Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Νυμφαίο - Στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου…


  Πως καταγράφει τη ζωή στο Νυμφαίο, το ομώνυμο φημισμένο ντοκιμαντέρ του BBC εν έτη 1997;

  Στο καφενείο του Ναυάρχου παίζουν τάβλι ο Λαλι Μίσιας με τον Μπουλούκο, ο Παπά Γιώργης πίνει καφέ και η Άννα ψήνει καφέ στην ξυλοσομπα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

7 σχόλια:

  1. Ο ομορφότερος προορισμός της περιοχής μας,γιατί όχι και της περιφέρειάς μας!Είναι τόσο όμορφο,που οι τοπικοί άρχοντες ήθελαν μόνο να το κρατήσουν όπως είναι,όχι τίποτε περισσότερο,αλλά ο δήμαρχος της περιοχής το αποξίωσε,όπως και όλες τις τουριστικές δήμαρχε είσαι απαράδεκτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω ο Δήμαρχος να ήθελε την πτώση του Νυμφαίου. Η Μύκονος δηλαδή έχει πάντα τουρισμό επειδή είχε ανέκαθεν άξιους δημάρχους; Δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γιες η MYCONOS ειχε την τύχη να εχει επι πολλά συναπτά ετη ένα φοβερό Δήμαρχο με υπερβολική λατρεία για την πατρίδα του. Μεγαπάνο ή κάπως ετσι τον λενε , έχει δύο επίθετα το πατρικό του και της οικογένειας που τον αναθρέψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άξιο Δήμαρχο είχε και η Κεφαλονιά, η Σαντορίνη, τα χωριά στο Ζαγόρι και το Πήλιο και οι δεκάδες πανέμορφοι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας μας. Το ότι είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου οφείλεται στους άξιους δημάρχους...μόνο ο δικός μας είναι άχρηστος! Κούνια που σε κούναγε. Είσαι άσχετος από τουρισμό και άσε τα Μεγαπανος και μπαρμπούτσαλα. Εξυπνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε 10:08 δεν έχεις ιδέα εσύ από τουρισμό και αυτό φαίνεται. Το νυμφαίο έγινε ότι έγινε χάρη σε 2-3 ανθρώπους. Το ίδιο και η Μύκονος, κάπως έτσι ξεκίνησε. Το ίδιο και όλα τα υπόλοιπα μέρη που έγιναν τουριστικά. Εϊχαν κάποιον φωτισμένο άνθρωπο που μπήκε μπροστά.
      Τώρα, αν σε τδσύζει η αλήθεια που είπα οι παραπάνω, εντάξει...
      χαλάρωσε και πήγαινε να ξαναψηφίσεις τον ίδιο.
      Ασε εμάς που ξέρουμε και κάτι παραπάνω να μουρμουρίζουμε

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα εσυ μεινε στον Δήμαρχο Αμυνταιου που σου κοβει το μηνιατικο και ασε τους υπολοιπους που πραγματι νοιάζονται για την ανάπτυξη της γενέθλιάς γης χωρις εσένα. Ταλαιπωρε ε! Ταλαιπωρε. Περαστικά σου , δυστυχως γυρνας το ΑΜΥΝΤΑΙΟ πολυ πίσω! Καλά Χριστούγεννα χα χα χα χα

      Διαγραφή
  5. Κι εσείς περιμένετε τον φωτισμένο Μαυρογιαλούρο που θα φουλάρει το Νυμφαίο με τουρίστες. Μυαλά 50 χρόνια πίσω. Ο δήμαρχος φταίει για όλα...Καλή πρωτοχρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.