Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Έχασε ο ΑΜΥΝΤΑΣ εν μέσω επεισοδίων στην Πάτρα…



Το χρονικό των επεισοδίων – Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα…
  Επεισοδιακή ήταν η πρώτη νίκη της Ορμής Λουξ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής γυναικών. Η Πατρινή ομάδα  επικράτησε του Αμύντα με 24-17 σε ένα παιχνίδι το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια του είχε ύβρεις και ξύλο με αποκορύφωμα την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ
  Σε δεύτερη μοίρα, περνάει το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης Ορμή Λουξ – Αμύντας. Όλα ξεκίνησαν, λίγο πριν την λήξη του α’ ημιχρόνου, όταν ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας Ανδρέας Κόγκας, που βρισκόταν στο δωμάτιο ακριβώς πίσω από τη γραμματεία προχώρησε σε άσεμνη χειρονομία -κατά δήλωση της αθλήτριας- προς την πρώην αθλήτρια του και νυν του Αμύντα, της Σέρβας Άνια Μίλασιτς, όταν αυτή πανηγύρισε το γκολ που είχε σημείωση πιο πριν.
  Η αθλήτρια δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, ωστόσο με το σφύριγμα του ημιχρόνου, κατευθύνθηκε προς την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο που βρίσκονταν ο Ανδρέας Κόγκας, που όμως ήταν κλειδωμένη.
  Στη συνέχεια, η Μίλασιτς κατευθύνθηκε προς τη γραμματεία και άρχισε να πετάει τις μπάλες που βρήκε μπροστά, από το παράθυρο του δωματίου, προς τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας.
  Η πράξη της αυτή, τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, και η Μίλασιτς δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.
ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
  Λίγο πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου και ενώ άπαντες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, οι άνθρωποι του Αμύντα, ζήτησαν από τους διαιτητές να απομακρυνθεί από το δωμάτιο που βρισκόταν, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα… γεγονός που συνέβη, έπειτα από μια σχετική… σύγχυση, λίγη λεπτά αργότερα.
ΠΡΑΞΗ ΤΡΙΤΗ
  Το β’ ημίχρονο είχε ξεκινήσει κανονικά, όταν στο 21.36 του αγώνα, η αθλήτρια του Αμύντα και πρώην αθλήτρια της Ορμής Ιωάννα Σιζύνου, κινήθηκε επιθετικά προς τον τεχνικό σύμβουλο της Ορμής, Αλέκο Μεντζελόπουλο. Η εξήγηση που έδωσε η ίδια η αθλήτρια ήταν ότι την έβριζε συνεχώς, από τον πάγκο όπου καθόταν. Οι ποινή από το διαιτητικό δίδυμο ήταν και τους δύο η ίδια, δηλαδή με δίλεπτη αποβολή.
ΠΡΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
  Το παιχνίδι συνεχίστηκε, μετά από λίγα λεπτά, αλλά το κλίμα ήταν πια τεταμένο και τα νεύρα είχαν περάσει και στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες έπαιζαν σκληρά και κατά συνέπεια συνεχώς κάποια από αθλήτρια βρίσκονταν στο παρκε, να σφαδάζει από τους πόνους.
  Λίγα λεπτά πριν τη λήξη και ενώ η μπάλα ήταν για τον Αμύντα, πατρινός φίλαθλος κλώτσησε μακριά την μπάλα από την τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και επίσης πρώην αθλήτρια της Ορμής Πανδώρα Κόρρα, η οποία και αντέδρασε. 
  Νέα διακοπή στο παιχνίδι, με την Αστυνομία να απομακρύνει τον φίλαθλο, που βρίσκονταν ακριβώς πίσω από το τέρμα της Κόρρα.
* Οι διαιτητές δίνουν το σφύριγμα της λήξης αλλά το γήπεδο «έβραζε» με πρωταγωνίστρια και πάλι την Κύπρια Ιωάννα Σιζύνου, που προσπάθησε να κατευθυνθεί προς τους παράγοντες της Ορμής, όμως με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η αθλήτρια οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.
ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ
  Σε αυτό το σημείο, εύλογα τίθεται το ερώτημα προς τι όλα αυτά. Απάντηση υπάρχει. Την περασμένη Τετάρτη, πέντε πρώην αθλήτριες της Ορμής, εκ των οποίων οι τρείς αγωνίζονται φέτος στον Αμύντα απέστειλαν εξώδικο στην Πατρινή ομάδα για οφειλές προς αυτές. Οι τρεις αθλήτριες είναι, η Ιωάννα Σιζύνου, Άνα Μίλασιτς και Φωτεινή Νούσια. Οι άλλες δύο είναι, η Λητώ Έλληνα και η Ναυσικά Ματαρώνα.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
  Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η ομάδα του Νταμίρ Στογιάνοβιτς ήταν πιο ψύχραιμη και πιο αποτελεσματική, κατακτώντας δίκαια τους δύο βαθμούς.
Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-3, 4-5, 8-8, 10-10, 13-12 (ημχ.), 15-13, 16-14, 19-16, 20-16, 21-16, 24-17
ΟΡΜΗ (Νταμίρ Στογιάνοβιτς): Χατζηπαρασίδου 11, Φιλιππάτου, Καράγιωργα 4, Καγκελάρη, Καρακίτσου 1, Παπαδοπούλου, Παύλου, Καρελά, Χάλα 1, Κασάπη, Στάνκοβιτς 1, Ρόσση, Πολίτη, Κουκουλομάτη, Αγγελοπούλου, Μίρκιτς 4.
ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα, Τσουτσουλάκη, Μπαντή, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Ρακοπούλου, Γαλμπάδη, Κοτσοπούλου, Μίλασιτς 4, Τσένκο, Τσιομπάνου 2, Ταιρίδου, Σκόνδρα, Συζίνου 3, Βαφειάδου 6, Νούσια. Διαιτητές: Δημάκης- Βερβενιώτης, Δίλεπτα: 4-6, πέναλτι: 3/4-0/1



