται πλέον οτι τον δήμο τον θέλεις σαν σκαλοπάτι για τις προσωπικές σου επιχειρήσεις!Περαστικα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.