Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ήττα του ΦΙΛΩΤΑ ΜΠΣ από τον Εθνικό Κοζάνης…



  Μετά από μέτρια εμφάνιση η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ γνώρισε την ήττα από τον Φ.Σ. Εθνικό Κοζάνης με σκορ 32-26 για την 3η αγωνιστική της Α2 το Σάββατο 23/11 στο κλειστό της Κοζάνης.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα, με πολύ ένταση, λάθη αλλά και ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες οπού στο τέλος επικράτησε η πιο δουλεμένη ομάδα.
  Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εθνικό να ανοίγει το σκορ και τον Φιλώτα να ακολουθεί μετά από 2 λεπτά. Από την αρχή όμως φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενες ήταν πιο ασύνδετες σαν ομάδα, ενώ στον αντίποδα η γηπεδούχος ήταν πιο δεμένη ως σύνολο. Ως αποτέλεσμα αυτού ο Εθνικός επέβαλε εύκολα τον ρυθμό του στο παιχνίδι με τον Φιλώτα να μένει πίσω στο σκορ προσπαθώντας να οργανώσει την επίθεση αλλά και να κλείσει τα κενά στην άμυνα του.
  Κι ενώ από την μια μεριά η προπονήτρια Λιότσκα Θεανώ παρά τις συνεχείς αλλαγές και το man to man στην Καραγιαννίδου δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση, από την άλλη ο προπονητής του Εθνικού, Παπαδόπουλος Γιώργος επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά, οπού όχι μόνο φώναζε σε κάθε σφύριγμα των διαιτητών εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο  τα σφυρίγματά τους αλλά και ειρωνευόταν τις αθλήτριές μας ενώ «απευθυνόταν» στις δικές του.
Έτσι οι παρακολουθήσαμε ένα ημίχρονο με εκνευρισμένους διαιτητές, παίκτριες αλλά και φιλάθλους, το τέλος του οποίου βρήκε τον Φιλώτα να πηγαίνει στα αποδυτήρια χάνοντας 13-19.
  Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια επανάληψη του ίδιου σκηνικού με τον Εθνικό να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα στο σκορ με +6 γκολ διαφορά και τον Φιλώτα να παλεύει να βρει τα πατήματα του σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο προπονητής του Εθνικού συνέχισε επιλεκτικά –ανάλογα την φάση- στο ίδιο μοτίβο.
  Στα αξιοσημείωτα του δεύτερου ημιχρόνου είναι το παρακάτω γεγονός: η γραμματεία του αγώνα ολιγώρησε(;;;) και δεν σημείωσε την λανθασμένη είσοδο παίκτριας της Κοζάνης επιτρέποντας στον Εθνικό να παίζει με 7 παίκτριες και ενώ είχε επιβληθεί δίλεπτη αποβολή σε παίκτρια του. Η αρχηγός του Φιλώτα Κατωτοικίδου, διαμαρτυρήθηκε κόσμια στους διαιτητές οι οποίοι αντί να ελέγξουν το εσκεμμένο λάθος της γραμματείας τιμώρησαν την παίκτρια που πρώτη απ’ όλους αντιλήφθηκε τι συμβαίνει. Έτσι είχαμε μια ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και αφού ηρέμησαν όλοι συνεχίστηκε ο αγώνας μέχρι το τέλος με τελικό σκορ 26-32 για την Κοζάνη.
  Διαιτητές του αγώνα ήταν το δίδυμο Πήτας Δ.-Γιάννου Σ. από την Κοζάνη, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη τα οποία προήλθαν κυρίως από το καθεστώς ψυχολογικού εκβιασμού που άφησαν να τους βάλει ο προπονητής της Κοζάνης, γεγονός και για το οποίο ελέγχονται. Με απλά λόγια γιατί επέτρεψαν τέτοια συμπεριφορά από τον κο Παπαδόπουλο; Και γιατί δεν τον έλεγξαν;
  Το Δ.Σ. συλλόγου θέλει να συγχαρεί την ομάδα της Κοζάνης γιατί επικράτησε δίκαια, να σημειώσει την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του προπονητή της αλλά και να επιστήσει την προσοχή των διαιτητών στο να καταλάβουν ότι είναι οι άρχοντες των αγώνων και έχουν ευθύνη όταν αφήνουν τέτοιες συμπεριφορές προπονητών αλλά και γραμματειών –οπού οι ευθύνες στο τέλος θα καταλήξουν πάλι σ’ αυτούς-.
  Τέλος επικροτεί την προσπάθεια των αθλητριών του και δείχνει κατανόηση για το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά θέλει να τονίσει την ανάγκη πιο εντατικής παρουσίας, προσπάθειας και δουλειάς στην προπόνηση.
Συνθέσεις Ομάδων
Φιλώτας Μ.Π.Σ. : (Λιότσκα Θ.-Κούπας Δ.) Μπάντη Ε., Παραστατίδου Σ., Φυλάκη Φ. (2), Καραπάση Ε., Τσερέπη Δ. (1), Γκάτσιου Α. (4), Κατωτοικίδου Α. (6), Μητκάνη Κ. (4), Στρατάκη Ε. (3), Χαριτοπούλου Ο. (6), Χατζηιωάννου Χ., Ζαρογιάννη Ζ., Κιοσέ Μ., Κιοσέ Δ., Θεοδωρίδου Α., Τραγαράκη Ε.
Δίλεπτες: 4 Πέναλτι: 4/6
Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης: (Παπαδόπουλος Γ.-Βλάχος Ν.) Στεφανίδου Ε. (3), Τζήμου Α. (6), Ζηνονίδου Σ. (14), Μπούκου Α., Durmishi G., Σούλιου Ζ., Καραγιανίδου Ν., Δημητράκη Κ. (3), Λαθούρα Χ., Τσανακτσίδου Π., Ανεβλαβή Μ. (1), Καλαγιζογλου Σ. (1), Γκαμπούρα Μ. (4), Σιδέρη Χ., Μπαλαζουδη Β.
Δίλεπτες: 5 Πέναλτι: 5/5
Το Δ.Σ.