achaiasports

48 σχόλια:

  1. Mε τη συμπεριφορα τους οι 2 αθλητριες καταδικασαν την ομαδα τους σε ηττα και εδειξαν οτι δε σεβονται το συλλογο και τις συναθλητριες τους.η διοικηση του αμυντα πρεπει να τις τιμωρησει αμεσα γιατι ο αμυντας δεν ειναι τσιρκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη αν καταλαβα, οι αθλητριες αντεδρασαν ετσι γιατι η πρωην τους ομαδα τους χρωστουσε λεφτα και βεβαια ολο αυτο το πληρωσε ο αμυντας χανοντας το παιχνίδι!
      Μπραβο αφου τις εχουν καλομαθει καλα να παθουν!

      Διαγραφή
    2. Αισχος. Οποιος δε σεβεται με τη συμπεριφορα του τον συλλογο μας παιρνει ποδι κι ας ειναι και η καλυτερη παιχτρια του κοσμου. Δρομο χθες.

      Διαγραφή
    3. Τον κογκα τον ξερουμε καλα στην αρτα, παντα ειναι εριστικος και προκαλει αλλα οι δυο αθλητριες θελουν παραδειγματικη τιμωρια γιατι εβαλαν τις προσωπικες τους διαφορες με τον κογκα πανω απο την ομαδα,αποβληθηκαν και ηρθε η ηττα.Ο αμυντας εχει καλη ομαδα και θα παει καλα.Καλη συνεχεια!!!

