Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: To PROMOΤION του ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ… (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ του Αμύντα Αμυνταίου, με σύνθημα «γίνε ο πολυτιμότερος παίκτης μας, το ταξίδι τώρα ξεκινά», καλούν τον κόσμο της περιοχής να γίνει συνοδοιπόρος στο μονοπάτια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

  Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για τον Αμύντα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2/11, όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, θα φιλοξενήσει στις 18:00 τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
  Επιπλέον, ο Αμύντας Αμυνταίου μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον χειρούργο ορθοπεδικό, Θωμά Χατζηπέτρου, ενίσχυσε το ιατρικό του επιτελείο με τον παθολόγο γιατρό, πρώην πρόεδρο του συλλόγου (την περίοδο 1983-1998), Ιωάννη Κωνσταντίνου, την φυσικοθεραπεύτρια, Αγνή Βάσσου και τη διαιτολόγο – διατροφολόγο, Ηλιάνα Ρακοπούλου, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και φροντίδα στους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων

   Σημεία προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας 2013-2014 (Α1 Γυναικών – Β Ανδρών) στο Αμύνταιο:

Κατάστημα VODAFONE, Αγίου Κων/νου και Ελένης

Κατάστημα ONE CLICK SOLUTIONS, Συνταγματάρχου Παπαπέτρου 6    

Κατάστημα  ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ, Γρηγορίου Νικολαΐδη 16

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ταυτότητα

Έτος Ίδρυσης: 1960 (χάντμπολ γυναικών 1984)

Διεύθυνση: Πολύκεντρο Αμυνταίου

Τηλέφωνο-Fax: 23860 22143

Χρώματα: Κόκκινο-Μπλέ

Ιστοσελίδα: www.amyntashandball.gr

Πρόεδρος: Περικλής Χατζής

Πρόεδρος Τμήματος: Χρήστος Θωμαΐδης

Υπεύθυνος Τύπου: Γιώργος Θεοχαρίδης

Τίτλοι: 3 πρωταθλήματα Β Εθνικής, 1 πρωτάθλημα Α2



 Ροστερ

No
Ονοματεπώνυμο
Θέση
1
Πανδώρα Κόρρα         
Τερματοφύλακας
2
Τάνια Τσουτσουλάκη
Πίβοτ
3
Βάσω Μπάντη
Περιφερειακή
4
Ελένη Γεωργιάδου
Πίβοτ
5
Αναστασία Παπαβασιλείου
Πίβοτ
6
Τζούλια Σκόδρα
Εξτρέμ
7
Ηλιάνα Ρακοπούλου
Εξτρέμ
8
Βάσια Κοτσοπούλου
Περιφερειακή
9
Αγάπη Γαλμπάδη
Εξτρέμ
10
Αντωνία Πάνου
Περιφερειακή
11
Αna Milacic (Μαυροβούνιο)
Περιφερειακή
13
Μαρία Τσένκο (Αλβανία)
Εξτρέμ
14
Κριστίνα-Έλενα Τσιομπάνου (Ρουμανία)
Περιφερειακή
16
Θωμαή Ταϊρίδου
Τερματοφύλακας
18
Τάνια Σκόδρα
Εξτρέμ
21
Ιωάννα Συζίνου (Κύπρος)
Περιφερειακή
23
Κατερίνα Βαφειάδου
Περιφερειακή
28
Φωτεινή Νούσια
Εξτρέμ



Μεταγραφές:
Μίλασιτς, Βαφειάδου, Συζίνου, Νούσια, Τσουτσουλάκη, Ταϊρίδου

Προπονητής: Νίκος Γιώσκος.

  Για περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.amyntashandball.gr, όπου μπορείτε να λάβετε μέρος στη ψηφοφορία, για τη θέση που πιστεύετε ότι μπορεί να καταλάβει ο Αμύντας στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1.


6 σχόλια:

  1. Για ενα πραγμα αρχίζω να εκτιμώ την επιτροπη, που αρχίζει να αναγνωρίζει την προσφορα ανθρώπων που ήταν ή ειναι στο σύλλογο, οπως ο κωνσταντίνου η ακομα και η ξανθια παικτρια του χαντμπολ....μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πεθαμενο πρωταθλήμα θα παίξουν ,αν δεν βγουν τουλαχιστον 5ες τζαμπα τα λεφτα που θα ξοδεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα ξερεις,μηπως να βγουνε πρωτες για να μην τις θεωρεις αποτυχημενες;;;Αντι να χαιρομαστε που υπαρχει ομαδα στην Α1 εθνικη ξεχειλιζει η μιζερια.Για δες απο ποιες πολεις προερχονται οι αλλες ομαδες,τι προιστορια εχουν στην Α1 και μετα να μιλας.Οσο για τα λεφτα δες το μπατζετ των αλλων ομαδων και μετα σφυρα.Αλλα ετσι ειναι οταν υοαρχουν ανθρωποι γεματοι κακια και δεν αναγνωριζουν τιποτα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Σε ημιερασιτεχνικό πρωτάθλημα θα παιξουν ,που 1/4 των ομάδων αποχωρησε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα ,μια ομάδα δεχτηκε να καλύψει το κενο και όλες οι άλλες αρνήθηκαν να πανε να παίξουν .Τα συνεχόμενα πρωταθλήματα τις αρτας και πατρας αποδεικνειουν το χαμηλό επίπεδο του αθλήματος .Με 2 καλές πακτριες ανεβαίνεις Α1 ,2 κατηγορίες ειναι όλες κιολες ,2 επίπεδα .Με λίγη σοβαρότητα θα επρεπε να ειχαν ανεβει εδω και χρόνια αλλα τόσα χρόνια χάνονταν τα κοριτσάκια από τις ακαδημίες σχεδόν όλες σταματουσαν τον αθλητισμό.

      Διαγραφή
    3. Και που ησουν εσυ βρε σοβαρε τοσα χρονια να κανεις πραξη τα λεγομενα σου;;;εξω απο τον χορο ολοι χορευουν.Πως να παει το Αμυνταιο μπροστα οταν υπαρχουν ανθρωποι μηδενιστες σαν εσενα;;

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.