Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ποιος κερδίζει ακόμα και στην κρίση;



Εσείς γνωρίζατε πόσο αμείβεται ένας βουλευτής για κάθε επερώτηση; Καλά δε ντρέπεστε λίγο;

  Σήμερα το πρωί και μέσω αξιόπιστης πηγής της Freepen που είδε σχετικά έγγραφα πληροφορηθήκαμε πόσο αμείβονται οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου για κάθε επερώτηση που καταθέτουν.
  Μάθετε λοιπόν ότι το ποσό είναι € 700,00 για κάθε επερώτηση και επομένως δε χρειάζεται καμία βιολογική επεξεργασία λυμάτων... όπως ισχυρίζεται ο κος Τζαμτζής.
  Κι αναρωτιόμαστε επειδή η πηγή είναι από πολύ μέσα, πιο μέσα δε γίνεται, δεν άκουσε και της είπαν, αλλά είδε έγγραφα, αληθεύει κε Στουρνάρα; Είναι δυνατόν να μας δημεύετε τα σπίτια και να διαλύετε τη δημόσια υγεία ενώ παράλληλα οι βουλευτές απολαμβάνουν αυτές τις αμοιβές;
  Επιτέλους δεν έχετε φιλότιμο; Δεν αισθάνεστε καμία ντροπή; Δεν έχετε το Θεό σας; Ούτε Αυτόν δε φοβάστε;
Ποιος κερδίζει ακόμα και στην κρίση;
  Στη δημοσιότητα έδωσε για πρώτη φορά το προεδρείο της Βουλής τις αποζημιώσεις των βουλευτών.
  Μάλιστα, στον ιστότοπο της  Βουλής αναρτήθηκε πίνακας στον οποίο αναφέρονται η ακαθάριστη βουλευτική αποζημίωση το επίδομα οργάνωσης γραφείου, η ταχυδρομική ατέλεια και τα έξοδα κίνησης.
 Τελικά, αρχίζω να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά...

4 σχόλια:

  1. Ο κ. Τζαμτζής, αφού μπορεί ακόμα και πουλαει Τζαμτζήλίκι και κουτοχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την άλλη απαλλάσσουν αυτούς που φοροκλέπτουν συστηματικά εδώ και δεκαετίες που δεν έχουν "καμία σχέση" με την έννοια του φόρου και τους μεγαλοαγρότες με τις τζιπάρες και τις σπιταρώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μη τους ξαναψηφισουμε.. ο νομος ειναι μια απο τα ιδια οι αστοι πληρωνουν και παλι τις αμαρτιες τις επαρχιας. μπραβο στους βουλευτες μας.. και ηθελαν να το παρουσιασουν σαν καινουργιο, οι αγροτες που δεν εχουν πληρωσει ποτε φορο αλλα παιρνουν επιδοτηση αφορολογητη δεν πληρωνουν και τα κοροιδα πληρωνουν τα σπασμενα.. δε θα παρουν τιποτα, πρεπει να ξυπνησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και που να δειτε τις παροχές των υπαλλήλων της βουλης.....
    16 μισθους, παρακαλω και 200.000 €(διακόσιες ναι) εφ άπαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.