      Διαγραφή
  2. Τους περιμένουμε στο Αμύνταιο. Θα περάσουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα ότι η αθλήτρια έβριζε στη γλώσσα της τον προπονητή της άλλης ομάδος. Θα μας τρελάνει ο διαιτητής; Πώς ξέρει ότι έβριζε αφού μιλούσε στη γλώσσα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελεος,τ πραγματα ειναι αυτα.....!
    ντροπη και αισχος για τν ομαδα της Πατρας,υποτίθεται οτι αγωνίζεται σ επιπεδο Α1....!
    τυχαια τ 5 εξώδικα ???σκεφτείτε τ λιγο πριν μιλήσετε για τ αμυνταιο ή για οποιαδήποτε αλλη ομαδα..!!!>ντροπη για τν "κυριο" κογκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ομαδα βγαινει εκτος στοχων επειδη μερικες αθλητριες κανουν οτι θελουν μεσα στην ομαδα, ο γιωσκος τι κανει τις χαιδευει; η διοικηση πρεπει να τιμωρησει με χρηματικα προστιμα οσες δεν σεβονται την ομαδα αλλα και εμας τον απλο κοσμο που βοηθαμε οσο μπορουμε οικονομικα την ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ 2 ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ 6 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΙΣΧΟΣ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε άστοχο το σχόλιο σου. Μάλλον τα ''έχεις'' με κάποιους από τον Αμύντα και δεν εστιάζεις στην ήττα της ομάδας.

      Διαγραφή
    2. Hahahahahaha βρε καρτούν ...βρήκες ευκαιρία να κάνεις αντιπολιτευση στον ιδιο τον Αμυντα ε? Αν και αμφιβαλλω αν όντως εισαι φίλαθλος του ΑΜΥΝΤΑ και οχι απο κανα γυρω χωριο....αντε πισω στην τρυπα σου...

      Διαγραφή
  7. Δυστυχώς κρέμασαν την ομάδα και ο μινάρας εκανε το παιχνίδι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνωμη αλλα οι αθλητριες του αμυντα καπνιζουν δημοσια στα καφε του αμυνταιου και να το παιζουν και αθλητριες α μη τι αλλο πρεπει να δειχνουν διακριτικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σε πείραξε εσένα ,

      Διαγραφή
    2. δεν λεει ψεματα κ γω τις εχω δει, ναι ρε συ ετσι εινια οι επαγγελματιες αθλητριες, εγω δεν πιστευα οτι ετσι μπορεις να γινεις αθλητρια στο χαντμπολ να παιρνεις 1000ευρω το μηνα, να εχει τσμπα φαει στεγη κτλ και να κανεις και κρεπελες με 2 ωρες προπονηση την ημερα......αλλα δεν ειναι τοσο αυτο , οσο το παραδειγμα που δινουν στα παιδια, που ενεδεχομενως να τις εχουν και προπονητριες
      Σταυρος Ιωαννίδης