32 σχόλια:

  1. να σημειώσει την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του προπονητή ...........

    Ρε τι πίνετε εκεί στον Φιλώτα;;
    ΟΛΟΙ οι προπονητές προσπαθούν με τον τρόπο τους να πιέσουν τον διαιτητή.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΩΣ.
    Αν εσύ έχεις στον πάγκο 2 απίθανους ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ προπονητές δεν σου φταίει κανείς.
    Αχ ρε σε αυτό το ΔΣ...ο επικεφαλής ξέρει να σχολιάζει ανώνυμα και να μπλέκει πολιτική με αθλητισμό λασπολογόντας,να κοιτάξει να κάνει μια ομάδα της προκοπής όμως,ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ που ξερεις και διαβαζεις και προφανως δεν καταλαβες τι λεει στην ανακοινωση του ο συλλογος δεν σχολιαζεις ανωνυμα......

      Διαγραφή
    2. Μια χαρα ξερω τι λεει η ανακοίνωση ..
      Εσυ δεν καταλαβες μαλλον τι εγραψα,Εκτος και αν συμφωνείς οτι ο προπονητής πρεπει να ειναι και λιγο "βρωμιαρης"... (προσοχη εδω,δεν μιλαω για τις ειρωνιες σε αντιπαλες αθλήτριες,μιλαω για το πως πρεπει να αντιμετωπισει τους διαιτητες).
      Οσο για τον προεδρο μας το καμαρι μας,εγω που σχολιασα ανωνυμα ανεφερα απλα ενα γεγονός,δεν επλασα ιστορίες με φαντάσματα ουτε εμπλεξα ποιος ξερει ποσα ατομα οπως εκανε αυτος.
      και τέλος,εντάξει. .συγνώμη κιολας ρε φιλε για το σχολιο μου,γιατι απο οτι καταλαβαίνω για σενα ολα πανε καλα στην ομαδα

      Διαγραφή
    3. Ρε άσχετε όταν θα αποφασίσεις να πατησεις σε κανα γήπεδο να δεις τι γίνεται τότε να μιλήσεις για ιστορίες και φαντάσματα....προφανώς και δεν ήσουν στο γήπεδο στην Κοζάνη για αυτό μιλας. Σε πληροφορώ μάλιστα ότι η ανακοίνωση ήταν και πολύ "ευγενική" και οι διαιτητές και για τις δυο ομάδες τραγικά ανίκανοι. Και για την ιστορια σου λεω ότι και εγώ δεν θεωρώ ότι όλα πανε καλα στην ομαδα αλλά με ότι έχουν δουλεύουν οι ανθρωποι και αυτό πρέπει να είναι σεβαστο....δεκτη η συγνώμη.

