Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Το πυροτέχνημα του δημάρχου για τον τοπικό πόρο και η πραγματικότητα στο Αμύνταιο…



  Επειδή το ψέμα και η αλήθεια, έχουν γίνει εδώ και τρία χρόνια, έννοιες συνώνυμες, κι ο ασύστολος λαϊκισμός στα λόγια και στα έργα του Δήμαρχου Ιωσηφίδη, μπορούν να αποπροσανατολίσουν και τον πιο πληροφορημένο Δημότη, θεωρήσαμε απαραίτητο, σαν αντιπολίτευση (μείζονα), να διευκρινίσουμε τη θέση μας στο ζήτημα του Τοπικού Πόρου, τα εξής:

  Ειπώθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου από το Δήμαρχο, ότι …ο Θεοδωρίδης ψήφισε στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, για τον Τοπικό Πόρο, ενάντια στο συμφέρον του Δήμου μας!!!


  Μόνο ένας ανόητος, αυτοκαταστροφικός, που διετέλεσε όμως δύο τετραετίες Δήμαρχος αυτού του τόπου και διεκδικεί με αξίωση μια νέα θητεία στο Δήμο, θα ψήφιζε κόντρα στο συμφέρον του Δήμου που πολιτεύεται.

  Απέναντι στην ανερμάτιστη και ακατάσχετη απαίτηση στον Τοπικό Πόρο που βάζει όλη σχεδόν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού, απέναντι στο Δήμο μας (πρακτική με την οποία πολιτεύεται ο κύριος Ιωσηφίδης και τα αποτελέσματά της ήδη τα υφιστάμεθα), εμείς πολιτευόμαστε με οδηγό τη λογική, το μέτρο, τη σύνεση, το δίκαιο, τη συνεργασία των Αυτοδιοικητικών Παραγόντων, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το Δήμο και το Δημότη.

  Δυστυχώς για τον τόπο μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο της πατρίδας, είχε στο τιμόνι του, τη χειρότερη εκπροσώπηση.



Κώστας Θεοδωρίδης

για την Μείζονα Αντιπολίτευση

8 σχόλια:

  1. Λέει, λέει, λέει...
    Δεν λέει τι ψήφισε!
    Ωραία λογάκια αλλά τι ψήφισες τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιστολή του Θεοδωρίδη θυμίζει τις ομιλίες του Τσοχατζόπουλου μπλα - μπλα - μπλα και ουσία μηδέν.
    Ψήφισες ή δεν ψήφισες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μουφακο 60ρησες και ακομα δεν εχεις συνηδειτοποιησει οτι πολιτικα ηρθε το πληρωμα του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοινωνια εχει κουραστει με την αναξιοπιστη φρασεολογια που χρησιμοποιει. τα ιδια και τα ιδια. κανε την αυτοκριτικη σου. ποια ειναι η προσφορα σου στο Αμυνταιο, απαριθμησε τα.παντα τις κρισιμες ωρες ελλειπες. ψηφιζες αλλου? το παιγνιο αυτο, το κατεχεις καλα. Δεν λεω οτι εισαι καιροσκοπος??? Γιαννης Σταιος οδοντιατροςπ.δημαρχος Αμυνταιου

      Διαγραφή
    2. Απόλαυσε τον μισθό σου από το νοσοκομείο και άφησε μας ατην ησυχία μας ,παρακάλα να μην φύγει και το οαεδ .Το οδοντίατρος στο τέλος τι το ήθελες ;

      Διαγραφή
  4. Ας μας ο Δήμαρχο ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ,ποσά χρηματα πήρε το 2011-2012-2013,απο τον αναλογούν τα στον δήμο μας απο τον τοπικό πόρο.Ας μας πει ποσά έργα ,η μελέτες έκανε απο αυτο τον πόρο στις πλητομενεσ περιοχές του δήμου μας.Ας μας πει αυτός και οι συνεργάτες του ποιες Ειναι οι ενέργειες που κάνουν για να αρχίσει αυτη η είμασταν Τηλεθερμανση που κάθε τόσο παίρνει αναβολή η έναρξη του έργου.Δημαρχε έχεις χάσει ολοσχερώς την έννοια του τοπικού πορου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεση ειναι μη αμειβομενη Ευαγγελος απο Αετο

      Διαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ". ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΓΛΑΪΑ ΑΠΟ ΛΕΧΟΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.