      Διαγραφή
  9. Δεν ξερω γαι ντις αλλες αλλα Συζινου και η μικρη η νουσια ολλο λεζαντα και κακο ειναι ποιες νομιζουν οτι ειναι;;;Στο γηπεδο αποδυκνειεις τι αξιζεις.Αλλα δεν φταιει κανεις παρα μονο ο ΓΙΩΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΙς ΧΑΙΔΕΥΕΙ.Προστιμο εδω και τωρα και στην Μιλασιτς βεβαια.Μαλ@@@@κες ειμαστε εμεις που πληρωνουμε για να συντηρουντε αυτες;;Να λυσουν τις διαφορες τους με την Πατρα μονες τους και οχι χρησιμοποιωντας τον ΑΜΥΝΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΥΧΡΙΑΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από ότι καταλαβαίνω από την παρουσίαση του αγώνα, και μπράβο στο περισκόπιο που μας ενημερώνει (‘εστω από τα στοιχεία που πήρε από site της Πάτρας και όχι του Αμύντα όπως ο σύλλογος όφειλε να κάνει), η έδρα της Πατρινής ομάδας πρέπει να ήταν ΚΟΛΑΣΗ, και οι μεταγραφές της ομάδας του Αμυνταίου είχαν προηγούμενα με την ΟΡΜΗ, για αυτό και όλη αυτή η ένταση. Φαίνεται καθαρά ότι προκλήθηκαν από τους παράγοντες της Πάτρας, αντέδρασαν όμως αψυχολόγητα και χωρίς να υπολογίζουν το συμφέρον της ομάδας αλλα το δικό τους. Όμως, μιλάμε για Α1, μιλάμε για ψυχολογία ΜΗΔΕΝ των άλλων αθλητριών του Αμύντα που πήγαν την ομάδα στην Α’. Εδώ επεμβαίνει ο προπονητής (καλα δεν μιλάμε για πρόεδρο – ανύπαρκτος).
    Αν θέλουμε ΚΑΛΗ συνέχεια πρέπει ο Γιώσκος να πάρει κεφάλια και να μην χαϊδεύει αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε μενω στο αγωνιστικο που η διαλυμενη πατρα μας εκανε πλακα. Μενω στην αθλια συμπεριφορα των 2 παιχτριων μας που ειναι και μεταγραφες τρομαρα τους. Διακοπη συμβολαιου. Ο ΑΜΥΝΤΑΣ διδασκει ηθος ανεξαρτητως αποτελεσματος. Αν θελαμε τσαμπιονς λιγκ θα βλεπαμε ποδοσφαιρο. Θελουμε η ομαδα να παει οσο καλα μπορει και η συμπεριφορα ολων να ειναι υποδειγματικη. Ντροπη ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ άπλας εισαι , μετά ποια θα παίξει ,το πρωτάθλημα ειναι ακόμα στην αρχή ,εχουν ευκαιρία να επανορθώσουν ,με 2 νίκες απέναντι σε μακεδονικό και γιανντιτσά και 1 στο αμυνταιο με την πατρα βγαίνεις 4ος αμα κάτσει και 1 στο αμυνταιο με ιωνία είσαι ανετος.

      Διαγραφή
    2. δε με νοιαζει ρε φιλε να βγω τεταρτος. αυτο καταλαβες απο τα λεγομενα μου; οτι με ενδιαφερει η θεση; σε αυτη την νοοτροπια βασιζονται οι κατα καιρους βεντετες. Του και καλα ειμαι αναντικαταστατος και αν με διωξουν εμενα τι θα απογινουν. Ε οχι ρε φιλε,. Δεν γουσταρω τετοιες μαγκιορες στην ομαδα μου. Αν εχουν μαγκια να τη δειξουν στο γηπεδο (εντος των γραμμων προφανως)..ας περνανε το διπλο και να τριβαν το φυλλο αγωνος στη μουρη των πατρινων που ειχαν και προηγουμενα. Αυτες τι εκαναν; Τσαμπουκαδες και εξυπηρετησαν απολυτα την αντιπαλη ομαδα.

      Διαγραφή
  13. νομιζω οτι η βακαλης θα ηταν μια καλη επιλογη σε περιπτωση αντικαταστασης του γιωσκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω να ειναι....
      ΓΙΩΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΩΣΚΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχα ρε θα μας τρελάνετε ...εγω θα έλεγα να αντικαταστησεις τον εγκέφαλο σου πρώτα...ε??τι λες??

      Διαγραφή
  14. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΣΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ,,,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ Σ/Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ωραια που ηταν αυτες που φωναζαν οτι δεν χρησιμοποιουνται στην ομαδα, εμαθα απο αμυνταιωτες που πηγαν οτι δεν επαιξαν μια, οποτε τωρα ας καθησουν και ας ηρεμησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μονο λόγια μου φαινεται οτι ειναι ο θωμαιδης και ο Γιώσκος η ομαδα παει καλα, που; στις γυναίκες ή στους ανδρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Βακαλης μπορεί και θέλει να τα βάλει σε μια σειρά. Ξέρει να κουμαντάρει τις παίκτριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον άμπαλο στον πολύ άμπαλο ,χαχα

      Διαγραφή
    2. Αν ο γιώσκος είναι ο άμπαλος,και ο βακάλης ο πολύ άμπαλος,τότε εσύ πρέπει να είσαι 9000 φορές άμπαλος.