      Διαγραφή
    4. Βρε σχετικε 2 φορες σ εξήγησα και δεν λες να καταλαβεις.
      Απλα δεν θελω να βλεπω ΕΓΩ τον πρόεδρο μου να δημιουργεί μικροπολιτιλες ίντριγκες σχολιαζοντας σε θεματα άλλης ομάδας,την στιγμη που η δικια μου δεν παει καλα.
      Δεν θελω ενω σε ενα ματς που εχασα με κατω τα χερια.να διαβάζω τέτοιες ανακοινώσεις.Γιατι με λιγα λογια τωρα μας λένε,ησουν πισω 6 γκολ ολο το ματς,και φταιει μια 2λεπτη ΑΔΙΚΗ στην Νατασα,και οτι ο προπονητής με τις φωνες και τον τροπο του επηρεαζε τους διαιτητες.ποσο πιο χαμηλα δλδ?
      Και στην συνέχεια το μόνο που σχολιασα απο την ανακοίνωση,ειναι πως γινετε να κλαιγεσαι για καθεστως ψυχολογικού εκβιασμού στον διαιτητή απο αντίπαλο προπονητή.
      Εαν ήσουν σχετικός θα ήξερες ότι οσοι προπονητές νιώθουν αυτό κάνουν,για το συμφερον της ομάδας.Επισης ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στον πάγκο σου θα μπορουσε να αντιστρεψει αυτόν τον εκβιασμό πολυ εύκολα αν ήθελε υπερ του Φιλώτα.τα καρτουν στον παγκο μας ομως οχι.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ,δεν εβγαλα εικονα μονο απο το ματς της Κοζανης.και οτι με οτι έχουν δουλεύουν πλεον δεν το δεχομαι.2 χρόνια δεν έχεις προπονητή και παίκτριες απροπονητες.και οι διπλανοι με οτι ειχαν πηγαιναν αλλα δες τωρα..εμενα αυτο δεν με καλύπτει..μηπως να είμαι και ευχαριστημενος που μπορω να εχω και ομαδα??Ημαρτον πια..
      Αυτά θελω εγω ...εσυ τον συλλογο μπορεις να θες να τον δεις αλλιως..απόψεις καταθέτουμε...και αυτα τα ρε τα στραβοστομικα αλλου..που θα μου πεις να πατησω και σε κανα γήπεδο ...μικρέ ...

      Διαγραφή
  2. Αντε παλι τα ιδια, τι θα γινει κ. πρόεδρε και κ. βακαλη ποτε θα βρειτε προπονητη της προκοπης, αρκετα δεν υποτιμηθηκε αυτη η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφαγε 14 γκολ απο την Ζηνονιδου και εβγαζε ατομικο μαρκαρισμα στην καραγιαννιδου κατι δεν κολαει .Κορακια απο την κοζάνη σε αγωνα κοζανιτικης ομαδας ο Στρατακης τι κάνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 15 γκολ θα την εβγαζε...αυτο το ειναι το ελάχιστο των γκολ που πρέπει να βάλει αντίπαλη παίκτρια,για να βγάλει το κορυφαίο προπονητικό team του Φιλωτα man to man..

      Διαγραφή
  4. Λογικλη η ηττα, αφού οι καλες μας οι παικτριες παιζουν στην Α1, με αυτές που έχουμε οι δυνατότητες της ομάδας είναι περιορισμένες, αν επιστρεφαν στρατακη , οι αδερφες βαφειαδου, ταιριδου, τσουτσουλακη και με μια ξενη , ποσα διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα για την Φιλωτάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και με τον Μαραντονα,τονκαραγκουνη και τον σεντερ φορ της θυελλας θα γινοταν ομαδα.Τι ειναι αυτα που λες;;Απο περυσι η ομαδα δεν εχει αλλαξει τοσο σε δυναμικο για να παρουσιαζει τετοιο χαλι.Ουσιαστικα μονο η Τσουτσουλακη εφυγε,γιατι η Ταιριδου ειχε ερθει για εναν χρονο.Ο μεγαλος μας προεδρος τι κανει;;Ποτε θα σταματησει να κανει την χαρη στους Κουπα και Θεανω να το παιζουν προπονητες;Αλλα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι εχουμε και ταχνικο διευθυντη τον κ Βακαλη.Τι να πω ,αφου ο προεδρος δεν βλεπει τα λαθη του ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους.Αλλαγες εδω και τωρα !!!!!

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε πικραμένε Φιλωτιανέ ,βάλε στην ουρά τους προπονητές που θέλουν να πάρουν το Φιλώτα με τα ανεμομαζωματα.Η Τσουτσουλάκη έβαζε 10 γκολ σε κάθε παιχνίδι πέρισι ,ποια τα βάζει φέτος και λες οτι δεν έχει αλλάξει το δυναμικό!