      Διαγραφή
  18. που ειναι ο προεδρος να παρεμβει και να αποκαταστησει την ταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί φίλοι
    Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην εμπλέκει κανείς το όνομά μου στα εσωτερικά σωματείων και ειδικά όταν σχολιάζει ομάδες και ανθρώπους με μεγάλη ιστορία. Θεωρώ ότι προσβάλει και τους σχολιαζόμενους αλλά και εμένα προσωπικά, καθώς στην προσωπική μου διαδρομή, δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ότι εποφθαλμιώ την θέση συναδέλφου ή ότι κινούμαι παρασκηνιακά υποσκάπτοντας κάποιον. Αντίθετα σέβομαι την προσπάθεια του καθενός, τον ρόλο του αλλά και την ιστορία του.
    Ειδικότερα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με το δικαίωμα της πείρας αλλά και της θέσης μου ως Ομοσπονδιακού προπονητή, θα ήθελα να συμβουλέψω, όλους όσους αγαπάνε, πονάνε ή απλά ενδιαφέρονται για το καλό του Αμύντα ή του αθλήματος στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, να δείξουν αυτοσυγκράτηση -λόγω και έργω-, να στηρίξουν την ομάδα, τις αθλήτριες και κυρίως τον προπονητή, δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη κι αγάπη, σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν μπορεί να τους αγαπάτε στα εύκολα και να τους εγκαταλείπετε στα δύσκολα. Κυρίως στα δύσκολα χρειάζονται την υποστήριξη όλων.
    Επίσης θα ήθελα να επισημάνω, το ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες της ανώτερης κατηγορίας και να προσεγγίζουν με περισσότερη ψυχραιμία τα θέματα απόδοσης μιας νεοφώτιστης ομάδας.
    Συμπληρώνοντας, θα ήθελα να σημειώσω την κάθετη αντίθεσή μου όσον αφορά την συμπεριφορά των αθλητριών, οι οποίες κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι πρότυπα συμπεριφοράς αλλά και να λειτουργούν ως επαγγελματίες τιμώντας και βοηθώντας την ομάδα τους, ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις.
    Τελειώνοντας, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Αμύντα, στις αθλήτριες και στον προπονητή κο Γιώσκο
    καλή δύναμη, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
    Με τιμή
    Βακάλης Σωκράτης
    Ομοσπονδιακός Προπονητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συ νικο παρ τους τα μυαλα και βακαλη παρ τους το κεφαλι!

      Διαγραφή
  20. ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ανώνυμοι φίλοι .. Συνιστω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!.Ας μη σταυρωσουμε τις παίκτριες και τα πάντα για μια κακιά στιγμη .. Τα κορίτσια προκλήθηκαν , όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο αυτο το είδαν ξεκάθαρα, αλλα δυστυχώς και αυτα έπεσαν στην παγίδα .. δεν τις δικαιολογω αλλα πείτε μου .. Ποιος μπορει να τις σταυρωσει ( όπως κανετε όλοι εδω μέσα που τις σταυρωνετε ) όταν 50χρονών ανήθικοι και ανεύθυνοι "παράγοντες " τις βρίζουν με χυδαίο τροπο .. απο την άλλη η ομάδα μας είναι μια νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει ανάγκη απο έμπειρες αθλήτριες έτσι ώστε να γίνει μια στοίχειωδη μεταφορά τεχνογνωσίας νοοτροπίας και στην δική μας ομάδα... αυτό έχουν να προσφέρουν αυτές οι αθλήτριες και εμείς πρέπει να το λάβουμε και να το "εκμεταλλευτούμε" όλοι δηλ προπονητέσ, και υπολοιπεσ παικτριεσ ετσι ωστε να δεσει η ομαδα και να μην υπαρχουν διακρισεις του τυπου "νεες και παλιες κ παικτριες".Το μόνο σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θέλει χρόνο και η ομάδα θα βγει κερδισμένη .Οπότε υπομονή σε όλους .. η υπομονή είναι αρετή ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να κανει κατι ο προεδρος??? Ποιος προεδρος??? Η ομαδα στην Πατρα και αυτος στο Αμυνταιο να κανει βολτα με τον σκυλο του. Αυτο μπορει να κανει μονο ο προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος Πρόερδος είναι αυτός που πέτυχε να εμπεύσει τους εθελοντές και όλοι μαζί, με την επιτυχημενη σύνθεση που αυτός κατάφερε, να φτάσουν όλα τα τμήματα εκεί που για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου βρίσκονται.
      Έτσι για να λέει και κάποιος την αλήθεια εδω μέσα.
      Μήπως οι εθελοντές της επιτροπής δεν ήταν παλιά στο Αμύνταιο; Θέλει τέχνη φίλε μου να συνθέσεις απόψεις. Οσο για τον σκύλο αν σε ενοχλεί και χέζει στην αυλή σου να του κάνεισ μήνυση. Κοιτάξτε να μην τον χάσετε και τότε να σας δω όλους σας.

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

      Διαγραφή
    2. επαναλλαμβάνεσε με το σκύλο.... μα καμία καινοτομία στην σκέψη σας ...

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν πηγαίνεις ρε φίλε να διοικήσεις εσύ καλύτερα

      Διαγραφή
  22. Ρε μάγκες ηρεμήστε λίγο...με μια ήττα και φέρατε την καταστροφή..εκτός στόχων λεει ο άλλος...αμφιβάλλω αν ξέρει ότι αν μπείς 4αδα έχει playoff...δηλαδή πιθανότητα για πρωτάθλημα.(βλέπε ΠΑΟΚ περυσι που τερματισε 4ος,και στα playoff πήρε το πρωτάθλημα.
    Απο την άλλη έχουμε τους υπολοίπους που ζητάνε τα κεφάλια όλων.Η ομάδα δεν είχε φτάσει Αμύνταιο ακόμα απο την Πάτρα ρε και ζητάτε προστιμα κλπ κλπ.Σαφώς και θα γίνουν κινήσεις,αλλά μην τα ισοπεδώνετε όλα.
    Ο άλλος λεει για γιώσκο θωμαίδη...ρε φίλε...αυτοί την ομάδα την πονάνε και τρέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για να μπορείς εσύ τώρα σαν μίζερος και κομπλεξικός να γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι.
    Διαβάζουμε παράπονα μόνο λόγια λέει ο άλλος και που βλέπουμε να πηγαίνει καλά η ομάδα...ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Α1.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.δεν θέλει κανα πτυχίο για να το καταλάβεις.Σταματήστε πια,σας σιχαθήκαμε...ας στηρίξουμε μια προσπάθεια ρε...ΜΙΑ!
    Σαν κατίνες κάνετε ενώ είμαστε ακόμα στην 4η αγωνιστική...το ταμείο γίνετε στο τέλος.τότε πείτε ότι γουστάρετε.κάνετε απίστευτα μεγάλο κακο στην ομάδα,δεν το καταλαβαίνετε;;
    υγ:4¨28 θα συμφωνήσω μαζί σου.κάποιες γκρινιάζανε που δεν παίζουν,και χθες όταν η ομάδα τις χρειάστηκε ήταν ανύπαρκτες.ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΛΙΜΑ.Κλείστε το στόμα σας και δουλέψτε.ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Το μόνο που ζητάμε είναι να βλέπουμε προσπάθεια,νεοφώτιστη ομάδα είμαστε και άπειρη δεν περιμένουμε και κανα αήττητο.Κλειστά στόματα και αποδείξεις μέσα στο γήπεδο.αυτό θέλουμε και θα είμαστε δίπλα σας.ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που τα ξέρεις όλα για πες και σε μένα όταν σε βάζει στα τελευταία 8 λεπτά και έχεις μια διαφορά 5 γκολ τι μπορείς να κάνεις;