      Διαγραφή
  5. Με τους χειρισμούς από την διοίκηση μας φίλε μου δεν νομίζω να την δούμε ποτέ έτσι την ΦΙΛΩΤΑΡΑ μας πλέον...μακάρι να μην βγω αληθινός βέβαια,αλλά εκτός από την Νανσυ οι υπόλοιπες που αναφέρεις δεν έχουν καμία,ΚΑΜΙΑ διάθεση όμως να επιστρέψουν όσο υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα μέσα στην ομάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλακα κανεις, ποια αθλητρια να εμπιστευτει αυτους τους προπονητες και την συγκεκριμενη διοικηση, ομως τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα αν αναλαμβανε προπονητης ο βακαλης, αφου ετσι και αλλιως δεν υπαρχει εθνικη ελλαδος γυναικων, τι τσαμπα παραμενει εκει;

      Διαγραφή
    2. σε ποια ατομα αναφερεσαι να μαθουμε κι εμεις;

      Διαγραφή
    3. Για διοίκηση προπονητές μιλάω ...και σε παρακαλω τώρα,μην κανς οτι δεν καταλαβαίνεις...στον Φιλώτα ζούμε εύκολο ειναι να μάθεις κάποια πράγματα

      Διαγραφή
  6. Η νίκη έχει πολλούς πατέρες, η ήττα κανέναν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΓΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα ομως να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , μ αυτες τις αθλητριες που έχουμε δεν μπορεις να πας και πολυ ψηλά, ποσο μαλλον χωρις ξενη, ας μην παμε μακρια, ο αμυντας αν δεν ειχε περυσι την ξενη ουτε 3ος δεν θα εβγαινε στον ομιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κακο είναι οτι με τουτα και με κεινα ο αμυντας σε λιγο θα αντιπροσωπευει και τον φιλωτα στο χαντμπολ, αφου αργα η γρηγορα θα συνκετρωσει και αλλες αθλητριες απο την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι...αυτο περιμένουμε ...χαχαχαχαχαχαχα αντε δώστε απο τώρα αυτές τις αθλήτριες γιατι χανόμαστε ..

      Διαγραφή
  10. Ελα ρε παιδια πλακα μου κανετε, οι κοπελες ειναι φρουρου αρώματα και πως θα το παιξουν βεντετες, τι φταίνε οι προπονητές, οποιδηποτε να τηαν στον παγκο τα αποτελεσματα θα ηταν τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πειραζει, καποιοες παίξανε την ζαρια τους και χάσανε , τωρα ας υποστούν τις συνέπειες...και οποια καταλαβε κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ (ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ; Ε ...ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ; ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι χωριατη θα σε χαλουσε να ειχες βαφειαδου, τσουτσουλακη στρατακη στον φιλωτα

      Διαγραφή
  14. Ας μην γελιόμαστε δεν υπάρχει υλικό όταν φτιάχτηκε η ομάδα του Φιλώτα δεν υπήρχαν ούτε πρόεδροι ούτε Σύλλογος μόνο λίγα παιδιά που αγαπούσαν το άθλημα είχαν όρεξη για δουλειά και είχαν ταλέντο τώρα αυτό δεν υπάρχει όποιον προπονητή και να έχει αυτή η ομάδα δεν έχει υλικό δεν υπάρχουν ταλέντα και παίζουν πια μόνο για την κερκίδα και όχι για την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να πω , δεν μπορεσαν να ελεξουν την διαφορα μπας και την ανατρεπαμε στο επαναληπτικο παιχνίδι, αλλα με αθλήτριες που κανουν προπονηση μια φορα την εβδομαδα τι να πας και μετα μου θελουν και Α1, μια χαρα είναι εκει που ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω πιστεύω οτι επιτηδες καποιες παίκτριες απο τον φιλωτα δεν παιζουν καλα, ώστε το καλοκαιρι να φυγουν και να πανε να παιξουν στον Αμύντα, διοτι οπως και να το κάνουμε, ακομα και να ανεβαινε ο φιλωτας α1 , δεν θα είχε ουτε το μπατζετ ουτε τον κόσμο που διαθετει ο Αμύντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα και τωρα με τον Αμυντα ρε???
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ???
      ρρε αντε κοιτάξτε τι θα κάνετε με τους περιπατητες σας και ασε μας εμας..

      Διαγραφή
  17. Αν θελουν πραγματικα να φυγουν ας το κανουν τωρα , φτανει απο φιρμες χορτασαμε κομπλεξ και μονο κομπλεξ . να μπουν στην ομαδα νεα παιδια και να συνεχισουν τον αθλητισμο μακρια απο ιντριγκες και παραγοντισμους αυτα τελειωσαν σε οποιον αρεσει.Και συ βρε Θεανω δεν τους ηξερες;Γιατι δε ρωταγες; Εδωσες τρεις πανελληνιες νικες στον Αμυντα και αφησες αλλους τυχοδιωκτες να φιγουραρουν στη θεση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ! ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ να δεις πως έφριξα όταν είδα απροπόνητες αθλήτριες στο γήπεδο....

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.