      Διαγραφή
  23. http://www.youtube.com/watch?v=EOGqBpIMAXo
    Εγώ εδώ πάντως ούτε μπάλες βλέπω να πετάει η Άννα,ούτε λόγος για να κρατηθεί δελτίο....κόκκινη οκ...αλλα δελτίο παααααααααρα πολύ τραβηγμένο.
    Επίσης μάγκες θέλω να με βοηθήσετε να έρθω σε επικοινωνία με τους διαιτητές..χρειάζομαι Σέρβο μεταφραστή..και απο ότι είδα οι διαιτητές το κατέχουν...χαχαχαχα....θα μας βρειτε μπροστά σας ρε..γιατί ο τροχός γυρνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πραγματικα μεγαλη εκπληξη η νικη της ορμης, τωρα χωρις μιλασιτς αν δεν κερδισει την τεταρτη τον Μακεδονικο, οχι 4αδα ουτε 6αδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ.
    Κ. ΓΙΩΣΚΟ ΚΑΙ Κ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗ 2 ΜΕΤΡΗ ΠΙΒΟΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε να μας φέρουν και την καλύτερη παίκτρια του κόσμου,το θέμα είναι ΠΩΣ;Με τι έσοδα;;;Αυτό που λες θα πρέπει να γίνει ανάποδα,αν εμείς δεν βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας,όχι 2μετρη δεν θα δεις,ούτε πίβοτ που είναι 1.10 απο την Κάτω Ραχούλα δεν θα δεις.

      Διαγραφή
  26. Στηρίξτε την ομάδα ρε μάγκες.Μια μικρή κοινωνία είμαστε..αν δεν είμαστε και εμείς δίπλα στην ομάδα τι καταλάβαμε;;
    Φτάνει η μιζέρια.Δεν θέλετε να έχουμε ενα 2ωράκι καθε βδομάδα να πηγαίνουμε σε μια "γιορτή" όπως το ματς με τον ΠΑΟΚ;;
    Να έχουμε κάτι να είμαστε περήφανοι ρε για την πόλη μας.
    Όλα πάνε κατα διαόλου στον τόπο μας,ίσως είναι το μόνο πράγμα που παει καλά και δίνει ελπίδα.
    Γιατί να βγάζουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα μάτια μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΑ μωρη αμυνταρα μην τους κανεις τη χαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είπαμε, ας κάνουμε κριτική...αλλά αυτή η κακεντρέχεια δεν κάνει καθόλου καλό στην ομάδα και στον κόσμο που θέλει να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί..Τώρα είναι που πρέπει να είμαστε εκεί στο γήπεδο να τους στηρίξουμε..Προφανώς και έγιναν λάθος ενέργειες από παίκτριες..Είναι απ τα παρθενικά παιχνίδια της Ομαδας ΜΑΣ στην Α1...οπότε ας τους αφήσουμε να κάνουμε την δουλειά τους και να είμαστε δίπλα τους να τους εμψυχώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βρισκει απολυτα συμφωνο το σχολιο του 5.34 Ψυχραιμια χρειζεται και οχι βιαστικες κινησεις.Αυριο ολοι στο γηπεδο για τον αγωνα με τον Μακεδονικο,ετσι αποδεικνυουμε οτι αγαπαμε την ομαδα και οχι μονο με κριτικες..Τι περιμενουμε δηλαδη να καερδιζουμε οπως περυσι ολα τα παιχνιδια;;Αλλη κατηγορια φετος ,καμμια σχεση με την περυσινη!!!!

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.